2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok canım. Aynen şöyle .beyaz yalan bu. Aslında onlarında bir suçu yok tamamen surec bu .1 yıl korunmasiz dolmadan bakilmiyor.

Haklılar belki ama ben işlem yapılsın demiyorumki. sadece Sorunum var mı yok mu onu bileyim istyorum. Yaşım 27.
Şimdi bi sene boşa bekleyip de tedavi gerektiren bi durumum olursa 30 lu yaşları bulurum ozaman .

Haklılar belki ama ben işlem yapılsın demiyorumki. sadece Sorunum var mı yok mu onu bileyim istyorum. Yaşım 27.
Şimdi bi sene boşa bekleyip de tedavi gerektiren bi durumum olursa 30 lu yaşları bulurum ozaman .
Tahlil muayene vs. Yapılacak işte. 1 yıl dolduğunu beyan etmeden gencsiniz biraz daha deneyin diyorlar

Insallah hamilesindir canimm insallah iyi haberlerini bekliyoruz

Ah kizlar ya
Adanadaki olaya cok uzuldum 12 tane cocuklara icim yandi resmen
Biz burada evlat icin dua edip isterken ordaki analarin ici yaniyor resmen
Canindan can gidiyordur
Allah sabir versin ailelere
Dua edelim kizlar
Rabbim bizlere hayirli evlat saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin
Onlarin acilarini gostermesin

Hamile olmasa mesela sonuçta ne yazardı canım? Hiç bilmiyor ben

Benim adet olacakmışım gibi ağrı ve his olur o ya o var ya daha çok erken değlmi 13 gün var adete
Tabiki de cok erken en fazla bata 1 hafta kala erkn adet olursun 13 gun cok erkn daha blki yumurtlma donemidir o his her ay oluyo bnde hmde bat bitip 5 gun snra fln piskolojik askim
Olumsuz olma kndinide bunsltma

Tabiki de cok erken en fazla bata 1 hafta kala erkn adet olursun 13 gun cok erkn daha blki yumurtlma donemidir o his her ay oluyo bnde hmde bat bitip 5 gun snra fln piskolojik askim
Olumsuz olma kndinide bunsltma

Ay bende korktum adet olacam zannettim ya :) sağol canım dün yumurtladım tahminimce ondan dır o zaman dimi

Ay bende korktum adet olacam zannettim ya :) sağol canım dün yumurtladım tahminimce ondan dır o zaman dimi
Evet cnm ondandr bnde 3 gun oldu yumurtlayali ama kasiklarm agryr dunden beri usutuyoruz ondanda oluyr hayrlisi beklicz Allah'in izniyle kavusurz bi gun poncik poncik bebslermize (yumurtlama diye diye kendimi tavuk gibi hissedyrm artk ya )

Evet cnm ondandr bnde 3 gun oldu yumurtlayali ama kasiklarm agryr dunden beri usutuyoruz ondanda oluyr hayrlisi beklicz Allah'in izniyle kavusurz bi gun poncik poncik bebslermize (yumurtlama diye diye kendimi tavuk gibi hissedyrm artk ya )
ay inşallah Allahım bu ay nasip eder inşallah tatlım

canım senin teste baktm değerin 1.2den düşük yani negatif. gebelik yok görünüyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…