- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
Bat Ne zamanBn yedm kuru incir sen soylemistn rahat bi 15 tane yedm hergn bklm beklcz cnm sagol her soruma cvap verdgn icin :))
yok canim doktorun tutumuna bagli aslnda. Hemen teste de yollayablr, direkt ultrasonla da bakablr, bugn gt yarn gel de diyeblr.Hanimlar devlette kan tahlili yaptirabilmek icin illa günün gecmesimi lazim?
Bat 17 ama ben erkn yumrtldm 4 gun oldu cnmBat Ne zaman
Al migren diye ilac var bir nebze iyi geliyorAmin amin çok zor valla mide bulantısı falan yapıyo bide kusma çok şiddetli oluyo bayıldığımi bilirim migren yüzünden buz koymak biraz rahatlatiyo başka yapcak bişey yok suanlik cunku
Kiyamam yaböyle olaylar olunca üzülüyor insan canım ama her şeye rağmen güçlü durmalıyız bende en son geçen yaz görüştüğüm bir arkadaşıma o zaman bebek düşünmüyor musunuz diye sorunca yeni yeni düşünüyoruz demiştim.
aradan 1 yıl geçti kaç zamandır çağırıyor yarın ona oturmaya gidicem ve yine aynı şeyi soracak
Gecen gun gittim test yaptilar bugunde balayi hastaligi drdiIlk cinsel iliski basladigi haftada genelde erkekten gecen enfeksiyondur canim balayi sistiti olurlar idrarda yanma sık idrara cikma.bazen vajinal enfeksiyonlarada sebep olur eşli tedavi olunmasi gerekir
Aminn canimmmmUmya uzulmemeye calisiyorum canim adet olunca biraz rahatliyorum. Yumurtlamadan sonraki bekleme sureci cok geriyo beni. Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin Amin.
Onemli olan zaten yumurtlama donemidir o donemi verimli gecirdiysenKızlar adetin 12,14,16 ve18 günlerde ilişki oldu bundan sonra 3 günde 1 olacak sizce doğru mu yapıyorum? Yumurtlama Zaman'ım geçti bu arada
Olacak olacak insallahhh senden iyi haberler duyacagizAkintilarm tekrar basladi canlar 2 gün kesilmisti kuruydum bugün aksamustu tekrar basladi göğüs uçlarım biraz aciyor dokununca falan azcikta şişme var 32.günde bitti adetsiz bakalım yarin insaAllah kan vermek nasip olur
Hamilemisn canım bu bir belirtimi önceden olmuyordu hic dikkatimi cekmemisti yüzustu yatincada acıyorMeme ucu acıyorsa tamamdır :) benım hala acıyo
Kismetse insaAllah canim cok heyecanliyimYarinda erteleme sakin cnm bk bklyrz tmm mi
Agzin bal yesin canim ya insaAllah öyledir gelmiştir minnagimOlacak olacak insallahhh senden iyi haberler duyacagiz
Hamiş grubuna bu sefer kendini ekleyeceksin insallahh
benimde aşırı gogus ucu agrisi oldu.bu ayi cok degerlendiremedigim icin hamile olcagimi sanmıyordum ama o aciyi gorunce yine bi heveslendim. Ama hasta oldum.8 haftalık olsa kanda da idrar testinde de çıkar. Bir de bence en büyük belirti göğüs ucunda acı yanma. Ben hamile kaldığımda bir çok belirti oldu kendim de hissettim hamile olduğumu. Ama göğüs ucu acısı çok netti. İnşallah hamilesindir.
Bi çok kişi de adete 1 hafta kala hamile kaldım vs diyor kafam karışıyorOnemli olan zaten yumurtlama donemidir o donemi verimli gecirdiysen
3 gunde 1 iliski sorun olmaZ
Zaten spermin 3 gun canliligi var
Sikinti yapmaaaa kasma kendini guzel olacak hersey insallah
Sen de iyi ki varsın canım uzun uzuuuun yillar dostlugumuz hep sürsün insallahCanlarim benim insaAllah öyle olur cok heveslnememkle birlikte heycanlanym iyi ki varsınız
Pko Başlangıcı var ddi benim henüz 4. Ayım ama sabırsız olduğumu anlayınca klomen verdi ve sol tarafımda ağrı hissettim o akıntı da geldi o günü değerlendirdim şimdi geçti. Adetime daha 13 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?