2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ben de ayni sorunu yasiyorum gecen ay 26 gundu ondan onceki 32. O yuzden ovulasyon testlerine basladm canim

doktor 6 ay klomen deneyelim demişti bana canım. bu 2. ayım idi klomenle 5.gün kullanmaya başlıyorum 14. gün doktor yumurtaları kontrol edip çatlatma iğnesini vurup ilişki için saat veriyor marta kadar böyle sürecek o yüzden ovulasyon testi denemedim hiç.

ovulasyon testi klomene gore cok daha az zahmetsiz aslnda. Ama yumurta catlamasinda sorun varsa ovulasyon testi ise yaramaz. Sadece iliskiye uygun zamanlari isaret ediyor test. Klomen de benm gozumu korkutuyor. Umarim gerek kalmaz izinlerm cok sorun oluyor duzenli doktora gtmem mucize olur. Esm de saatle iliski yuzunden stres olur. Ben de...oof of zor olay. İnsallah kisa surede hamile kalablrz

Kaç gün kullandın? 5 gün sabah akşam kullanıldığında bir kaç gün içinde oluyor.

Canim 6 gün sabah akşam kullandım. Sabah yazdım Akşama doğru karın ağrılarım başladı şişkinlik var su an. Bekliyorum daha kırmızıyı görmedim.

Ya şimdi kan gelmedi kahverengi leke var. Doktor 2.gün gel demişti ama ozel hastane yarın öğlene kadar açık gitsem mi. Yarin kırmızıyı görünce 1.gün saydam pazartesi çok geç mi olur. Bana akıl verir misiniz

canim adetinin kacinci gununde 20 cikti degerin

Ayla ak
Canim cok sevindim süper haber bu saglikla kucağına almak nasip olsun insaAllah

S selifor aralikta da tutturamazsak yeni topik acmalisin yeni yilda bebek calismasi yapanlar diye ya da ben acym onu sen zaten tutturdun masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…