- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
Off migren cok fenaa
Bende de var resmen azap cekiyorum
Rabbim sifa versin
Insallahhhh
F fatmaelifnur
Cok uzuldum unsallah rabbim sana hayirli kiz cocugu nasio eder
Tecrubelisin canim bana da tecrubelerunden bahseder misin 5 aydir deniyoruz olmuyorinsallah herkese nasip eder ben iki oglumada kasımda hamile kaldım ve her zaman hamilelikden önce kuru incir yedim Ninem kuru incir yumurtalıkların çalıştırdığını doğurganlığı artırdığını derdi önceden ebelik yapmış esinide keçi boynuzu pekmezin içine bir iki çay kaşığı bal karıştır yedir derdi bazı kadınlarda yumurtlama adet bitiminden bir iki gün sonra olduğunu bazılarında geçen aydan kalan yumrtlarin catlatigini söylerdi incir kirsti onlermis ayağını sıcak tutacak sin derdi eşimle beraber olduğunda yatmami ağır kaldırma mi yatarken ayak uçlarında yastik koymami derdi
Ayrica
@Aynur5656 canimmm
2 haftalikken ogrendim yazmissin ne gibi belirti yasadin neler hissettin
Adet gecikmesinden sonra mi test yaptin
Hayirli ugurlu olsun sag salim kucagina alirsin insallah
Sagol canim artık birseyler yapmam lazım insaAllah hayırlı zamanda güzel haberlerimizi veririz birbirmizeSaol canım bebim bu arada tedaviye baslamak istiyosun 1 senen doldugu halde erken diye dusunme yasin genc olabilir ama tedavi gerekiyosa yaptır benim 6. ayım dr 4. ayda başvurdum pkom varmış ilk ay once progestan kullandırdı bu ayda klomen verdi dun kontrol oldum 2 tane yumirtam vardı sag yumurtalıkta biri 19 mm ulasmıstı bu sabah da çatlatma ignemi vurundum eger bi durum varsa dr bebek istiyorum de destek oluyo benim daha 1 senem bile dolmadı bak allahım dualrımı duyar inşallah çabalarım bosa gitmez sende geciktirme canım bende öpuyorum çok dikkat et kendine hayırlı zamanda hayırlı evlatlar dilegıyle
Sagol canim toparlamaktan baska care yokki canim Allah guzel gunler nasip edecek insallah hersey inanctancok iyi yaptn barser masallah cok iyi toparladn ya tebrik ederm. Ben de bekliyorm ki adetim btsn. Hem folik aside hem incir kurune baslayacgm
Yaa kizlar uzulmeyin ama ne olur
Yazdiklariniza icim parcalandi resmen
Allahim bize de nasip eder insallahh
Kafaya takmyanlarin da o ay bebekleri oluyor bende de var ornekleri
Ayni anda dugunumuz oldu bir tanidikla
Kiz 1 yil bebek istemem ben amann ugrasamam evlilikten bisey anlamam dedi
Ilk ay kazara hamile kaldi
Ben ise aa olsun hemen isterim dedim ama aylardir olmuyor gercekten kafada bitiyor amaa iste kafamizdan atamiyoruz ki kac defa ruyamda gordum hamile oldugumu ama galiba hep ruyamda gorecegim
Ilk cinsel iliski basladigi haftada genelde erkekten gecen enfeksiyondur canim balayi sistiti olurlar idrarda yanma sık idrara cikma.bazen vajinal enfeksiyonlarada sebep olur eşli tedavi olunmasi gerekirKizlar balayi hastaligi hakkinda bilgisi olan var mi ?
Amın Canım ıns darısı basına :)Anladım canım dikkat ederim teşekkür ederim bu arada bebeğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
Ağrıdan uyuyakalıyorum bazen. Hamileliğimin en başından beri ağrı oluyorBen enseme buz koyuyorum gerçekten çok iyi geliyo bende bide migren var .
Meme ucu acıyorsa tamamdır :) benım hala acıyoAkintilarm tekrar basladi canlar 2 gün kesilmisti kuruydum bugün aksamustu tekrar basladi göğüs uçlarım biraz aciyor dokununca falan azcikta şişme var 32.günde bitti adetsiz bakalım yarin insaAllah kan vermek nasip olur
Hamile gorunce bebek gorunce icimiz eriyo Allah bu kadar yurekten istetiyosa verecektir insallah. Dua edelim bol bol. Catlatma igneni kacinci gun olacaksin? Senin her ay kac yumurtan oluyo? benimde cumartesi dr randevum.inşallah bu ay yüzümüz güler canım.bugün doktora gittim çatlatma iğnesi için gün verdi.klomenin bitmesine de 2 gün kaldı bakalım bu ay nasıl olacak umudum azalıyor bugün hastanede hamişleri de görünce etkilendim sanırım
Okuyunca bile icim cız etti cok defa yasadim bu duyguyu ama inaniyorum bizde yakinda mutluluktan aglicaz insallah.aynen bende... bugün doktorda sıramı beklerken yanım da sıra bekleyen ben gibi biri vardı (muhtemelen benden küçük)
doktor ultrasonla odasında mı bakıyor dedi bende evet dedim. sizinki kaç aylık dedi?
bende : ben hamile değilim dedim
Dualarim hepimiz icin canim yurekten isteyen herkes icin insallah klomen vesilemiz olur bu ayİkinci ayımdayım inşallah bu ay olur dua et bizlere de
Yarinda erteleme sakin cnm bk bklyrz tmm miYarin gidicem kismetse canım bugün gidemedim
Canim insallah klomenle gelir bebegin bu ay bende denicem bakalim bizi neler bekliyorPko Başlangıcı var ddi benim henüz 4. Ayım ama sabırsız olduğumu anlayınca klomen verdi ve sol tarafımda ağrı hissettim o akıntı da geldi o günü değerlendirdim şimdi geçti. Adetime daha 13 gün var
Ben 9 gün kala yaptırdım fakat elimde test çubuğu poziitifdiHanimlar devlette kan tahlili yaptirabilmek icin illa günün gecmesimi lazim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?