2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim benbir yil dolunca gittim tahlilleri yapip gosterdikten sonra hemen baslattiklomene ve iyikide diyorum.. Nekadar erken okadar iyi.. Uc ay deniyelim olmazsa film cekilirsin dedi.. Sonucta riskli bisey degilki herkesin uyguladigi bi yontem..
Hormon testim var baska test gereklimi canım

Eğer 1 yıldır deniyorsan erken değil başla ne tedavi veriyorsa yaşla alakası yok bunun canım. Bebiş istiyosun sonuçta
Yasla alakasi yoksa iyi daha önce gittiğimde yasin genc demişti daha erken demisti ondan dedim canım ama o nasil birsey ilac gibi mi yoksa sürekli doktora gidip yapiliyormu bana epey uzak yerde bekarken gittgim doktora gidicem

Bat ne zaman :) ? Desene bu ay beraber çalışcaz aynı günlerde

Canım bat 27 aralık :) evet aynı zamanlarda

Allaha şükür her şey yolunda 15 gün sonra kalp atışını dinlemek için tekrar gel dedi Yüce mevlam herkese nasip etsin korktuydum değer yüksek çıkınca

Amiin canım şükür rabbime çok sevindim canım sağlıklı hamilelikler olsun canım

Baya etkili o zaman canım soyliym gidince ama esimdende test istermi ki

Çok pardon 5. Gün verdi banada ve bana çatlama iğnesi vermiyor çünkü problemin yok dio sadece ben acele ediyorum die klomen kullan dedi

Yasla alakasi yoksa iyi daha önce gittiğimde yasin genc demişti daha erken demisti ondan dedim canım ama o nasil birsey ilac gibi mi yoksa sürekli doktora gidip yapiliyormu bana epey uzak yerde bekarken gittgim doktora gidicem
Dr a güven canım bakalım ne dicek neler isticek. Evet çok şükür ki yaşın bizlere göre çok küçük ama bişey varsa şimdiden önlem alın ve çözün canım

Cok sagol canimmm

Kızlar ya Ankara'da olup da özelde istenilen tetkikleri devlette yaptıran var mı? Hangi hastaneye gitsem isteyen doktor yapsın diyorlar ama çok pahalı 17 tahlil 500 e geliyor. Devlette yaptıran var mı acilen tahlil yaptırmam gerekiyor

Kizlar birsey sorabilirmiyim hamileligede yoramiyrm daha yumurtlamadan sonraki 4. Gun ama gogus uclarim sizliyor ve bznde sanki simsek var gibi bi sizlama oluyor bi yerde usutmektn bahsetmisler olablrmi acaba bu iki gundur boyle bu gun daha fazla

Kizlar birsey sorabilirmiyim hamileligede yoramiyrm daha yumurtlamadan sonraki 4. Gun ama gogus uclarim sizliyor ve bznde sanki simsek var gibi bi sizlama oluyor bi yerde usutmektn bahsetmisler olablrmi acaba bu iki gundur boyle bu gun daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…