Hormon testim var baska test gereklimi canımCanim benbir yil dolunca gittim tahlilleri yapip gosterdikten sonra hemen baslattiklomene ve iyikide diyorum.. Nekadar erken okadar iyi.. Uc ay deniyelim olmazsa film cekilirsin dedi.. Sonucta riskli bisey degilki herkesin uyguladigi bi yontem..
Yasla alakasi yoksa iyi daha önce gittiğimde yasin genc demişti daha erken demisti ondan dedim canım ama o nasil birsey ilac gibi mi yoksa sürekli doktora gidip yapiliyormu bana epey uzak yerde bekarken gittgim doktora gidicemEğer 1 yıldır deniyorsan erken değil başla ne tedavi veriyorsa yaşla alakası yok bunun canım. Bebiş istiyosun sonuçta
insaAllah canım benim sagolasin bugünde olmadan gecti hic bir belirtide yok adet nâminaHadi inşallah müjdeli haberi alalım senden
Bat ne zaman :) ? Desene bu ay beraber çalışcaz aynı günlerde
Allaha şükür her şey yolunda 15 gün sonra kalp atışını dinlemek için tekrar gel dedi Yüce mevlam herkese nasip etsin korktuydum değer yüksek çıkınca
Bir kafamdan atabilsem canım ama olmuyor hep aklımdamorsevdam canım benim bi tanığımın 15 ay bebeği olmadı en sonunda aman olursa olur dedi üstüne düşmedi 2 ay sonra hamile olduğunu öğrendi
Teşekürler Allah olmayanlara da nasip etsinCanım bat 27 aralık :) evet aynı zamanlarda
Amiin canımşükür rabbime çok sevindim canım sağlıklı hamilelikler olsun canım
Baya etkili o zaman canım soyliym gidince ama esimdende test istermi ki1 sene olduysa kullanabilirsin. Tabi bunun en dogru cevabi dr.da. Bizim soyleyeceklerimiz dogru olmaz. Cunku klomen masum bi ilac degil ama benim açimdan soyle bi gercek var bir yil gebe kalamayinca klomen kullandim ve hamile kaldim. Kurtajdan sonra uc ay hamile kalamadim ve klomen kulandigimda yine hamileydim. Bundan dolayi klomenin ettkisine inaniyorum. Son kurtajdan sonra esim tedavi gordu o yuzden esimin tedavisinden sonra klomenle bi kez daha denemek istiyorum.
Çok pardon 5. Gün verdi banada ve bana çatlama iğnesi vermiyor çünkü problemin yok dio sadece ben acele ediyorum die klomen kullan dediCanim dr kontrolunde olmadan mi kullanacaksin? kist yapma ihtimali yumurtanin asiri buyumesi gibi durumlari var mutlaka ultrason kontroluyle kullanmani oneririm. Dr. bana 5.gun baslatmisti yum buyuyuncede catlatma ignesi vurarak iliski zamani vermisti
Çok isterdim hamiş olupta cvp vermeyiBirinizzz cevap versenizz
Dr a güven canım bakalım ne dicek neler isticek. Evet çok şükür ki yaşın bizlere göre çok küçük ama bişey varsa şimdiden önlem alın ve çözün canımYasla alakasi yoksa iyi daha önce gittiğimde yasin genc demişti daha erken demisti ondan dedim canım ama o nasil birsey ilac gibi mi yoksa sürekli doktora gidip yapiliyormu bana epey uzak yerde bekarken gittgim doktora gidicem
Cok sagol canimmmCnm vajinayi yikama ben hocaya sorunca idrarinizi yapip disardan yikayn vajinayi icini degil dedi ama sonradan akiyr dedim de bana sonradan gelenler bozmaz dedi abdestini sadece camasrini degstrmn yeterli dedi cnm ama iliskidn biraz vakit gecsn fazlasi aksn kalanlar bozmuyomus
:)))))bende basta oyleydim ayaklarimdan tavanami asilsam acaba derdim :)Ay ben resmen ayaklarım havada uyuyayim diyorum artk)sabah dus alınca da ise gec kaliuorum
Hormon testim var baska test gereklimi canım
Kizlar birsey sorabilirmiyimhamileligede yoramiyrm daha yumurtlamadan sonraki 4. Gun ama gogus uclarim sizliyor ve bznde sanki simsek var gibi bi sizlama oluyor bi yerde usutmektn bahsetmisler olablrmi acaba bu iki gundur boyle bu gun daha fazla
Anladim canim ama yinede ultrason takibiyle klomen kullanman gerek diye dusunuyorum tabi yinede sen bilirsin canimÇok pardon 5. Gün verdi banada ve bana çatlama iğnesi vermiyor çünkü problemin yok dio sadece ben acele ediyorum die klomen kullan dedi
Test isteyebilir esinden 1 yil doldugu icin. Klomeni dr kontrolsuz kullanma canim tum detaylarini sor mutlakaBaya etkili o zaman canım soyliym gidince ama esimdende test istermi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?