2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım düşük olmaması için ilk haftalardan bir hap veriliyor doktoruna sor Bu arada klomen kullandığın ay iğne kullandın mi? Yumurtan Çaylatığını nasıl anladın? Kaç gün ilişki oldu
Canim o dedigin hap progestan onu kullandim ama sonuc degismedi. Tabi benim kayiplarimin sebebi sperm dna hasari oldugu 4.kayiptan sonra teshis edildi. Sonra esim tedavi gordu duzeldi bin sükür. Tedaviden sonra 2.deneyisimiz.

Klomeni gecen yil kasimda kullandim pregnly catlatma ignesi oldum o ay hamilelik olmadi kist oldu dr tedaviye ara verdi ve ben klomen kullanmadigim ay aralikta hamile kaldim dr.a sordum klomen kullandim hamile kalamadim kullanmadim hamileyim dedim dr.da klomenin etkisi iki uc ay surer dedi. Bu gebeligimde kurtajla sonuclandi. 3 ay denedik hamile kalamadim. mayis 2016da tekrar klomen kullandim bu kez ovitrelle catlatma ignesi oldum ve ilk kullandigim ay hamileydim. Catlatma ignesinden sonra dr iliski saati verdi ve 1 hafta gunasiri devam ettik. Son kurtajdan sonra esim tedavi oldu. Tedaviden sonra bu ikinci ayimiz ve bugun adet oldum iki denemede olumsuz. Klomen kullanip kullanmamakta kararsizim. Cumartesi dr randevum var.

evet canım sana sormuştum benimde bat 9 aralık kız merak ettim bakalım kistmi bebek mi inşallah bebektir yaaaa

evet canım sana sormuştum benimde bat 9 aralık kız merak ettim bakalım kistmi bebek mi inşallah bebektir yaaaa

Hayirlisi bakalim benim pek umudum yok gibi cunku bebek olsa bu hemen hissedilecek bisey deil sagdan ameliyat oldum ama sol tarafim agri yapiyor bide esimde varikosel var diye tahmin ediyorum psikolojim yerlerde

napiim canım anca kafamı dağıtıyorum.İnşallah canım Allah hayırlı kazançlar nasip eder.haber veririm mutlaka canım benim sende gelişme oldukça yaz bana.öpüyorum çoookk
Htckbrysl Kuzummm nasılsın canım ? ben bugün doktora gittim.kistim erimiş.femara isimli bir ilaç verdi.5 gün boyunca kullan ayın 8 inde yine gel dedi.ne işe yaradığını da bilmiyorum ama inşallah iyi gelir.sen nasılsın var mı güzel haberler ?

Hadi ya beklıyodun dimi canım olsun yeni ay yeni umut bu ay sonuna inşallah guzel haberler alırız moral bozmak yok uzulmekte yok kuzum bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah morsevdam adet olmaz :)
İnşallah canım. Aslında rahatladığımı farkettim. Farkında olmadan gerilmişim, şimdi iyiyim. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olacak canım, hepimizin yüzü güler inşallah

İnşallah canım. Aslında rahatladığımı farkettim. Farkında olmadan gerilmişim, şimdi iyiyim. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olacak canım, hepimizin yüzü güler inşallah

Aynen bak gunler geçmeye mahkum , dün adetim bitti benmde. Haftaya baslycam çalışmalara. Peşimsıra sen gel ikimizde hamiş olalım bu ay... Allahım sen konuyu biliyon aminnn :))

Kizlarr acil bakarmisiniz bizde 4 aylıgiz cinsiyetimiz erkek ama su 2 3 gundur bas agrisi basladi sizlerdede oluyormu oluyorsa nasil geciriyorsunuz bu durumu yasayanlar paylasirsa cok sevinirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…