2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hamile olmasa mesela sonuçta ne yazardı canım? Hiç bilmiyor ben

19 kasımda doktora adet gecikmesi nedeniyle gittim hamilelik testi yapalım öyle söktürücü verelim dedi. Kanda sonuç 0.51 çıktı negatif yani hamieligin h si bile yok ama arkadaşin değeri bir tık yüksek bence ancak 2 gün sonrasında kan testinde netlesir.

kızlar bugun rahim filmi çekildim Çok zor du gerçekten sonuclar temiz eimin testleri çıkmadı sadece onlarda yarın cıkacak . bakalım hakkımızda hayırlısıı

Canım insallah bi sorun çıkmaz. Rabbim sana da şifa versin :)

yarın doktora gidecem pazartesi gel demişti günüm bitsin diye gitmemiştim salı beta 41 çarşamba akşam 100 cuma gunude 275 idi dun gunum bitti yarın gitcem da edin sıkıntım olmasın Allah herkese nasip etsin

yarın doktora gidecem pazartesi gel demişti günüm bitsin diye gitmemiştim salı beta 41 çarşamba akşam 100 cuma gunude 275 idi dun gunum bitti yarın gitcem da edin

İnşallah herşey yolundadır dualarim seninle

süper bişeymiş ya ilk sürdüm biraz abartmışım evde dört dolandım öyle yaktı sonra da bişeyim kalmadı kullanmaya devam edeyim değil mi
Ben 3 gun kullandim canim yaklasik 7 8 aydir hic bir sorunum yok tekrarlamado hic
Bir kac gun kullan bisey olmaz :)

Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Konuyu takip edeyim istedim sizinle birlikte beklerim. En son 7 kasımda adet oldum ve o zaman spralimi çıkarttırdım ikinci bebeğimi istediğim için. Sanki ilkmiş gibi heyecan yapıyorum acaba test yapsam mı? Bundan önceki adetlerim 8 ekim ve 7 eylüldü.

Kizlar bisey soracagim size
Iliskiden sonra 10 dk uzanip ayaklarimi karnima dogru cekiyorum
Ama namaz kildigim icin 10 dk sonra dus abdest aliyorum hemen
Vajinayi yikamak durumunda kaliyorum ama bir yerde denk geldim vajinal dus korunma yontemiymis diye
Ama 10 dk uzandiktan sonra dusa giriyorum
Ve oyle vajinanin derinliklerine inmiyorum
Siz ne diyorsunuz bu sekilde korunmus mu sayiliyorum

Simdiden Hayirli olsun canimm insallah rabbim nasio eder
Ama bence daha erken degil mi
Yani test icin idrarda cikmayabilir ama istersen kan ver
Eger gebelik varsa ki insallah vardir
Kanda sonuc belli olur

İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla canım. Senin de normalde akıntın çok oluyor mu? Benim normalde çok akıntım olur, sadece son haftadır kupkuruyum. Ama iki gündür sarı akıntım var

Bende akinti adetime yaklastikca kaybolur. Su anda da oyle maalesef. Senin bata ne kadar var?

Evet cnm ondandr bnde 3 gun oldu yumurtlayali ama kasiklarm agryr dunden beri usutuyoruz ondanda oluyr hayrlisi beklicz Allah'in izniyle kavusurz bi gun poncik poncik bebslermize (yumurtlama diye diye kendimi tavuk gibi hissedyrm artk ya )

Al benden de okadar geçen ay tavuk gibiydim resmen

Benimde en çok kafaya taktığımda bu işte spermler çok hızlı oldugu için yumurtalığa doğru zaten güçlü olanlar koşarak gidiyo. Tutacak olan her türlü tutar canım. Aklıma takılıyo diyosan gece ilişkiden sonra uyu canım sabah namazndan önce al abdestini. Bi kaç gün öyle yap artık napalım. Önemli olan kafa rahatlığı.

Çok teşekkür ederim. Kan vermek için gidemiyorum işimden dolayı bu günlerde ama hani erkenden gösteriyolarmış bazı testler falan bende bir sorayım dedim size

Evet bende okudum 9 saniyede yumurtaliga gidiyorlarmis
Bir size sorayim dedim
10 dk uzanip ayaklarini kaldiriyorum ama vajinal dus kafami karistirdi iste
Insallah olur canim ya cook sagol
Kar kiş sabah da duş almak azicik eziyet gibi ama olsun hamile kalalim da :)

Çok teşekkür ederim. Kan vermek için gidemiyorum işimden dolayı bu günlerde ama hani erkenden gösteriyolarmış bazı testler falan bende bir sorayım dedim size
Erken gebelik testleri var canim 6 7 gun oncesinden gebeligi gosteren ben tam bilmiyorum ama hamiş annelerimiz bilirler
Istersen eczaneden al onu dene insallah vardir da hemen belli olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…