2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar bugun tam 6+5 haftalik olduk sonunda hem bebegimi gordum hemde kalp atisini gordum ama ne yazikki duyamadim sesli bir sekilde ultrason cihazi bozulmus sansima ama yinede mutluyum saglikli ilerliyomusuz cok sukurrr
senin adına çok sevindim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza artık :) bu güzel anlarım tadını çıkarın gerçekten 9 ay bir kadının yaşayabileceği en güzel zamanlar bazen üzülüyoruz bazen kahrediyoruz kendimizi hamileyken ama asıl yapmamız gereken anı yaşamak...çünkü su akıyor yolunu buluyor bizde üzülmemizle kalıyoruz.

ilk kez duydum nasıl yapılıo akşam deniyim:)
idrarını bir kaba yapıyorsun içine çamaşır suyu döküyorsun bira köpüğü gibi beyaz olursa ve köpük gitmezse hamileymişsin tabi ne kadar doğru bilemiyorum konu açmışlar bunula ilgili bak istersen canım

Kizlar bugun tam 6+5 haftalik olduk sonunda hem bebegimi gordum hemde kalp atisini gordum ama ne yazikki duyamadim sesli bir sekilde ultrason cihazi bozulmus sansima ama yinede mutluyum saglikli ilerliyomusuz cok sukurrr
Biz de bugün gördük kalp atışını doktor duymak için dopler cihazına girmen gerek ama bebişimizi bu kadar sık radyasyona maruz bırakmayalım onu da haftaya duyalım dedi o yüzden iyi bişey olmuş merak etme yazık bebişlere anneleri meraklı diye sık sık radyasyon yiyorlarAllah sağlıklı sıhhatli eylesin onları bize bağışlasın

tebrikler kızlar sağlıkla büyüsün bebişleriniz dualarınızda bizide unutmayın

Kızlaar selam yardıma ihtiyacım var. Adetim gecikti kan testi yaptırdım bugün Beta HCG 20 çıktı. Doktor sınırın üstünde ama çok çok küçük bi gebelik gözüküyor ultrasonda gözükmez pazartesi testi tekrarlayalım dedi kafam allak bullak şimdi hamile miyim değil miyim iki gün sonra değerin yükselme olasılığı var mı kafamda deli sorular yarın başka bir doktorada gideyim diyorum

canım çok yeni hamilelik var önemli olan 2kat artması pazar günü aynı saatte kan testi yaptır 40üstü olması lazım

Kızlaar selam yardıma ihtiyacım var. Adetim gecikti kan testi yaptırdım bugün Beta HCG 20 çıktı. Doktor sınırın üstünde ama çok çok küçük bi gebelik gözüküyor ultrasonda gözükmez pazartesi testi tekrarlayalım dedi kafam allak bullak şimdi hamile miyim değil miyim iki gün sonra değerin yükselme olasılığı var mı kafamda deli sorular yarın başka bir doktorada gideyim diyorum
canım çok yeni hamilelik var önemli olan 2kat artması pazar günü aynı saatte kan testi yaptır 40üstü olması lazım

Pazar günü nerede yaptırabilirimki hastaneler yapar mı heveslensemmi hemen göklere çıkmasam mı aptallaştım valla şuan canım

canım sakin ol stres sağlıklı bebeğide kötü etkiler acile git durumu anlat yaparlar diye düşünüyorum hayırlısı

canım sakin ol stres sağlıklı bebeğide kötü etkiler acile git durumu anlat yaparlar diye düşünüyorum hayırlısı

Sağol canım Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah bakalım dediğin gibi yapayım ne çıkacak kasıklarımda batmalar var bi bir tarafı bir diğer tarafı o yüzdende bi korku düştü içime panik oldum boşa ümitlenmek istemiyo insan

Aynen oyle canim cok saol insallahhh allahim herkese nasip eder insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…