- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 36
Canım kanda yaptır bence kaç gün geçti gününden peki ?Günaydın kızlar.. Bugün test yaptım yine ilk başta pozitif çizgi beliriyor sonradan negatif oluyor var mı böyle bişey yaşayan ben mi anormalim
Hoşgeldin ne kadan hamiş var Hamile olunca mı dikkat ediyorum çevremdeki hamişlere acabaBende varim 5+4 günlük
Canım benim valla biraz dengesiz olduğundan tam bilemiyorum. Geçen ay 10 unda olmuştum bugün yarın normal şartlarda gelmesini bekliyorum.Canım kanda yaptır bence kaç gün geçti gününden peki ?
Hosbuldum.ama tam sevinemiorum.goremwdik cunkü 10 gun sonra gel dedi doktor .gunlerr gecmiooHoşgeldin ne kadan hamiş var Hamile olunca mı dikkat ediyorum çevremdeki hamişlere acaba
Allah razi olsun. Hepimiz e inşallah nasip olur.canim benim hayirlisi olsun. Allhin bir ildigi vardir. her nasip vaktine esirdir.Rabbim tez vakitte kucagini doldursun insallah. hep beraber...
Daha çok küçüktür kese oluşmamış mı canım folik asit filan başladın mı bide canını sıkma görünür annesi o daha minnacık ne kadar uzun yollardan geliyoHosbuldum
Hosbuldum.ama tam sevinemiorum.goremwdik cunkü 10 gun sonra gel dedi doktor .gunlerr gecmioo
kuzum günaydın...hayırlısı demekten başka çaremiz yok ki...umudu veren Allah karşılığını da verir mutlaka.Umudunu yitirme dua etmeye devam.gelmucizegel @ROSE-MOON @Bebe58 @Zehra ungrms @Nisaberatim S selifor @buse smile ve diğer arkadaşlar namaz kılmaya kalktım adet olduğumu hissettim. Ve olmuşum bu ay da hayaller biter.
Imom diye butun gerekli vitamin ve minarellerin oldugu 3 aylik bi tablet verdi.onu kullaniyorumDaha çok küçüktür kese oluşmamış mı canım folik asit filan başladın mı bide canını sıkma görünür annesi o daha minnacık ne kadar uzun yollardan geliyo
Ağzından bal damladı bal. İnş öyleyimdirr inşşşKandan yaptır ama büyük ihtimal hamilesin daha çok yeni old için salgılanan hormonun idrarda görünme için yeterli değil kanda kesin çıkar hadi hayırlı olsun
Bende onu kullanıyorum. 3 ay bitti devam et dedi. D vitamini verdi birde çok kötü onu içemiyorumImom diye butun gerekli vitamin ve minarellerin oldugu 3 aylik bi tablet verdi.onu kullaniyorum
Allah razi olsun canım. Öyle hayırlısı demekten başka çare yok. Doktora mesaj attim verdiği cevap adet olmaktan daha çok üzdü beni ya. Dedim iki aydır ilaç iğne kullanıyoruz bu ay devam mi ne zaman geleyim diye iki ay korunmadan ara verelim dedi yakuzum günaydın...hayırlısı demekten başka çaremiz yok ki...umudu veren Allah karşılığını da verir mutlaka.Umudunu yitirme dua etmeye devam.
Ama d vitamini çok çok onemli mutlaka icmeye calis.bende de d vitamini eksikligi var mutlaka vericektirBende onu kullanıyorum. 3 ay bitti devam et dedi. D vitamini verdi birde çok kötü onu içemiyorum
Pozitif olalımmmm belki de hamilelik belirtisidirrrGünaydın kızlar. Reglime 4 gün kaldı. Göbek deliğimin alt kısmında çok şiddetli olmayan ama sürekli devam eden bir ağrı var. Adet olacakmışım gibi hissediyorum. Çok üzgünüm ya
Midem çok bulanıyor hap verse iyi de diğeri çok kötü. İçemiyorum diye doktora da söyleyemiyorum kızıcakAma d vitamini çok çok onemli mutlaka icmeye calis.bende de d vitamini eksikligi var mutlaka vericektir
Hamilelik belirtisi değil bence yine hüsran olacak. Hafiften belim de ağrıyor. Normalde ağrımazdı ama kesin üşüttüm ben ondan.Pozitif olalımmmm belki de hamilelik belirtisidirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?