2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

evet canım hepsi düşüncesiz bunların üzülürmüyüz kırılırmıyız hiç umurlarında değil

Hic kafana takma canim. Allah isterse olur. Ben 3 yildir ugrasiyorum :)

Aynısını bu ay yaşadım, gebe değilim . İnşallah sende vardır olumlu seyler

Bnm akinti ve ovulasyona gore 3 gun onceydi cnm asiri islaklik ve uzayan akintydi testle dogruladim ama dun aksamdan beri sag kasigima sanci girip cikiyor halada ayni birazdan yine test tspcm bkalm gerci o gunden sonra 3 gundr hep silikti ama bu samci ney anlamdm akintida sadece islaklik gibi var

Bu arada insallah bu ay olur cnm Rabnm nasip eder bol sanslar

barSer canm ilk degerlerni yazdgnda aklima gelmisti aynisi oluyo insallah kimyasal yasamiyodr bu kizcagz diye ne yazkki kader arkadasi olduk.
Ne yapalim kismet deglms

evet canım hepsi düşüncesiz bunların üzülürmüyüz kırılırmıyız hiç umurlarında değil
Kadınlar Allahın erkeğe emanetidir emanete böyle mi sahip çıkıyolar. Nasıl kıyabiliyolar o kadın ailesinden ayrılmış sana gelmiş kahrını cekiyo sana kadınlık yapıyo karşılığında duyduğu söze bak cahil cahil konuşmuş sinirlerimi zıplattı

Olsun lale_cik vardir bunda da bi hayir. Bekle bikac gun daha iyi haberi sen ver bize bu ay.

Arkadaşlar merhaba benim yine bir sorum olacak benim adetime 6 gün var ve bugün acik renkte cok az bi kanamam olmus sizce neden olabilir gebe olduğumu gösterir mi şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba benim yine bir sorum olacak benim adetime 6 gün var ve bugün acik renkte cok az bi kanamam olmus sizce neden olabilir gebe olduğumu gösterir mi şimdiden teşekkürler

Belki yerlesme kanamasi olabilir ama burada zaman zaman 1 hafta erken adet olan arkadaslarimiz da oluyor. O yuzden suphe varsa bence en guzeli bat gunu ya da bati 1 gece kan vermek.

ayllllliiiin35 S selifor lale_cik Pariskizim benim adet agrim az once basladi bugun en gec yarin gelir adetim. Aralikta hamile kalalim insallah rabbim yeni yila 3 kisi girmek nasip etsin. Her ay ayni seyi yasiyorum sanki su an yillardir eli bos bekleyen ben degilmisim gibi yeni ay icin heyecanlaniyorum..

Belki yerlesme kanamasi olabilir ama burada zaman zaman 1 hafta erken adet olan arkadaslarimiz da oluyor. O yuzden suphe varsa bence en guzeli bat gunu ya da bati 1 gece kan vermek.
Benim adetim her zaman günü gününe oluyor da bilmiyorum ya Rabbim inşallah dualarimi kabul eder

Gününde çıkacak dıye bi şart yok ki canım bıraz daha bekle.her zamn tam gününde mi gelrdı aksar mıydı mesela buda önemli. İnşallah olmazsın adet

Canım adetim genelde düzenlidir çok şükür. 28 günde bi adet olurum. Bazen 29 veya 30 gün olur. Mesela şu an 29. Gündeyim ama gelen giden yok. Sadece son hafta çok kuruydum akıntım yoktu, iki gündür sarı akıntım var

ne güzel işte canım umut etmezsen hiçbişey olmaz hakkımzda hayırlısı umarım hepimiz 3kişi gireriz yeniyıla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…