2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim bu 25 degeri hangi gun cikti adet gununde mi

Bende bi anormallikmi var ya özele gitsem nekadar tutuyo bilginiz varmı yoksa kendi kendimi yipratiyorum geçen aydan yumurtayı olur anlamadım doktorun biri farklı diğeri farkli diyo anlamadim

Normal benim hala ağrıyor. Minnoş yerleşiyor

sabirli ol benim 10 gun gecmisti hep negatif cikiyo djn ogrwndim yeni yeni olisuyomus. bir bardaga idrar yap bakalim beyaz tomurcuk falan goruyormusun

Cnm hamilesin))

Klomenle benimde ilk ayım bi kaç günüm kaldı bekliyorum inşallah tutar. Tutmazsa hayıt tohumunu denemeyi düşünüyorum nasıl yaptın adetlyken mi anlatırmısın canım
İnşallah tutar canım gerek kalmaz bunlara.. seni yanlış yönlendirmek istemem netten de araştır.. benim yaptığım adet bitiminde her akşam yatmadan önce bir çay bardağı suyu kaynattim. Bir çay kaşığı hayıt tohumunu havanda biraz dövdüm kaynayan suyun içine attım ocağın altını kapatıp 20 dk demledim sonra ılık bir şekilde içtim. Yumurtlama geçince de bıraktım. Belki yanlışdir yaptığım ama ben böyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…