canim bu 25 degeri hangi gun cikti adet gununde miSağol canım doktorda ultrasonda gözükmez dedi kan testiyle emin olmak istiyor pazartesi dedi ama ben sanırım dayanamayıp pazar günü hastane arşınlayacağıminşallah aksi bişey olmaz kasıklarımdaki sancıma normal mi sence
Normal benim hala ağrıyor. Minnoş yerleşiyorSağol canım doktorda ultrasonda gözükmez dedi kan testiyle emin olmak istiyor pazartesi dedi ama ben sanırım dayanamayıp pazar günü hastane arşınlayacağıminşallah aksi bişey olmaz kasıklarımdaki sancıma normal mi sence
Ben adetime 5 gun varken ogrendim 27 ekimdeSagol arkadasim cevap verdigin icin :)) canim sen ne zaman ogrendin bebisini
Normal benim hala ağrıyor. Minnoş yerleşiyor
kız idrarı nasıl kaynattınCani. Ben hamile degilken yaptim ve sonuc pozitif cikti ve cok heveslenmistim ama sonucunda cok uzulmustum sonra inanmayin boyle seylere ben hepsini denemistim idrarimi bile kaynatmistim
Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmadan inşallahIcim rahatladi canim cok tesekkur ederiim insallah saglikla kucagina alirsin minnosu
Canım koku hassasiyetim tavan yaptı herşeye öğürüyorum çamaşır suyu kokusu dahil..eşim yapıyor temizliği yemeği..testi deneyemeyeceğim ama merak ettim hamişlerden deneyen yazsın vallaHamisleeeeer ne olur deneyin camasir suyu testiniii
Aminn insallahHepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmadan inşallah
Cnm hamilesinKızlaar selam yardıma ihtiyacım var. Adetim gecikti kan testi yaptırdım bugün Beta HCG 20 çıktı. Doktor sınırın üstünde ama çok çok küçük bi gebelik gözüküyor ultrasonda gözükmez pazartesi testi tekrarlayalım dedi kafam allak bullak şimdi hamile miyim değil miyim iki gün sonra değerin yükselme olasılığı var mı kafamda deli sorular yarın başka bir doktorada gideyim diyorum
Hayirli olsn cnmKızlar test yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm kaç zamandır bekliyordumdua edin bi problem olmasın
Teşekkür ederim canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahHayirl
Hayirli olsn cnm
Hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH...Hayirl
Hayirli olsn cnm
İnşallah tutar canım gerek kalmaz bunlara.. seni yanlış yönlendirmek istemem netten de araştır.. benim yaptığım adet bitiminde her akşam yatmadan önce bir çay bardağı suyu kaynattim. Bir çay kaşığı hayıt tohumunu havanda biraz dövdüm kaynayan suyun içine attım ocağın altını kapatıp 20 dk demledim sonra ılık bir şekilde içtim. Yumurtlama geçince de bıraktım. Belki yanlışdir yaptığım ama ben böyle yaptımKlomenle benimde ilk ayım bi kaç günüm kaldı bekliyorum inşallah tutar. Tutmazsa hayıt tohumunu denemeyi düşünüyorum nasıl yaptın adetlyken mi anlatırmısın canım
Kızlar test yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm kaç zamandır bekliyordumdua edin bi problem olmasın
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar test yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm kaç zamandır bekliyordumdua edin bi problem olmasın
İnşallah canım benimAaaa hadi canim hayirli olsunnn...sen buldun bebegi sira bizde insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?