- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
Ahhh ahhh bebegim olsa da sevsem diye dusunuyorum altini degissem mama hazirlasam uykusuz kalsam diye
Allah im guzel gonlune gore versin canimmmteşekkür ederim canım ikinci bebek olayına çok takıntılı değilim zaten kaç kez negatif gördüm çok fazla üzüntü olmuyor şuan da kafama takmıyorum zaten olursa olur olmazsa vardır hayır deyip hayatıma devam ediyorum
çok şükür allah'ıma sağlıklı bi evladım var allahım önce evlat hasreti çekenlere versin sonra bana
Ahhh ahhh bebegim olsa da sevsem diye dusunuyorum altini degissem mama hazirlasam uykusuz kalsam diye
Sagol canım teşekkür ederimHormon testi smear testi Esimdende spermiogram istemisti. Ilk etabda bunlara bakiyorlar daha sonra tedavi sonuc vermezse rahim filmi istiyor ve spermlerin dna bozuklugu varmi diye test yaptryor..
Innnsallahh canimm ne guzel konustunElbet birgün olacak canım hepimizin olacak inşallah zamanı var demekki bekliyoruz :) iyi düşün iyi olsun strese girme zorlaştırırsın olmasını tatlım ben şimdi şöyle 2012 ye 2009 a felan bakıyom bebeğim olmuyor diyenlerin şuan ikinci çocuğunu yapmışlar hatta hamiş bekleyenler hatta yeni bebek çalışması yapanlar var hayırlısı olsun Allah tan vakti ilen gelen herşey hayırlı ve güzeldir o yüzden sabredecegiz kuzum ve sonunda bebeğimiz olacak bizde onları konuşacağız belki burda belki yeni bir topikte :)
Haklisin aslinda bu ay bende akisina biraktim ama bakalim insallah nasip eder Guzel Allah im
Pko Başlangıcı var ddi benim henüz 4. Ayım ama sabırsız olduğumu anlayınca klomen verdi ve sol tarafımda ağrı hissettim o akıntı da geldi o günü değerlendirdim şimdi geçti. Adetime daha 13 gün varBende oyle diyorum canim daha onceki gebeliklerimde tedavi olmamisti esim dusuklerimin klomenle ilgisi yoktur bence diyorum. Sana neden klomen verdi dr pko var mi sende? ben de pko yok sukur gecen yil 1 sene hamile kalamadim deyince klomen vermisti dr. Catlatma ignesini her zaman vurmuyolar senin dr gerek gormemis demekki. Bat ne zaman klomen vesilen olur insallah. Bana dr klomeni 4 ay kullanmani tavsiye ediyorum istatistiklere gore 4 aydan sonra sagladigi fayda cok dusuk dedi. Eger dr.unda uygun gorurse bikac ay daha kullanmani tavsiye ederim. Klomenden ikinci ay fayda gorende cok.
Haydi insallah iyi haberlerini ustune de bebis haberini aliriz kuzummYarin gidicem kismetse canım bugün gidemedim
Innnsallahh canimm ne guzel konustun
Konusuruz insallah Allah bize de nasip ederrr
Bu ay pek dusunmemeye calisiyorum ama insallahh Allah bizi de sevindirir
Sagol canım insaAllah iyi olur herseyTest isteyebilir esinden 1 yil doldugu icin. Klomeni dr kontrolsuz kullanma canim tum detaylarini sor mutlaka
Canım tebrik ederim saglikla kucagina al insaAllahMrb taze hamis adaylaribnde bugun ògrendim 2 haftalik hamileyim cok mutluyum yaa
Aminm kocaman gobusumuz olsun insallah :)En büyük etken stres bence bu saufalardada çok takılma çünkü okudukça ister istemez insan stres oluyor ben buraya bat tarihimi söyledim sonra girmedim bi süre o ay zaten olmuştu Rabbim. En kısa zamanda doldursun önce gobusleri sonra kucaklari :)
Aminm kocaman gobusumuz olsun insallah :)
amin canım cümlemizeAllah im guzel gonlune gore versin canimmm
Maşallah canım.. başağrısından ben de çok çekiyorumKizlarr acil bakarmisiniz bizde 4 aylıgiz cinsiyetimiz erkekama su 2 3 gundur bas agrisi basladi sizlerdede oluyormu oluyorsa nasil geciriyorsunuz bu durumu yasayanlar paylasirsa cok sevinirim :))
Demekkı oyleymıs 6 haftalık hamıleyım şuan dıkkat et dedım cunku hareketler onemlı ağır ıns falan yapma uzanma falan
Maşallah canım.. başağrısından ben de çok çekiyorumilaç içmiyorum kendisi geçsin diye bekliyorum
Off migren cok fenaaBen enseme buz koyuyorum gerçekten çok iyi geliyo bende bide migren var .
Amin ck tsk edrm cnmSagol canım insaAllah iyi olur hersey
Canım tebrik ederim saglikla kucagina al insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?