- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
Valla ben 1 yıldır Evliyim 4 aydır korunmuyorum geçen ay doktora gittim söyledim doktorum hemen tedaviye başladı gittiğiniz doktoru özenle seçin ve beklemek istemediğinizi söyleyim eğer bir sıkıntı varsa tedavi olun beklemek zorunda değiliz sonucta. Size ilaç versin Yafa klomen isteyinDoktora gitmek istyorum. 6. ayımdayım ilk günden İtibaren korunmuyoruz. Gecen aylarda 1-2 kere doktora gittim vajinal muayene yaptı yumurtaların yavaş çalışıyo ama sıkıntı değil. 2 ay daha olmazsa yine gel dedi... Ama 1 sene dolmadan bişey yapamayız dedi. Ben beklemek istemiyorum. tedavi gerektiren bi durumum varsa önlemimi almak istiyorum. Cünkü bziim ailede sebepsiz yere cocugu olmayan cok insan var. Durumumu bilmek istyorum.
O yüzden baska doktora gidip, evleneli 1 sene oldu desem nası olur :)
Bende öyleyim Can'ım hatta esıme aha bugün hasta olacak derdım ama olmadım ama hareketlerıne çok dıkkat et
insaAllah bebis vardir canim guzel haberler olsunCanım kırmızılar hala gelmedi. Ama dünden beri sarı akıntım var, bazen pembeleşiyor gibi. Adet belirtisi gibi ama gelen giden yok. Dün akşam test yaptım negatifti. Durumlar böyle canım. Bu akşam veya yarın tekrar test yapayım diyorum, dua et bana
Travazol diye bir krem var o 1 gunde geciriyor eger ondan alsiysan gecer canimson 9 gün kızlar merak ediyorum bu ay nasıl sonuçlanacak listeye bat 12 yazdırdım ama ben 9 da bekliyorum rutin olarak 3 gün erken olurum çünkü
bu arada kızlar mantar için bi krem aldım ne akıntı kaldı ne kaşıntı bi günde geçermi ki
Evet canım adet gününe kadar bu şekilde devam et. İnşallah tutar bu ayKızlar bugün de yumurta akı kıvamında akıntım var takvime göre bugün yumurtlama günü. Dün ilişki oldu bugün olmayacak yarın olacak sizce doğru mu gidiyorum? Dün de böyle akıntım olmuştu
Saglik olsun canim ama tam sokülmeden geldi diyemeyiz yerlesme olabilir
Çok hafif renkleniyo daha tam renkli degilSaglik olsun canim ama tam sokülmeden geldi diyemeyiz yerlesme olabilir
Inşallah canım sen de bu şekilde mi yapıyordun? Adete kaç gün kala bıraktınEvet canım adet gününe kadar bu şekilde devam et. İnşallah tutar bu ay
Amin canim benim Allah sabir ana baba kardeslerineAh kizlar ya
Adanadaki olaya cok uzuldum 12 tane cocuklara icim yandi resmen
Biz burada evlat icin dua edip isterken ordaki analarin ici yaniyor resmen
Canindan can gidiyordur
Allah sabir versin ailelere
Dua edelim kizlar
Rabbim bizlere hayirli evlat saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin
Onlarin acilarini gostermesin
evet aynen oTravazol diye bir krem var o 1 gunde geciriyor eger ondan alsiysan gecer canim
O zaman hala umut var canimÇok hafif renkleniyo daha tam renkli degil
süper bişeymiş ya ilk sürdüm biraz abartmışım evde dört dolandım öyle yaktı sonra da bişeyim kalmadı kullanmaya devam edeyim değil miTravazol diye bir krem var o 1 gunde geciriyor eger ondan alsiysan gecer canim
Kaşıntıyı önlüyor o sadece bende kullanıyorum mantar var bendesüper bişeymiş ya ilk sürdüm biraz abartmışım evde dört dolandım öyle yaktı sonra da bişeyim kalmadı kullanmaya devam edeyim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?