- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
AminAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Zor süreçler bunlar
ayyy süper canım ya ALLAH kucağına almayı nasip etsin. bende tüp bebek düşüyorum serüvenini anlatsana neler yaşadın:))Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. Siteyi sürekli dışarıdan takip ediyordum veeee bugün dayanamayarak üye oldum :) Çok şükür ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım :) son BAT'ım 26 ekim.
benim sabahtan beri karnım ağrıyor canım her ay böyle sancılı geçiyo zaten o yüzden sanmıyorum bu ay test mest yapmayı da bıraktım. çok üzülüyorum çünküBenim suan regl agrim yok. Ara ara kasigim sanciyor sadece. Sizin nasıl?
İlk belirtilerimle adet belirtilerim iki hamileliğimde aynı oldu o yüzden adetim 3 gün gecikmeden anlamadım ikisinde de hamile olduğumu canım. İnşallah rabbim isteyen herkesin kucağına meleğini nasip etsin :)Canım Allah kucagına almayı nasıb etsinAynı duyguları bizde tadarız inşallah.. Hamileliğinin ilk belirtileri neydi ?
Ben de test yapmiyorum. Ovulasyon testi de yapmadım akisina bıraktık gun de takip etmedik. Hakkimizda hayırlısı olsun guzelim insallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz.benim sabahtan beri karnım ağrıyor canım her ay böyle sancılı geçiyo zaten o yüzden sanmıyorum bu ay test mest yapmayı da bıraktım. çok üzülüyorum çünkü
yok Allah'a şükür canım sadece eşimin morfoloji düşük %2 . benim hsg de temiz çıktı. ama 17 ay oldu işte. doktor aşılamaiki kere deneriz olmazsa tüp bebek diyo 2 ay daha beklemek istemiyorumcanım herkes de belirti farklı oluyor. Adet olacağını sanip hamile olanlar, Hamile olduğunu düşünüp adet olanlar Herkes bişey yazıyor. Bir kıstas yok aslında. Gebelik ve Adet belirtileri bu dönemde birbirine benziyor. En doğru belirti Adet gecikmesi. Adet gecikmen varsa idrar veya kan testi yapabilirsin.
Hakkında hayırlısı canım, Belli olmaz aşılamada belki tutar.. Yani gerçekten yumurtalarında ve Eşinin Sperm kalitesinde ciddi sıkıntı yoksa Direk tüp bebek gerek yok. Tabi durumunu en iyi Dr değerlendirir..
ayyy süper canım ya ALLAH kucağına almayı nasip etsin. bende tüp bebek düşüyorum serüvenini anlatsana neler yaşadın:))
aminn canım bende ovu. hiç yapmadım ama gün takibi yaptık hep takmıyorum desemde o esnada bile düşündüğüm tek şey ALLAHIM nolur bu sefer olsun...Ben de test yapmiyorum. Ovulasyon testi de yapmadım akisina bıraktık gun de takip etmedik. Hakkimizda hayırlısı olsun guzelim insallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz.
ne zamandır istiyodunuz canım? inşallah gerek kalmazda:)) olursa tependeyim merak etme:) Allah bize de nasip etsin inşallah.Canım benim Allah razı olsun :) öncelikle zor bir süreç ama yılmak yokilkinde çok stresliydim, olmadı. Ama ikincisinde çok rahattım. Rahat olmak ve doktoruna güvenmek çok önemli. Tüp bebek sürecinde işlemlere çok takılı kalma canım, kendini strese sokma Merak ettiğin konularda seve seve yardımcı olurum :)
ne zamandır istiyodunuz canım? inşallah gerek kalmazda:)) olursa tependeyim merak etme:) Allah bize de nasip etsin inşallah.
