2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ne zamandır deniyorsun canım
bende 7 aydır uğraşıyorum ama 3 ayı boş geçti memlekete falan gittim 4 ay olmadı diyebilirim
benimde oğlum çok soruyor en çok üzen bu oluyor zaten

Kızlar merhaba 14 gün önce kimyasal gebelik geçirdim ve düşük yaptım pco rahatsızlığım var 4 gündür aşırı süren bir bel ağrım var aynı ilk hamileliğimdeki gibi düşük yaptığım gün bhcg 2.51 e düşmüştü ağrılar artınca idrar testi yaptım ve sonucu eklicem aşağıya silik çizgi mi var ben mi öyle görmek istiyorum hamile olma ihtimalim var mı kızlar imkansız gibi geliyor ama rabbim ol derse neden olmasın lütfen yardımcı olun başına böyle birşey gelen var mı

Eklentiler

• IMG_1464.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 65

Canım benim doktorum 3 ay klomen deneyeceğiz olmazsa iğneye geçicez dedi. o da olmazsa aşılama tüp bebek diye gider tedaviler dedi. ama daha önce düşüklerim olduğu için hamile kalma ihtimalin yüksek klomenle çözeriz dedi.

şimdi senin de bir cocuğun olduğu için doğal yolla hamile kalma ihtimalin olduğundan söylemiş olabilir mi.

selam kızlar ya benim bata 4 gün var bugun karın ve inceden bel ağrım var ama adet ağrısı gibi değil benim adet ağrılarım kasıkların sis gibi ağrır bacaklarıma vurur bu bi tuhaf adet belirtisimi hamilelikmi anlam veremedim rahim filmi çekileli 14 gün oldu rahim filminden sonra bat düzensizliği olurmu sizce ?

ilk bakışta göremedim ama dikkatli bakınca bi belirti görünüyor sanırım. yarın tekrarlaman lazım biraz daha koyulaşırsa vardır diyebiliriz bence.

Ben de aynı ağrılar var reglime dört gün var bana regl olacakmışım gibi geliyor. Beyazlı sarılı akıntım var bir de hasta oldum sandım iki kez akıntıymış.

Merhaba canım hoş geldin evet çok silik çizgi var bi dr a git istersen ne dicek bakalım

Günaydın kızlar. Reglime 4 gün kaldı. Göbek deliğimin alt kısmında çok şiddetli olmayan ama sürekli devam eden bir ağrı var. Adet olacakmışım gibi hissediyorum. Çok üzgünüm ya

Nasılsa Adet Gebelik belirtileri aynı... Kim neye isterse ona yoruyor..
kısmet tabi ama daha 4 gün var.. olumlu düşünmekte fayda var...

Nasılsa Adet Gebelik belirtileri aynı... Kim neye isterse ona yoruyor..
kısmet tabi ama daha 4 gün var.. olumlu düşünmekte fayda var...
Geçen ay 5 gün önce gelmişti. Bilmiyorum ya nedense olumlu olamıyorum. Eğer olacaksam da biran önce gelir inşallah. Böyle beklemek çok geriyor insanı.

belki kendiliğinden olmasını bekliyordur canım biliyorsun geçen ay benim doktorum da korunmadan ara vermişti bana 1 ay demişti ama doktorun görüşüne göre değişiyor heralde.ben 12 gün sonra tekrar adet olunca işler değişmişti tabi hiç ara vermemiş oldum sanırım.senin bu 2.denemendi ya belki de ondan öyle demiştir.benimde bu ay 2.deneme çatlatma iğnesinde benimde bu ay olmazsa belki bana da diyecektir ara verelim diye.çünkü kullanılan ilaçlar aslında çok da masum değillermiş o yüzden ara vermek iyi gelir belki de sıkma canını.sonuçta ol diyecek olan Allah.iğne olsan da olmasan da o vakti gelince gelecek gönlünü ferah tut

Geçen ay 5 gün önce gelmişti. Bilmiyorum ya nedense olumlu olamıyorum. Eğer olacaksam da biran önce gelir inşallah. Böyle beklemek çok geriyor insanı.

Sabret canım, çok az kalmış evet hatırlıyorum senin adet erken olmuştu geçen seferde. bu sefer inşallah gebelik olur.
Bariz sabırsızlığımız yüzünden geriliyoruz. Uzaklaşsak konudan biraz kafayı dağıtsak hayat o kadar hızlıki... o zamanlar birden geçecek...

ne zamandır deniyorsun canım
bende 7 aydır uğraşıyorum ama 3 ayı boş geçti memlekete falan gittim 4 ay olmadı diyebilirim
benimde oğlum çok soruyor en çok üzen bu oluyor zaten
Yılbaşından beri normal iki aydır da ilaçla deniyoruz canım. Doktor iki ay ara verelim dedi çok moralim bozuldu: (

Canım benim de boş gebelik vardı sonrası kürtaj bir yıl sonra oğluma hamile kaldım ama altı ay normal denedik olmadı çatlatma iğnesi vuruldum incir kürü yapıp 12. Gün gitmiştim yumurta gelişmiş deyip iğne vurulmuştum o ay hamile kalmıştım. Şimdi yine 11aydır deniyoruz olmuyor normal yumurta tembelliği var büyümüyor çatlamıyor iki aydır ilaç artı iğne vuruluyorum tekrar mesaj atacağım ama bilmiyorum ya adet olduğuma bu kadar üzülmedim iki ay bekleyelim dediği kadar

Valla canım ben de bilemedim ilk pozitif çizgi belirdi sonra negatife döndü. Bir kaç gün daha bekleyip tekrarlıcam ben de
Bendede oldu 2 kere..zaten ocinde aciklamada cizgiler belirginlesip 5 dk sknra cift cizgi varsa falan yazjyordu..yani olabiliyor bazintestler islaninca olusuyor ilerleyerek yok oluyor 1 2 dk icinde

Allah razi olsun canım. Evet pek masum ilaçlar değil zaten bu ay ilaç kullanmadan sadece incir yaparım büyürse büyümezse artık yapacak birşey yok diyordum doktor da böyle deyince iğne vurulmadan çatlamaz diye denemeye de korkar oldum bilmiyorum ya kafam çok karıştı bir mesaj atayım tekrar da bakayım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…