Bende aynı srnin gibi ilk defa ovülasyon testi deniyorum buay ve dün koyulaştı iki çizgide ve değerlendirdik akşamı.bu sabah çizgi yine koyuydu bu akşamıda değerlendirmekmi lazım acaba yardımcı olurmusun tatlım :)merhaba kızlar.Dün ovülasyon testi yaptım pozitifti iki çizgide kopkoyuydu ve değerlendirdik.normalde koyu çizgiyi yakalayınca ertesi günde koyu çizgi olurdu 2 gün görürdüm ovülasyon testinde koyuyu.fakat bugünde test yaptım çizgi açıklaştı negatif yani.Acaba çatlama olmuşmudur ki
Sorularıma bir tek sen cevap verdin canım benim darladım seni deEvet oturduğum yerden kalkamazdım.
Aşkolsun olur mu hiç :) 4 gün geçmişti adetimi kan verdim. Kanda çıktı. 2 gün sonra da idrar yaptım çok silik çıkmıştıSorularıma bir tek sen cevap verdin canım benim darladım seni deSen ne kadar zaman sonra öğrendin peki. İdrarda çıkmaması normal mi daha
Yok canım seni çok iyi anlıyorum. Benim de bir oglum var Allah bagislasin. Memleket e gidince herkes ikinci yok mu diye bakıyor karın yokluyor bir de sinir oluyorum elinde ultrason var gibi. Hayretler içinde izliyorum. Allah düşünme kabiliyeti versin diyorum sadece. Başka söze gerek yok. Seni anlıyorumAynen yaa bide "yapın" demek ne kötü yaa. Nasip diyosun kısmet diyosun yok illa soruyo sürekli. Olmuyo desen mutlu olcak sanki. Bide iki oğlum var bende bi kız yapayım diyorum diyo yaa. Ne kolay ohhh valla. İnsan biraz düşünür belki de olmuyodur üzmiyim der. Ne biliyosun belki karşındaki hiç çocuk sahibi olamıycak niye üzüyosun. Böyle de olabilir. ay kusura bakmayın. sinirlendim de biraz.
Allah hepimiz e hayırlı sonuç versin canım. İnşallah güzel haberler alırız evet aldıracağım acaba akşam mi yapsam sabahı mi beklesem?benim geçen ayla aynı ağrılarım var ama inanırmısın hiç takmıyorum artık üstüne düşmüyorum kendimde belirti de aramıyorum.Allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun diyorum başka şeylerle uğraşıyorum bu ara biliyosun hobi işleri falan.hakkımızda hayırlısı olsun.eşine söyle de o alsın en azından sabahtan yap 1 tane test.her zaman belirti olacak diye bişey yok ki belirtisi olmayanın hamileliği de çok kolay geçermiş inşallah vardır da yarın sevinçten ağlarız beraber
Bende aynı srnin gibi ilk defa ovülasyon testi deniyorum buay ve dün koyulaştı iki çizgide ve değerlendirdik akşamı.bu sabah çizgi yine koyuydu bu akşamıda değerlendirmekmi lazım acaba yardımcı olurmusun tatlım :)[/Q
bende geçen ay kullandım bu ay dr gittim tarih verdi 1 gün arayla olsun dedi
O zaman ben de adet günümü bekleyeyim yani 20 sine kadar falan bekleyeyim bakalım inş çıkar bende de dua et banaaAşkolsun olur mu hiç :) 4 gün geçmişti adetimi kan verdim. Kanda çıktı. 2 gün sonra da idrar yaptım çok silik çıkmıştı
Merhaba bence bu akşamda değerlendirin hatta silikleştiği güne kadar devam edin hergün bu sitede üst üste ilişki ile hamile kalan çok bayan varBende aynı srnin gibi ilk defa ovülasyon testi deniyorum buay ve dün koyulaştı iki çizgide ve değerlendirdik akşamı.bu sabah çizgi yine koyuydu bu akşamıda değerlendirmekmi lazım acaba yardımcı olurmusun tatlım :)
Yok canım seni çok iyi anlıyorum. Benim de bir oglum var Allah bagislasin. Memleket e gidince herkes ikinci yok mu diye bakıyor karın yokluyor bir de sinir oluyorum elinde ultrason var gibi. Hayretler içinde izliyorum. Allah düşünme kabiliyeti versin diyorum sadece. Başka söze gerek yok. Seni anlıyorum
İnşallah olur canım. İnsaalah bu kez annelik heyecanı yaşarsın gerçekten. Benim de ilk hamileliği m kürtaj la noktalandı. Ondan bir yıl sonra aynı adet döngüsü günü oğluma hamile kaldım. Şükür ki 3buçuk yaşında bende kpss derdini bıraktım artık çocuk olduktan sonra giriyorum ama daha seçici davranıyorum doğal olarak. Rabbim hayr etsin tahtını yapmaya çalışıyoruz çocuklarımızın baht lar i da güzel olur inşallahBende evlilğimizin ilk yıllarında düşünmüyorduk, Yüksek lisans yapıyordum, korunuyorduk kimseye anlatamadık.
