2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

H
Hayy agzini opeyimmmmm.demek istedigim tam da buydu canimm :))

Ben kesinlikle michie ye katiliyorum.ben dedigin hastanede dogum yaptim.700 tl normal dogum 2014 yili.tertemizdi.okadar memnun kaldim ki anlatamam.istedigim dakkasina yerine geliyordu.vc si yatagi hastaya ve yakinina verdigi guvende cabasi.cok uzar bu konu.ama ben aritminin testlerinin de com sahici oldugunu biliyorum.evladimdan
..

Ben süt , maydonoz buhar kürüne baktım yapılması doğru degilmiş. sıcak rahimde iltihap oluşmasına neden olabilirmiş .
Okumuştum ama ben yinede yaptım anneme söyledim eskiden cocugu olmayanlara yaptırırlardı olurdu vs dedı zaten gecmsten gelen bişy. Şifanı baska bişeyden bulursun inşallah .

Neyse canim sen bildigin kadariyla memnunsan yine git tabi.ben aritmide bizzat yasadigim olaylari anlatyorum.2013 te jasmen hanimin hastalarina yaptigi kesikleri

Merhaba birbirinden guzel anneler :) öncelikle çok şanslısınız Rabbim evlatlarimizin sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin. Siz tecrübeli olduğunuz için bir sorun olacak . Adetime 10 gün var ve bi kaç gundur sürekli ama hafif kaşık ağrım oluyor yalniz eşimle ilişki sırasında dayanilmayacak kadar artıyor.. Sizce hamile olmam ihtimalim varmı ?, çok istiyorum lütfen dua edin..

canım benim 1 yıla yakın korunmuyorum ama çoğu zaman yumurtlama zamanıma denk gelmediğini farkettim tam bilinçli değildim bu konuda.bu ayda cumadan başladım.pazar testi koyu gördüm.pazr gününden itibaren aralıksız devam ettim.bugünde olsa mı acaba diyorum garantiliyim işimi :) :)

CAnim bennce kasik agrisi iluskude agri fln gebelik belirtisi degildir.

Canim seninki daha cok enfeksiyon belirtisine benziyor.akimtin varmi

Morsevdam5 adini degistirmissin S selifor hayirli olsun sanki bikac gundur goremiyorum seni iyisin degil mi bat ne zaman?
Aynen canım haftasonundan dahil giremedim pek sık adetim bitti şükür kasik agrim var hemn mi yumurtluyorm anlamadim daha calismalara baslayamadik kısmet olmadı rahatm gibi bu ay bakalim kısmette varsa sen nasılsın birde bat 8i 13 ocakta test yapicam niyetim öyle nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…