2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benim de bu ay aynısı oldu. Hiç olmayan mide bulantıları, kasık ağrıları, gögüs hassasiyeti..herşey vardı. Hatta dün ilk gelen kahverengi kanı yerleşme kanaması bile sandım. Artık psikolojik olarak bu belirtileri yaşadığımı inanmaya başladım. Sanırım hiçbir hesap yapmadan devam edicem hayatıma. İki kere kimyasal yaşadım ve ikisi de hiç takmadığıö ve beklemediğim zamanlardı.. daha fazla yapmıycam bunu kendime.

İnşallah geliyodur bebiş
insaAllah canım sagolasin

Gogus uclarimda yanma yok canim hassaslar ama o kadar degil zaten düşük bir ihtimal belki dedim

Sağlık olsun canım benim insaAllah hayırlı zamanda gelicek minnaklarimiz psikolojimiz bozuluyor bende ne belirtiler yasadim hamileyim sandım ama adet oldum alistm artik nasip diyelim

Canım benim insaAllah güzel haberlerini alırız hayırlı zamanda öpüyorum Allaha emanet ol

Canim benbir yil dolunca gittim tahlilleri yapip gosterdikten sonra hemen baslattiklomene ve iyikide diyorum.. Nekadar erken okadar iyi.. Uc ay deniyelim olmazsa film cekilirsin dedi.. Sonucta riskli bisey degilki herkesin uyguladigi bi yontem..

Canim benbir yil dolunca gittim tahlilleri yapip gosterdikten sonra hemen baslattiklomene ve iyikide diyorum.. Nekadar erken okadar iyi.. Uc ay deniyelim olmazsa film cekilirsin dedi.. Sonucta riskli bisey degilki herkesin uyguladigi bi yontem..
Kızlar klomen ne için kullanılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…