2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

inşallah bu ay yüzümüz güler canım.bugün doktora gittim çatlatma iğnesi için gün verdi.klomenin bitmesine de 2 gün kaldı bakalım bu ay nasıl olacak umudum azalıyor bugün hastanede hamişleri de görünce etkilendim sanırım

aynen bende... bugün doktorda sıramı beklerken yanım da sıra bekleyen ben gibi biri vardı (muhtemelen benden küçük)
doktor ultrasonla odasında mı bakıyor dedi bende evet dedim. sizinki kaç aylık dedi?
bende : ben hamile değilim dedim

İkinci ayımdayım inşallah bu ay olur dua et bizlere de

inşallah canım kuruyum çok yumurtladığımı sanmıyorum
Oyle dusunme vucudumuzun ne zaman nasil tepki verecegini kestiremiyoruz
Dua et insallah olur
Psikolojide cok onemli bir yerden sonra beyin kendini belirti yasatirken buluyor
Vucuda surekli dusundugun seyleri yaptirtiyor
Dusunme takma kafaya
Yaradan zaten kadere yazmissa illaki olacak uzme kendini sakin

Yaa kizlar uzulmeyin ama ne olur
Yazdiklariniza icim parcalandi resmen
Allahim bize de nasip eder insallahh
Kafaya takmyanlarin da o ay bebekleri oluyor bende de var ornekleri
Ayni anda dugunumuz oldu bir tanidikla
Kiz 1 yil bebek istemem ben amann ugrasamam evlilikten bisey anlamam dedi
Ilk ay kazara hamile kaldi
Ben ise aa olsun hemen isterim dedim ama aylardir olmuyor gercekten kafada bitiyor amaa iste kafamizdan atamiyoruz ki kac defa ruyamda gordum hamile oldugumu ama galiba hep ruyamda gorecegim

teşekkür ederim canım yazdıkların için ikinci çocuğu oğlum için istiyorum allahtan
çünkü kardeşi olan arkadaşlarını çok kıskanıyor
rabbim nasip ederse sağlıklı hayırlı ikinci bi çocuk istiyorum
eşimlede aramız hiç iyi değil bu ara inan ki oğlum için katlandım bazen diyorum olmasa daha mı iyi diyorum sonra oğlum geliyor aklıma niyetimi bozmakta istemiyorum
yoksa kalbim çooooook kırık

Kizlar umutsuzluğa kapılmayın sadece başka sorunlarınıza yönelin çok zor yapmak gerçekten biliyorum ama bende umudumu kestiği ay hamile kaldım üzme yın kendinizi hoc olmayacak gibi geliyo ama öyle değil olucak goruceksiniz

Yaaa kiyamam sana
Allah a sigin kendin icin hayirlisini iste ailen icin hayirlisini iste canimm
Her ser de bir hayr vardir insallah bebek size huzuru da getirir
Ama bu stres sikintiyla bebek ihtimalin azalir dusunmemeye bak dua et boll boll
Iyi dusun simdi 1 oglun var cok sukur ikinci bebek olursa sorunlarin duzelmezse eger daha kotu olur
Once esinle arani duzelt canimm
Kendini ruhunu hazir hissettiginde bebek dusun
Allah im sana yardim etsin insallahhhh bir an once kalbine ferahligi yerlestirsin

Olur demi
O ay ne yaptin mesela ?
Ben sanki hic anne olamayacam gibi hissediyorum
Cok agliyorum gizli gizli
Esim cocuk hastasi reklamda cikan bebekleri bile seviyor
Icim parcalaniyor ama
Allah im hayirlisini versin
Ol desin olsun
Tum bekleyenler icin

Kizlar balayi hastaligi hakkinda bilgisi olan var mi ?

Valla ben birlik oturuyodum o zaman kayınvalide falan köye gittiler esimle yalnız kaldım o iş oldu mu dersen inan hiç çocuk için yapmadık toplasan iki üç defa olmuştur bir ayda onada normalde ayakları havaya dik erdim bir saat yatardim yumurtlama günleri takip ederdim o ay öyle rahatım ki esimle tek kalmanın verdiği huzur hiç kafama Takma dim unuttum yani bebek işini o ay o 3 iliskiden birinde tutmuş ki kalkıp direk yıkanmama rağmen sonra adetim bir hafta gecikti ben adet sokturucu ler neler neler sogan kaynatıp suyunu İçmeler ağır kaldırmalar kaynar su havuzlarina girmeler sıcaktan söktürür diye eşim bi kan verelim dedi dedim yokki neyin bakicaz kan verdim sonucu almaya bile gitmedim eşim gitmiş almış ve hamileyim şükür banada artık gina gelmişti negatif görmekten hiç olmayacak diye düşünüyordumki oldu yani ddiyeceğim o ki ne yastık koy belinin altına ne ayaklarını dik havaya olucagi varsa olur normalde her ay bir sürü belirti yaşadım psikolojik hamile kaldığım ay hiç bişeyim yoktu yani kafada bitiyor hersey vücudunuza izin verin ki bebek tutunsun

teşekkür ederim canım ikinci bebek olayına çok takıntılı değilim zaten kaç kez negatif gördüm çok fazla üzüntü olmuyor şuan da kafama takmıyorum zaten olursa olur olmazsa vardır hayır deyip hayatıma devam ediyorum
çok şükür allah'ıma sağlıklı bi evladım var allahım önce evlat hasreti çekenlere versin sonra bana

Dr a güven canım bakalım ne dicek neler isticek. Evet çok şükür ki yaşın bizlere göre çok küçük ama bişey varsa şimdiden önlem alın ve çözün canım
Bakalim ne diyicek canım insaAllah gerek kalmaz bugunde olmadım gecti stres yapmamaya çalışıyorum

Haklisin aslinda bu ay bende akisina biraktim ama bakalim insallah nasip eder Guzel Allah im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…