2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adetin ilk gününü 1 sayina 30.gün oluyor canim akisina birakalim en iyisi bu bende cok kafa taktim son gunlerde belki test günü yaklasiyor diyedir bu heyecanim stresim ama banada sanki bu ayda yokmus gibi geliyor hamile degilim gibi geliyor

Pariskizim
Canim benim pzt pozitif testle gel insaAllah nasip olsun stres yapma takma kafana şu 2 gün güzel olucak hersey insaAllah

gelmucizegel canım doktora gittim bir yumurta büyümüş 1.79 milim olmuş. Yarın tekrar gel dedi. Hayırlısı bakalım ne olacak. Pko işini de sordum. Yok dedi tembelliği var sadece. Hayırlısı inşallah Rabbim dileyen herkese nasip etsin sana da bana da.

kızlarrrr @friendly8584 S selifor
ben erkenden kırmızı kart yedim
niye böyle oldu ki (((((((
Geçen ay bende aynısını yasadim canım beklemedigim anda geldi erken geldi test yapmama firsat bile kalmamisti sağlık olsun umut hala var bu bebisten önceki son kırmızı kart olsun insaAllah yeni bat araliktami kac gunde bir oluyorsun normalde

Bölünmüş hücre kütlesi birbirine karşı duran, ince ve kısa göbek kordonuyla asılmış, içi su dolu iki hava kabarcığı görünümündedir.Ebriyo bebeğinizin boyu 0,15--0,20 mm civarındadır. Bugünlerde bulantı, yorgunluk, baş dönmesi ve göğüslerde hassasiyet gibi gebelik belirtilerini hissediyor olabilirsiniz.

Hamile takvimimde yazan belirtilerden sadece biraz göğüs hassasiyetim var azcikta bas donmesi insaAllah vardir bebisim

Doktor yine pazartesi kan testi istedi niye diye sordum geçen ay yazmış hemşire adet tarihimi eşim girdi kızdı daha hastalaniga 5 gün. Var ne bu dedi iki günde test dedi kızdı baktı batı yanlış yazmis hemşire dedi cumaya attı tarihi yinede kuşkulu dedi korktum geçen aydan kalan yumurta olabilir dedi korktum

Tebrikler hamilesin canım. Değerini pazar günü tekrar ölçtür. 2 katına çıkması gerekiyor. Ultrasonda görünmesi için sanırım yaklaşık 15 gün beklemek gerekir diye düşünüyorum

ben 32 günde bir olduğumu düşünüyordum ve bu ay 32. günüm 1 aralıktı ben se bugün yani 26. gün adet oldum.
böyle olunca kestiremiyorum ne zaman olacağımı herhalde aralığın son haftası olur. 20 ile 26 aralık arası 23 yada 24 aralık diyebiliriz.

inşallah

Benimkide 26.gundeydi canım arada oluyor sen yine 32den hesapla bence insaAllah güzel haberler olur

Tebrikler hamilesin canım. Değerini pazar günü tekrar ölçtür. 2 katına çıkması gerekiyor. Ultrasonda görünmesi için sanırım yaklaşık 15 gün beklemek gerekir diye düşünüyorum

Sağol canım doktorda ultrasonda gözükmez dedi kan testiyle emin olmak istiyor pazartesi dedi ama ben sanırım dayanamayıp pazar günü hastane arşınlayacağım inşallah aksi bişey olmaz kasıklarımdaki sancıma normal mi sence

ben de ayni sorunu yasiyorum gecen ay 26 gundu ondan onceki 32. O yuzden ovulasyon testlerine basladm canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…