Ya oyle iste dunya kucuk ne olcgi hic belli olmaz hayrlisi diyelimİnsanın aklına gelmiyor değil değil mi böyle şeyler. Dünya böyle işte olmaz olmaz dememek lazım. Gönül bu
Süper koyu çizgiyi görmüşsün bugünü değerlendir mutlaka ve 1 gün ara ile devamKızlarrr bugun 13.günüm ovulasyon testim
Eki Görüntüle 1924470
Tamda umidi kesilince geliyo iyi haber inan... InsAllah sende tadacaksin anneligiYa hic anne olamicam gibi geliyo sizde de oluyo mu boyle dusunceler.bu ay daha bi uzuldum hcg sonucumu yanlis soylediler pozitif diye esime falan soylemistim hamileyim diye.pufff ...
Tam gunu benceKızlarrr bugun 13.günüm ovulasyon testim
Eki Görüntüle 1924470
Bende yarın ararım bakayım ne diyecek artık kısmet.Ay kuzum.bnm hayirlisi olsn ya uzulme .incir de prolaktini yukseltiyo ya bal tarcin corek otu yapicam bu ay dan sonra. klomen verirse dr onu da kullaniyim da bu ay da
Bugun ve yarini degerlendiririz diye dusunmustum canim. Ovulasyon forumlarinda arastirdigim kadariyla koyu ciktigi gun ve siliklestigi gun hamilelik ihtimali yuksek diyo. Sence 1 gun arami vereyim.Süper koyu çizgiyi görmüşsün bugünü değerlendir mutlaka ve 1 gün ara ile devam
Yumurta tembelliği var canım. Gelişmiyor yeterince doğal olarak da çatlamıyor bu yüzden. Günlük 8almayı düşünüyorum yarın ararım bu ay da iğne vurulur derse ona göre alcağım vesile olur insaalah hepimizeInşallah canım kuru inciri ne kadar alıyoruz ne kadarı yeterli? Bide sende pko var mı
Esinin sperm sorunu yoksa mutlaka iki gunu degerlendir canimEvetCennet irmagi bende bugunu ve yarini degerlendirmek istiyorum.
Valla dr um bana öyle dedi hep 1 gün ara ile ki sağlıklı spermler olsun die ve zaten 24 saat yaşıyor o yüzden 1 gün arayla dedi hep. Ama aklın takılırsa üst üstede dene öyle yapanlarda varmışBugun ve yarini degerlendiririz diye dusunmustum canim. Ovulasyon forumlarinda arastirdigim kadariyla koyu ciktigi gun ve siliklestigi gun hamilelik ihtimali yuksek diyo. Sence 1 gun arami vereyim.
yok artık ya o nasıl bi kuzenmiş allah böylelerinden uzak tutsunHtckbrysl YaKaMoZz-z
Size birsey soylim mi ben kindar bi insan degilimdir hic aslinda ama bnm bi kuzenim vardi canciger arkadasimdi ve bekardim o zaman 17 yaslarimda falandim sut kardestik + cok iyi bi dosttuk sonta bi olay oldu ve bi gonul olayiydi tabikide araya girdi ve o evlendi onunla ki (Allah mutlulugunu bozmasin insallah) o ara cok kotu bi kavgamiz olmustu cunku cocuk benim sozlumdu herseybyeni bitmiskn kuzenim o firsatta onunla evlenmisti tabi ki cok gerildik aileler falanda oyle o gunden sonra selam sabahi kestik tabi teyzemlede ve 2. Cocugunu yapmaya calisiyordu bende biliyrdm bunu ve onu bile evlatsz birakmasn dedim Rabbim bu gun onun hamile oldugunu ogrendm ablamdan ona bile cok sevindm kendisini sevmem ama o bile beni mutlu etti..
Oyle cnm hersey olacagina varr onu bn sevmyrm ama Rabbim evladina kaza bela vermesn insallah ne anasiz ne babasiz birakmasn insallahyok artık ya o nasıl bi kuzenmiş allah böylelerinden uzak tutsun
seninde bebişlerin olacak hayatım hiç canını sıkma tevekkül et sadece
@gelmucizegelROSE-MOON B Bebe58 ZK_ASK Nisaberatim S selifor @buse smile ve diğer arkadaşlar namaz kılmaya kalktım adet olduğumu hissettim. Ve olmuşum bu ay da hayaller biter.
Kızlar ben 5 aylık evliyim üstten görme olayı ne. Benm adetime 11 gün var be normalde geç olurum şimdi az kırmızılık geldi sonra kahvemsi sizce bu ne
İki gün önce yum günüydü sanırımBildiğim kadarıyla beklenen adetin olacagi günler hamileysen eğer bebeğin rahme tutugun günler oluyor ve yerleşme kanaması denilen lekelenmeler oluyor. adet başlangıcı sanıliyor ama sonra hamilelik olduğu ortaya çıkıyor.
Senin bata 11 gün kala olması da aynı şey mi onu tam bilemedim. Su anda yumurtlama döneminde falan olman gerekmez mi.
Gidiyorum canım iki aydır tedaviyle oluyor zaten yumurta tembelliği var bende adet düzensizliği de tabi. Yarın ararım doktoru bakayım ne diyecek Rabbim size nasip eder insaalah bu ay güzel haberlerGeçmiş olsun canım bizde hayalde umutta bitmez inşallah. Doktora gidiyomusun sen? Yoksa yumurtlama günü vs kendin mi ayarlıyosun ? Ben üçüncü günü bi git baksınlar
İki gün önce yum günüydü sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?