- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
İnşallah canım hakkımda hayırlısı ne ise o olsun. Umarım vardır umarım yerleşme ağrısıdır bunlar.Sabret canım, çok az kalmış evet hatırlıyorum senin adet erken olmuştu geçen seferde. bu sefer inşallah gebelik olur.
Bariz sabırsızlığımız yüzünden geriliyoruz. Uzaklaşsak konudan biraz kafayı dağıtsak hayat o kadar hızlıki... o zamanlar birden geçecek...
Bence gün aşırı yada maksimum 2 gün ara verip ilişki olmalı. Ama 10 ile 20.günler arası gün aşırı olmalı diye düşünüyorum. Yumurtlama olma ihtimali yüksek çünküKızlar ilişki günlük mü yoksa 2 günde bir mi yaşanırsa daha iyi olur nasıl kolay şekilde Hamile kalınabilir?? Birde bişey daha sormak istiyorum soğan kürü mü incir kürü mü daha iyi olur pco varşuan reglym o yüzden bitince ona göre yol izlcm
İnşallah canım benim kızkardeşim de oyle olmuştu çok silik bi pozitif çizgisi koyulaşmıyordu bile varla yok arası bişeydi sonra biz şüphelendik kanda baktırdık hamiş çıkmıştı seninki de öyledir inşallah canımAğzından bal damladı bal. İnş öyleyimdirr inşşş
İnş canım benim inşşİnşallah canım benim kızkardeşim de oyle olmuştu çok silik bi pozitif çizgisi koyulaşmıyordu bile varla yok arası bişeydi sonra biz şüphelendik kanda baktırdık hamiş çıkmıştı seninki de öyledir inşallah canım
Canım sabahları bende de oluyor bolca dinlen bide yatarken sürekli o tarafa mı yattın acabaKızlar sabahtan beri sol kasigim çok kötü ağrıyor sadece bir yer neden olabilir başına gelen var mı?
Yaa cok moralim bozuk canim pazar gunune kadar degerlendirdik de iki gundur agir gribim ne yapcam bilmiyorumm ilac da almak istemiyorum nolur nolmaz diye bu haftada onemliydi@friendly8584 @PariskizimBarSer kizlar ovulasyon gunlernzde olmanz lazm nasilsnz dgerlendirebiliyomusunz
ilaç niye kullanıyorsun bi problem olduğu için mi?Yılbaşından beri normal iki aydır da ilaçla deniyoruz canım. Doktor iki ay ara verelim dedi çok moralim bozuldu: (
var gibi görünüyor normal halini de atsana canımİşte burdaki minnacık gördüğüm şey benim umudum
sıkma tatlım canını bata kadar umut var demektirKizlar kan verdm sonuca internetten baktim 0.1 yaziyo sonucta
Referansta <7
Diger sonuclarda da 7 yaziyor yani negatif bata 3 gun kala hayirlisi onumuzdeki aya insallah
normal halinde arkadan ışık vurunca anca görünüyor. Daha çok beyaz renk görünüyor.var gibi görünüyor normal halini de atsana canım
sasiracaksn ama tamamen ayni durumdayiz barserYaa cok moralim bozuk canim pazar gunune kadar degerlendirdik de iki gundur agir gribim ne yapcam bilmiyorumm ilac da almak istemiyorum nolur nolmaz diye bu haftada onemliydisende durumlar nasil
Cok gecmis olsun canim valla portakal greyfurt kivi hem yiyorum hem sularini iciyorum migrende var bende isin kotusu tuttumu daha beter oluyorum cigerleri usutmusum fena halde rahatlatmak icin sey yapiyorum vicks vardir mentollu krem annem cocukken cok kullanirdi bende gogsume sirtima surup havlu koyuyorum yatarkende ayaklarima surup corap geciriyorum ilac kadar olmasada rahatlatiyo tavsiye ederim zarari yokmus netten baktim bende hayirlisi olsun bizim icin insallahsasiracaksn ama tamamen ayni durumdayiz barser
Agir bir gribal enfeksiyon geciriyorm sesim bile hiriltili doktora gtsem antibiyotik yazacak,bu yuzden gtmek istemiyorm cumadan beri durum boyle... Guzelce dinlenmeye calis, c vitamini takviyesi al. Bitki caylari al ihlamur vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?