2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya ben her ay duzenli adet oluyorum sadece bazen 30 da bazen 33 de bazen 36. Gunde oluyo stresten sanirim.bi dr yumurtalarin yavas calisiyo biraz demisti.her ay adet olan bi insanim yavas calismasi neden ki

Ya ben her ay duzenli adet oluyorum sadece bazen 30 da bazen 33 de bazen 36. Gunde oluyo stresten sanirim.bi dr yumurtalarin yavas calisiyo biraz demisti.her ay adet olan bi insanim yavas calismasi neden ki

Canım bnm yumurtaların yavaş çalışıyor. Geç olgunlaşıyor yumurta ve geç çatlıyor. Yumurtlama geç olunca adette ondan 14 gün sonra oluyor. Her ay farkli benimde 28-32 arası değişiyor. Klomen kullanınca 28.gün düzenli oluyor.

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce test resimlerimi atmıştım size bazı arkadaşlar kanda baktır demişlerdi testim pozitifti fakat kanamam başlamıştı betahcg 107 çıktı bu şekilde üzerine adet gören varmı acaba aranızda???

Bat gecmismiydi kanaman yogunsa bu kimyasal olabilir doktora gitmn en iyisi ustune gorme lekelenme tarzinda olur cnm

Ben hastanedende doktorum ibrahim boyardanda ebelerdende cok memnun kaldim.ama artik 1 saatten fazla uzak bana orasi :/
Dorukta gizem hanim varmis ona iyi diyorlar ben hamile kalirsam onu dusunuyorum mesela..bide sevil paker var ondanda memnun arkadaslarim.ben zaten ebe oldugum icin pek fazla dr a takilmiyrm her durumda iyi ilgileniyolar saolsunlar

Dorukta gizem hanim varmis ona iyi diyorlar ben hamile kalirsam onu dusunuyorum mesela..bide sevil paker var ondanda memnun arkadaslarim.ben zaten ebe oldugum icin pek fazla dr a takilmiyrm her durumda iyi ilgileniyolar saolsunlar
Ee sen inegolden mi gelip gidicen gizem boyara gittim birkere sewmemistim ben

Ee sen inegolden mi gelip gidicen gizem boyara gittim birkere sewmemistim ben
Inegolden gelirim canim.burdaki ozellerde calistim acikcasi hijyen acisindan pek begenmedim doruk yada pedikal park daha iyi.gizem in soyadi baskaydi sanki ama hakan boyar karisindan bosanmis zaten oyuzden deismis olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…