2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Off migren cok fenaa
Bende de var resmen azap cekiyorum
Rabbim sifa versin
Insallahhhh

Amin amin çok zor valla mide bulantısı falan yapıyo bide kusma çok şiddetli oluyo bayıldığımi bilirim migren yüzünden buz koymak biraz rahatlatiyo başka yapcak bişey yok suanlik cunku

Sagol canim artık birseyler yapmam lazım insaAllah hayırlı zamanda güzel haberlerimizi veririz birbirmize

Akintilarm tekrar basladi canlar 2 gün kesilmisti kuruydum bugün aksamustu tekrar basladi göğüs uçlarım biraz aciyor dokununca falan azcikta şişme var 32.günde bitti adetsiz bakalım yarin insaAllah kan vermek nasip olur

böyle olaylar olunca üzülüyor insan canım ama her şeye rağmen güçlü durmalıyız bende en son geçen yaz görüştüğüm bir arkadaşıma o zaman bebek düşünmüyor musunuz diye sorunca yeni yeni düşünüyoruz demiştim.
aradan 1 yıl geçti kaç zamandır çağırıyor yarın ona oturmaya gidicem ve yine aynı şeyi soracak

Meme ucu acıyorsa tamamdır :) benım hala acıyo

Hamile gorunce bebek gorunce icimiz eriyo Allah bu kadar yurekten istetiyosa verecektir insallah. Dua edelim bol bol. Catlatma igneni kacinci gun olacaksin? Senin her ay kac yumurtan oluyo? benimde cumartesi dr randevum.

Okuyunca bile icim cız etti cok defa yasadim bu duyguyu ama inaniyorum bizde yakinda mutluluktan aglicaz insallah.

Canim insallah klomenle gelir bebegin bu ay bende denicem bakalim bizi neler bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…