Yuzfe 90 oyle olur canim.bazen istisnalarda oluyor.bebek cok kilo aldiysa veya baska sebeplerden anneyi zorlaya biliyor ama nadir durum bunlar.genel olarak ikinci dogumda kesilme falan yapilmadigi icin dogurup 5 dk sonra kalkip odana geciyorsun.dikis falan beklemiyorsunEbeysen sorayim canim ikinci dogum daha kolay olur diyorlar dogrumudur?
Ben hatirlamiyorum.bana kolay geldi ama esim falan yiktin ortaligi diyor.gece 4 te suyum geldi.sabah 8 de dogum yaptim kendi sancimla.ama doktor narkoz verdi bana dikis attilmadan.niye hic anlamadim orasini...Yuzfe 90 oyle olur canim.bazen istisnalarda oluyor.bebek cok kilo aldiysa veya baska sebeplerden anneyi zorlaya biliyor ama nadir durum bunlar.genel olarak ikinci dogumda kesilme falan yapilmadigi icin dogurup 5 dk sonra kalkip odana geciyorsun.dikis falan beklemiyorsun
Yani dogum yaptim bebegmi gordum bayildim☺Ben hatirlamiyorum.bana kolay geldi ama esim falan yiktin ortaligi diyor.gece 4 te suyum geldi.sabah 8 de dogum yaptim kendi sancimla.ama doktor narkoz verdi bana dikis attilmadan.niye hic anlamadim orasini...
Nasil yani nerden verdi narkozu.belden asagisina mi.dikis atacagi yeremi..dikis atacagi yeri uyustrduysa bu cok normal zaten.bayildinmi ki sen..narkoz deilde rahim toparlayici yapiliyorz dogum gerceklesince onlami karistiyorsun acabaBen hatirlamiyorum.bana kolay geldi ama esim falan yiktin ortaligi diyor.gece 4 te suyum geldi.sabah 8 de dogum yaptim kendi sancimla.ama doktor narkoz verdi bana dikis attilmadan.niye hic anlamadim orasini...
Aa cok saskinim suanda..belki bi sikinti olusmustur o anlik sen panikleme diye oyle yapmislardir yoksa ben hic rastlamadim hayatimda oyle biseyeYani dogum yaptim bebegmi gordum bayildim☺
Dikis aticagi yere vurdu igneAa cok saskinim suanda..belki bi sikinti olusmustur o anlik sen panikleme diye oyle yapmislardir yoksa ben hic rastlamadim hayatimda oyle biseye
Ayy kıyamammYani dogum yaptim bebegmi gordum bayildim☺
Yok canim normal deik hic ben calisrken oyle biseye rastlamadimDikis aticagi yere vurdu igne
Ama ben bi saat kadar uyudum o ignede.normalmi bu
Yada cok mu karisiyorsun susturdu adam seni kizDikis aticagi yere vurdu igne
Ama ben bi saat kadar uyudum o ignede.normalmi bu
Sanirim ben uyudum yorgunluktan.Esime sordum yarim saat bisaat uyudun diyor.ben yanlis biliyormusum canimAyy kıyamamm
Bende bursadayim canim. Medicabil oktay altun a gidiyorum. Çok memnunum. Çok ilgiliBen hastanedende doktorum ibrahim boyardanda ebelerdende cok memnun kaldim.ama artik 1 saatten fazla uzak bana orasi :/
Yok ya beYada cok mu karisiyorsun susturdu adam seni kiz
Bende bursadayim canim. Medicabil oktay altun a gidiyorum. Çok memnunum. Çok ilgili
Medicabil nerde canim kac ayliksin ilk gebelikmi.Yok ya be
Bi kurtajim var canım Allah izin verirse sağlıklı ilk gebeligim olacak. Esentepe yi gecince canım mudanya yolu üzerinde. Pembe mavi nin yanında. 2.5 aylık.hamileyim. kurtajimi da oktay bey de olmuştum canım.Medicabil nerde canim kac ayliksin ilk gebelikmi.
Gülin okan var bide.ozel muaynanesi var anlasmali hastanelerinde yaptryor dogumu.acibadem doruk medikalparkta. oda baya iyi bi drAllah sana bagislasin tatlim.ben yeni tasindim eriklide oturuyorum.sanirim uzak bana.sen nerde oturuyorsun.bursalimisin ailen fln yanindami.cok zor ben yalnuzim 2 yasinda bi oglum bude esim var.ewde slklliyorum cok :/
Metroyla ulaşım kolay ama erikli yi ben bilmiyorum çok. Evet canim burslsiyim ailem de burda. Anneme 15 dk yürüme mesafesindeyim. Allah yardimcin olsun canım. Zordur gerçektenAllah sana bagislasin tatlim.ben yeni tasindim eriklide oturuyorum.sanirim uzak bana.sen nerde oturuyorsun.bursalimisin ailen fln yanindami.cok zor ben yalnuzim 2 yasinda bi oglum bude esim var.ewde slklliyorum cok :/
Aslinda guvenebilsem dewlet hastanedinde yaparim dogumumu.ama iste bazilari diyor iyi bazilari kotu.bilemio insan.Gülin okan var bide.ozel muaynanesi var anlasmali hastanelerinde yaptryor dogumu.acibadem doruk medikalparkta. oda baya iyi bi dr
A sinifi ozeller haric acibadem gibi , devlet hastanesi bicok ozelden daha iyi malzeme kullaniyor daha hijyenik..ben sahsen inegokdeki ozellere falan asla guvenmiyrm kolay kolayda gitmem devlet daha iyi onlrdanAslinda guvenebilsem dewlet hastanedinde yaparim dogumumu.ama iste bazilari diyor iyi bazilari kotu.bilemio insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?