Ya ben her ay duzenli adet oluyorum sadece bazen 30 da bazen 33 de bazen 36. Gunde oluyo stresten sanirim.bi dr yumurtalarin yavas calisiyo biraz demisti.her ay adet olan bi insanim yavas calismasi neden ki
InsAllah ustune gormedir yarinda oyle devam ederse bebis tutunuyo demektirKızlar ben 5 aylık evliyim üstten görme olayı ne. Benm adetime 11 gün var be normalde geç olurum şimdi az kırmızılık geldi sonra kahvemsi sizce bu ne
Ben bursa inegoldeyim canim ne icin sordun bilmiyrm amaBende 13 haftayi bitirdim.var mi bursada oturan arkadaslar yeni tasindim da.
Bat gecmismiydi kanaman yogunsa bu kimyasal olabilir doktora gitmn en iyisi ustune gorme lekelenme tarzinda olur cnmMerhaba arkadaşlar 2 gün önce test resimlerimi atmıştım size bazı arkadaşlar kanda baktır demişlerdi testim pozitifti fakat kanamam başlamıştı betahcg 107 çıktı bu şekilde üzerine adet gören varmı acaba aranızda???
canim benim hayirlisi olsun. Allhin bir ildigi vardir. her nasip vaktine esirdir.Rabbim tez vakitte kucagini doldursun insallah. hep beraber...@gelmucizegelROSE-MOON B Bebe58 @Zehra ungrms Nisaberatim S selifor @buse smile ve diğer arkadaşlar namaz kılmaya kalktım adet olduğumu hissettim. Ve olmuşum bu ay da hayaller biter.
Kac ayliksin hangi doktora gidiyon canimBEnde bursa ihsaniyedeyim canım
Ilk dogumumu inegol aritmide yaptim.cok memnun kaldim.ama tasindim erikliyeBen bursa inegoldeyim canim ne icin sordun bilmiyrm ama
Ben orda ebeydim ne zaman yaptin belki ben girmisimdir :)Ilk dogumumu inegol aritmide yaptim.cok memnun kaldim.ama tasindim erikliye
2014 kasim ayinda yaptim.turkan ebe birde esmer hamile bir kiz vardi onun adi hanifemiydi neydi.Ben orda ebeydim ne zaman yaptin belki ben girmisimdir :)
Ben hastanedende doktorum ibrahim boyardanda ebelerdende cok memnun kaldim.ama artik 1 saatten fazla uzak bana orasi :/Aaa
2014 kasim ayinda yaptim.turkan ebe birde esmer hamile bir kiz vardi onun adi hanifemiydi neydi.
Hanifedir ama ben ozaman cikmistim cihangire gecmstim canim.2013 te orda 2014 te cihangire gecmistim ordan daha iyi bi teklif gelince :)Aaa
2014 kasim ayinda yaptim.turkan ebe birde esmer hamile bir kiz vardi onun adi hanifemiydi neydi.
Dorukta gizem hanim varmis ona iyi diyorlar ben hamile kalirsam onu dusunuyorum mesela..bide sevil paker var ondanda memnun arkadaslarim.ben zaten ebe oldugum icin pek fazla dr a takilmiyrm her durumda iyi ilgileniyolar saolsunlarBen hastanedende doktorum ibrahim boyardanda ebelerdende cok memnun kaldim.ama artik 1 saatten fazla uzak bana orasi :/
Ee sen inegolden mi gelip gidicen gizem boyara gittim birkere sewmemistim benDorukta gizem hanim varmis ona iyi diyorlar ben hamile kalirsam onu dusunuyorum mesela..bide sevil paker var ondanda memnun arkadaslarim.ben zaten ebe oldugum icin pek fazla dr a takilmiyrm her durumda iyi ilgileniyolar saolsunlar
Hanifedir ama ben ozaman cikmistim cihangire gecmstim canim.2013 te orda 2014 te cihangire gecmistim ordan daha iyi bi teklif gelince :)[/QUO
Ebeysen sorayim canim ikinci dogum daha kolay olur diyorlar dogrumudur?Ee sen inegolden mi gelip gidicen gizem boyara gittim birkere sewmemistim ben
Inegolden gelirim canim.burdaki ozellerde calistim acikcasi hijyen acisindan pek begenmedim doruk yada pedikal park daha iyi.gizem in soyadi baskaydi sanki ama hakan boyar karisindan bosanmis zaten oyuzden deismis olabilir.Ee sen inegolden mi gelip gidicen gizem boyara gittim birkere sewmemistim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?