- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
Sende saol burda yazdikca rahatladim iki oğlum var biri ön beş diğeri ön yaşında bide kızım olsun istemiştim Allah verdi Ama 17 haftalikdi kalbi durdu doğum arkasından kürtaj oldum 5agustosta ayaklarını sıcak tut ben patik giyorum kuru incir yedim folik asit kullanmayi bırakmadık hiç Adet bittikten iki gün sonra başladık çalışmalara 3 gün araylaBn yedm kuru incir sen soylemistn rahat bi 15 tane yedm hergn bklm beklcz cnm sagol her soruma cvap verdgn icin :))
Cok tsk edrm cnmAllah saglikla almayi nasip etsin gobusunden kucagina insallah cnm
Bisey sorabilirmiym yumurtlmdn 4 gun snra fln goguslerde sizlama tarzi bisey oldumu bnde suan var gebelige yoramyrm olamaz gibi geliyo
Mrb taze hamis adaylaribnde bugun ògrendim 2 haftalik hamileyim cok mutluyum yaa
yüksek tansiyon da baş ağrısı yapıyor canım
Amin cok tsk edrim cnmGozun aydin canimm allahh kucagina almayida nasip etsin
Insallah kuzummAynen canim aile hekiminde kan vericem kontrol icin o arada betahcgyede baktiricam heyecanliym cumaya cikicak sonucu bakalım insaAllah vardir
Kizlar birsey sorabilirmiyimhamileligede yoramiyrm daha yumurtlamadan sonraki 4. Gun ama gogus uclarim sizliyor ve bznde sanki simsek var gibi bi sizlama oluyor bi yerde usutmektn bahsetmisler olablrmi acaba bu iki gundur boyle bu gun daha fazla
Hamilelik belirtisine de yoruyorlar canim dolgunluk hissiniya kızlar sağ kasıkta doluluk hissi hakkında bişey diyecek yok mu kist hissedilir mi o şekilde
Tsk edrm cnm 10 gundur midem cok bulaniyordu.Ve goguslerim agriyodu dokununca.5 gun oldu bugun test yptim pozitif.Kan tahlili de yptim pozitif cikti 2 haftalikF fatmaelifnur
Cok uzuldum unsallah rabbim sana hayirli kiz cocugu nasio eder
Tecrubelisin canim bana da tecrubelerunden bahseder misin 5 aydir deniyoruz olmuyor
Ayrica
Aynur5656 canimmm
2 haftalikken ogrendim yazmissin ne gibi belirti yasadin neler hissettin
Adet gecikmesinden sonra mi test yaptin
Hayirli ugurlu olsun sag salim kucagina alirsin insallah
daha regle daha 8 gün var ama canımHamilelik belirtisine de yoruyorlar canim dolgunluk hissini
Insallah oyledir
cok iyi yaptn barser masallah cok iyi toparladn ya tebrik ederm. Ben de bekliyorm ki adetim btsn. Hem folik aside hem incir kurune baslayacgmDun kendime izin verdim ise gitmedim topladim kafami yeni aya bomba gibi donus yaptim sonra da saglikli beslenmeye kendine bakmaya devam
Benim de dün çok ağrıdı siyah çay çok rahatlattı.Hamilelikte içilmemesi daha sağlıklı ama baş ağrısı da çekilmiyor ara sıra içilebilir başka çözüm yolu ben de bilemiyorum bulursan paylaş canımBirinizzz cevap versenizz
Bnde ilk defa oluyo o yuzdn dmkk ki norml biseyde olblrms sagol cnmCanm benim nerdeyse her ay uzayan akinti gelmeye basladiktan itibaren 3. 4. günleri gögüs uclarim baslar sizlamaya 3- 4 gün sürer.. Her ay umutlandim ama hüsran.. Bu ayda basladi yine ayni zaman sizlamaya ama bu sefer dinmedi hala devam ediyor 6 gun oldu ya aldigim hormon ilaclarin etkisiyle yada hamilelik belirtisi..
Bende oyle diyorum canim daha onceki gebeliklerimde tedavi olmamisti esim dusuklerimin klomenle ilgisi yoktur bence diyorum. Sana neden klomen verdi dr pko var mi sende? ben de pko yok sukur gecen yil 1 sene hamile kalamadim deyince klomen vermisti dr. Catlatma ignesini her zaman vurmuyolar senin dr gerek gormemis demekki. Bat ne zaman klomen vesilen olur insallah. Bana dr klomeni 4 ay kullanmani tavsiye ediyorum istatistiklere gore 4 aydan sonra sagladigi fayda cok dusuk dedi. Eger dr.unda uygun gorurse bikac ay daha kullanmani tavsiye ederim. Klomenden ikinci ay fayda gorende cok.Düşüklerin sebebi sperm kalitesinden dolayı olmuş ve tedavi olmussun zaten canım Endişe etme inşallah yine hamile kalırsın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Ben klomen kullandım bu ay çatlatma iğnesi vermedi ama ben yumurtamın büyüdüğünü anladım ağrılardan dolayı ve akıntının olduğu gün ilişki oldu 4. Ayım benimde ilk kez klomen kullanmıştım bu ay eğer olmazsa bırakıp bırakmamak konusunda kararsız kaldım
Biraz oyle sanirim canim sakin yaklasmak gerekiyo bu konularda insallah anlayisli dertten anlayan dr.a denk gelirsin. Bence yapacaklar testlerini.Yarın için randevu aldım Zekai den inşallah yapar biraz alttan üstten girmek gerekiyor sanırım özele gücüm yetmedi muayene farkını vererek zaten çok fark ödüyorum.
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canimTsk edrm cnm 10 gundur midem cok bulaniyordu.Ve goguslerim agriyodu dokununca.5 gun oldu bugun test yptim pozitif.Kan tahlili de yptim pozitif cikti 2 haftalik
Olabilir canim yada gec yumurtluyorsundurdaha regle daha 8 gün var ama canım
Saol canım bebim bu arada tedaviye baslamak istiyosun 1 senen doldugu halde erken diye dusunme yasin genc olabilir ama tedavi gerekiyosa yaptır benim 6. ayım dr 4. ayda başvurdum pkom varmış ilk ay once progestan kullandırdı bu ayda klomen verdi dun kontrol oldum 2 tane yumirtam vardı sag yumurtalıkta biri 19 mm ulasmıstı bu sabah da çatlatma ignemi vurundum eger bi durum varsa dr bebek istiyorum de destek oluyo benim daha 1 senem bile dolmadı bak allahım dualrımı duyar inşallah çabalarım bosa gitmez sende geciktirme canım bende öpuyorum çok dikkat et kendine hayırlı zamanda hayırlı evlatlar dilegıyleCanım benim insaAllah güzel haberlerini alırız hayırlı zamanda öpüyorum Allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?