2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ebeysen sorayim canim ikinci dogum daha kolay olur diyorlar dogrumudur?
Yuzfe 90 oyle olur canim.bazen istisnalarda oluyor.bebek cok kilo aldiysa veya baska sebeplerden anneyi zorlaya biliyor ama nadir durum bunlar.genel olarak ikinci dogumda kesilme falan yapilmadigi icin dogurup 5 dk sonra kalkip odana geciyorsun.dikis falan beklemiyorsun

Ben hatirlamiyorum.bana kolay geldi ama esim falan yiktin ortaligi diyor.gece 4 te suyum geldi.sabah 8 de dogum yaptim kendi sancimla.ama doktor narkoz verdi bana dikis attilmadan.niye hic anlamadim orasini...

Ben hatirlamiyorum.bana kolay geldi ama esim falan yiktin ortaligi diyor.gece 4 te suyum geldi.sabah 8 de dogum yaptim kendi sancimla.ama doktor narkoz verdi bana dikis attilmadan.niye hic anlamadim orasini...
Nasil yani nerden verdi narkozu.belden asagisina mi.dikis atacagi yeremi..dikis atacagi yeri uyustrduysa bu cok normal zaten.bayildinmi ki sen..narkoz deilde rahim toparlayici yapiliyorz dogum gerceklesince onlami karistiyorsun acaba

Allah sana bagislasin tatlim.ben yeni tasindim eriklide oturuyorum.sanirim uzak bana.sen nerde oturuyorsun.bursalimisin ailen fln yanindami.cok zor ben yalnuzim 2 yasinda bi oglum bude esim var.ewde slklliyorum cok :/

Allah sana bagislasin tatlim.ben yeni tasindim eriklide oturuyorum.sanirim uzak bana.sen nerde oturuyorsun.bursalimisin ailen fln yanindami.cok zor ben yalnuzim 2 yasinda bi oglum bude esim var.ewde slklliyorum cok :/
Gülin okan var bide.ozel muaynanesi var anlasmali hastanelerinde yaptryor dogumu.acibadem doruk medikalparkta. oda baya iyi bi dr

Metroyla ulaşım kolay ama erikli yi ben bilmiyorum çok. Evet canim burslsiyim ailem de burda. Anneme 15 dk yürüme mesafesindeyim. Allah yardimcin olsun canım. Zordur gerçekten

Aslinda guvenebilsem dewlet hastanedinde yaparim dogumumu.ama iste bazilari diyor iyi bazilari kotu.bilemio insan.
A sinifi ozeller haric acibadem gibi , devlet hastanesi bicok ozelden daha iyi malzeme kullaniyor daha hijyenik..ben sahsen inegokdeki ozellere falan asla guvenmiyrm kolay kolayda gitmem devlet daha iyi onlrdan

Günaydın kızlar.. Bugün test yaptım yine ilk başta pozitif çizgi beliriyor sonradan negatif oluyor var mı böyle bişey yaşayan ben mi anormalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…