yok Allah'a şükür canım sadece eşimin morfoloji düşük %2 . benim hsg de temiz çıktı. ama 17 ay oldu işte. doktor aşılamaiki kere deneriz olmazsa tüp bebek diyo 2 ay daha beklemek istemiyorum( çevremde herkes hamile ya herkesss
17 ay oldu canım bizde bi sorun çıkmadı şükür sebepsiz interfilite diyolar ya işte ondan ... bu ay hsg çektirdim oda temiz çıktı ama çok zordu çok canım yandı. anestezisiz yaptırdım. ama herşey melekler için işte insan herşeye katlanıyo.Amin canım :) Biz 1,5 yıldır istiyoruz. Benim rezerv sorunum olduğu için aşılama olmadan tüp bebeğe geçtik. Siz ne zamandır istiyorsunuz canım?
inşallah canım ya eşimin her ay adet oldun mu oldu mu diye sormasına bile oturup ağlıyorum. zor Allah hepimize sabır versin.Canım Hakkınızda hayırlısı sonuçta bu işler eşlersiz olmuyor, İçini ferah tut Zaten aşılamada spermleri işlemden geçiriyorlar, İnşallah Aşılamada gebe kalırsında Tüp bebeğe gerek kalmaz.
17 ay oldu canım bizde bi sorun çıkmadı şükür sebepsiz interfilite diyolar ya işte ondan ... bu ay hsg çektirdim oda temiz çıktı ama çok zordu çok canım yandı. anestezisiz yaptırdım. ama herşey melekler için işte insan herşeye katlanıyo.
inşallah canım ya eşimin her ay adet oldun mu oldu mu diye sormasına bile oturup ağlıyorum. zor Allah hepimize sabır versin.
Hemen ümitsizliğe kapılma. Bende sen gibiydim. Karnım şişti hatta tüm vücudum şişti. Bütün adet belirtilerim vardı. Sakarlık, saçımın şekile girmemesi herşey. Adetim geciktiğin de bile adet olcam gibi geliyodu. Kan verdim eşime aldırdım sonucunu. Hamileymişim. Hsg çektirdiğim ay oldu. Rabbim bu ay nasip eder inşallahmerhaba kızlar bayadır yazmadım bişey okudum sadece yazmak istemedim çünkü hiç bi belirtim yok daha adet olmadım ama karnım ağrımaya başladı. adet ağrısı belli ediyo kendini ya. bazıları hamilelikte o ağrı oluyo adet olcam sandım ama değilmiş filan diyolar ama bence o ağrı farklı. çünkü karnım acayip şişti, ağrıyo bugün yarın olurum. hsg sonrası ilk ayımdı. sanırım diğer ay aşılama yapılacak. bana kalsa hemen tüp bebek denemek istiyorum daha kesin çözüm diyo doktor ama eşimi ikna edemiyorum.
ayyy bunları okuyunca çok mutlu oluyorum ya bi umut işte. sağolasın canım inş. öyle olur ama geçen ayda 2 gün geçikti. benim sadece karnım çok ağrır. onun haricinde göğüslerimde hiç değişiklik olmaz. gecikince ümitlendim ama olmayınca bu ay da aynısı oluyo gibi geliyo.Hemen ümitsizliğe kapılma. Bende sen gibiydim. Karnım şişti hatta tüm vücudum şişti. Bütün adet belirtilerim vardı. Sakarlık, saçımın şekile girmemesi herşey. Adetim geciktiğin de bile adet olcam gibi geliyodu. Kan verdim eşime aldırdım sonucunu. Hamileymişim. Hsg çektirdiğim ay oldu. Rabbim bu ay nasip eder inşallah
Bugünü de değerlandirebilirsen iyi olur canımmerhaba kızlar.Dün ovülasyon testi yaptım pozitifti iki çizgide kopkoyuydu ve değerlendirdik.normalde koyu çizgiyi yakalayınca ertesi günde koyu çizgi olurdu 2 gün görürdüm ovülasyon testinde koyuyu.fakat bugünde test yaptım çizgi açıklaştı negatif yani.Acaba çatlama olmuşmudur ki
Sağol canım benim ara ara geliyo işte bu düşünceler bazen iyi oluyosun elinde olanlara şükrediyosun bazen de hiç anne olamama düşüncesi kahrediyo.Zor evet allah sabır versin cümlemize... Sende ağlama canım vallahi su akar yolunu bulur boşyere üzmeyin kendinizi, Herseyin bi sırası zamanı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?