2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kandan yaptır ama büyük ihtimal hamilesin daha çok yeni old için salgılanan hormonun idrarda görünme için yeterli değil kanda kesin çıkar hadi hayırlı olsun

kuzum günaydın...hayırlısı demekten başka çaremiz yok ki...umudu veren Allah karşılığını da verir mutlaka.Umudunu yitirme dua etmeye devam.
Allah razi olsun canım. Öyle hayırlısı demekten başka çare yok. Doktora mesaj attim verdiği cevap adet olmaktan daha çok üzdü beni ya. Dedim iki aydır ilaç iğne kullanıyoruz bu ay devam mi ne zaman geleyim diye iki ay korunmadan ara verelim dedi ya iki ay çok fazla zaman değil mi?

gelmucizegel geçen aydan elimde 5 hap var içsem mi acaba bilemedim neden öyle dediğini sormadan da tamam iyi günler dedim keşke yazmadan sorsaydım acaba vücudu n dinlenmesi mi gerek diyeceğim de üst üste çok kullanan okudum kafam da deli sorular.. hamile kalmayı kendimden çok oglum için istiyorum çocuk 4e doğru ilerliyor geçen ay hamile birini gördü sende bebek koyacak misin oraya kardeş olacak mi diyor kaçtır karnımı seviyor dün akşam adet oldum uyumaya geçirince iyi geceler bebiş diyor karnıma gerçekten adet olduğumda bu kadar üzülmedim bu cevap kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…