Okul var, iş var yeni evliyiz düzenimiz yok. Ben 1,5 sene eşimin yüzünü doğru düzgün görmüyordum kaldıkı çocuk.
Akıl üstüne akıl verenler. Korunma diyenler.Okulu bırak diyenler... Sonra korunmuyoruz bıraktık demeye başladım bulanıp. Sorular artınca olmuyor demeye başladım.Eşim hep kızıyordu bana niye olmuyor diyorsun millet seni ciddiye alıp konuşuo sen insanlarla dalga geçiyorsun diyip durdu. Neyse gerçekten korunmayı bıraktık gebelik geçirdim Kürtaj olmak zorunda kaldım Şimdi insanlar beni Tedavi ile hamile kalmaya çalışıyor sanıyor, yazık olmuyor diye acıolar bide..
Halbuki o kürtajdan sonra 1,5 sene daha korunduk. Soran yok artık :) Şimdi yeniden başladık inşallah en kısa zamanda olur.
İnşallah olur canım. İnsaalah bu kez annelik heyecanı yaşarsın gerçekten. Benim de ilk hamileliği m kürtaj la noktalandı. Ondan bir yıl sonra aynı adet döngüsü günü oğluma hamile kaldım. Şükür ki 3buçuk yaşında bende kpss derdini bıraktım artık çocuk olduktan sonra giriyorum ama daha seçici davranıyorum doğal olarak. Rabbim hayr etsin tahtını yapmaya çalışıyoruz çocuklarımızın baht lar i da güzel olur inşallah
Yumurta sayısı hiç önemli değil canım ben okadar araştırdım baktım ki 6 yumurtayla hamile kalamayanda var bitaneyle hamile kalıp doğuran da var. Nasip kısmet yani kısaca. Moralini yüksek tutmaya bak sen hayırlısı neyse o olsun hakkında.sadece sağda 1 yumurta vardı canıminşallah canım.
Yumurta sayısı hiç önemli değil canım ben okadar araştırdım baktım ki 6 yumurtayla hamile kalamayanda var bitaneyle hamile kalıp doğuran da var. Nasip kısmet yani kısaca. Moralini yüksek tutmaya bak sen hayırlısı neyse o olsun hakkında.sadece sağda 1 yumurta vardı canıminşallah canım.
Çatlatma iğnesi mi oldun? Ameliyat olacak kişi sen miydin ya yanlış hatırlıyorum galiba :/Ayy uyuyamadim ya bensol kasigim fena ağrıyor ne igneymis etkisi devam ediyor 5.gün bitti ama
Çatlatma iğnesi mi oldun? Ameliyat olacak kişi sen miydin ya yanlış hatırlıyorum galiba :/
Allah razi olsun canım. Cümlemiz in çocuklarını korusun. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çocuksuz luk büyük imtihan. Rabbim kimseyi sınamasıngüzel dileklerin için çok sağol canım..İnşallah senin gibi olur benimde
Allah bağıslasın canım...
Bende evlilğimizin ilk yıllarında düşünmüyorduk, Yüksek lisans yapıyordum, korunuyorduk kimseye anlatamadık.
Okul var, iş var yeni evliyiz düzenimiz yok. Ben 1,5 sene eşimin yüzünü doğru düzgün görmüyordum kaldıkı çocuk.
Akıl üstüne akıl verenler. Korunma diyenler.Okulu bırak diyenler... Sonra korunmuyoruz bıraktık demeye başladım bulanıp. Sorular artınca olmuyor demeye başladım.Eşim hep kızıyordu bana niye olmuyor diyorsun millet seni ciddiye alıp konuşuo sen insanlarla dalga geçiyorsun diyip durdu. Neyse gerçekten korunmayı bıraktık gebelik geçirdim Kürtaj olmak zorunda kaldım Şimdi insanlar beni Tedavi ile hamile kalmaya çalışıyor sanıyor, yazık olmuyor diye acıolar bide..
Halbuki o kürtajdan sonra 1,5 sene daha korunduk. Soran yok artık :) Şimdi yeniden başladık inşallah en kısa zamanda olur.
En doğrusu. Boşver. Milletin derdi hep milletgerçekten başetmesi zor oluyor bende iki tane düşük yaptım herkes prof kesiliyor valla bir sürü laf söylüyorlar. evleneli daha 2 yıl oldu. iki tane düşük yaptım. bende insanım yani canımın yandığını kimse takmıyor ne tuhafhepsini yapmak geçiyo bazen içimden. derin nir nefes alıyrum sonra sallamıyorum
evet 8 aralıkta çatlatma iğnesi oldu canım. yok ameliyat olmayacağım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?