2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sanki benim kırmızılar geliyor gbi. Henüz 3 gün varken

kızlar bugun rahim filmi çekildim Çok zor du gerçekten sonuclar temiz eimin testleri çıkmadı sadece onlarda yarın cıkacak . bakalım hakkımızda hayırlısıı
Seni çok iyi anlayabiliyorum canım benim canım çok yandığı için benim rahim filmini tam çekemediler bile yarım çekildim ve kanamam oldu doğumhaneye götürmüşlerdi kurbanlık koyun hibi davranıyorlar anestezi iateyince onu istiyosan özele gitseydin demişlerdi

Ben sonuna kadar dayandım ama cok acı cektım ya kanamam hala var hemde baya sen filmden sonramı hamıle kaldın ?

Ben sonuna kadar dayandım ama cok acı cektım ya kanamam hala var hemde baya sen filmden sonramı hamıle kaldın ?
Ben hiç hamile kalmadan önce cekildim rahim filminden sonra 2 düşük yaptım perde varmış rahimde 6 eylülde operatif histeroskopi oldum sonra hemen hamile kaldım çok şükür

yarın doktora gidecem pazartesi gel demişti günüm bitsin diye gitmemiştim salı beta 41 çarşamba akşam 100 cuma gunude 275 idi dun gunum bitti yarın gitcem da edin sıkıntım olmasın Allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…