- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Canim o dedigin hap progestan onu kullandim ama sonuc degismedi. Tabi benim kayiplarimin sebebi sperm dna hasari oldugu 4.kayiptan sonra teshis edildi. Sonra esim tedavi gordu duzeldi bin sükür. Tedaviden sonra 2.deneyisimiz.Canım düşük olmaması için ilk haftalardan bir hap veriliyor doktoruna sor Bu arada klomen kullandığın ay iğne kullandın mi? Yumurtan Çaylatığını nasıl anladın? Kaç gün ilişki oldu
evet canım sana sormuştum benimde bat 9 aralık kız merak ettim bakalım kistmi bebek mi inşallah bebektir yaaaaSey bana dediysen canim benim sat 8 kasimdi ama ben adetten sonra ameliyat oldum adet dongum degisecek normal bat 6 aralik olmasi lazim. 28 kasimda kontrolde doktor solda yumurtan var degerlendir dedi degerlendirdim bakalim adetimin ne zaman olacagini bilmedigim icin cikmazlardayim ya catlamadiysa kist olustuysa diye
evet canım sana sormuştum benimde bat 9 aralık kız merak ettim bakalım kistmi bebek mi inşallah bebektir yaaaa
napiim canım anca kafamı dağıtıyorum.İnşallah canım Allah hayırlı kazançlar nasip eder.haber veririm mutlaka canım benim sende gelişme oldukça yaz bana.öpüyorum çoookk
evet canım sana sormuştum benimde bat 9 aralık kız merak ettim bakalım kistmi bebek mi inşallah bebektir yaaaa
İnşallah canım. Aslında rahatladığımı farkettim. Farkında olmadan gerilmişim, şimdi iyiyim. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olacak canım, hepimizin yüzü güler inşallahHadi ya beklıyodun dimi canım olsun yeni ay yeni umut bu ay sonuna inşallah guzel haberler alırız moral bozmak yok uzulmekte yok kuzum bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah morsevdam adet olmaz :)
İnşallah canım. Aslında rahatladığımı farkettim. Farkında olmadan gerilmişim, şimdi iyiyim. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olacak canım, hepimizin yüzü güler inşallah
Aynen bak gunler geçmeye mahkum , dün adetim bitti benmde. Haftaya baslycam çalışmalara. Peşimsıra sen gel ikimizde hamiş olalım bu ay... Allahım sen konuyu biliyon aminnn :))
allah'ın mucizesi çok canım belli olmaz bu kadar umutsuz olmaInsallah sizlerden guzel haberler gelir Allah yardimcimiz olsun
ay canım ya allah tamamına erdirsin inşallahAllaha şükür her şey yolunda 15 gün sonra kalp atışını dinlemek için tekrar gel dedi Yüce mevlam herkese nasip etsin korktuydum değer yüksek çıkınca
1 aralik :) gec oldu ama 2.ci ayimiz girdik :)Bat kac canim ekliyim senide
Darısı butun isteyenlereay canım ya allah tamamına erdirsin inşallah
aminDarısı butun isteyenlere
5 ağustosta 17 haftalık kızımı kaybetmisdim Rabbim 4Agustosta doğum dedi doktor Allah nasip ederse sevinçten agliyom
ay canım benim ya hüzünlü güzel bi tesadüf olmuş çok sevindim canım zamanında hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah5 ağustosta 17 haftalık kızımı kaybetmisdim Rabbim 4Agustosta doğum dedi doktor Allah nasip ederse sevinçten agliyom
İşe yaradı mi ? Kaç yumurta oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?