- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
benimde bat dündü hala gelen bir şey yok ama kasık ağrım var bende ümitli değilim adete 4 gün ve 2 gün kala test yaptım negatif çıktı artık yapmam gelmezse belki pazar günü yaparım diyorum. bende çizgiyi hep kontrol ederim ordan biliyorum ama benim normal zamanda bile hafif kahverengi çizgim vardırHayır böyle belirgin bir çizgi yoktu ama nedense hiç ümitli değilim karnımda ağrıyor garip bir ağrı. Şu 3 gün geçse de belli olsa. Test yapabilirim aslında ama korkuyorum.
Canım çok üzüldüm. Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallahSelam kizlar . Ben de bu grubun hamilelerinden biriydim ama maalesef bebeklerimin kalbi durmus 8. Haftada, ustelik ikizlerdi, tek yumirta ikizikurtajla aldilar bebeklerimi. Aranizda bebegin kalbi durdugu icin kurtaj olanlar varsa tavsiye verebilirler mi neden olmus olabilir? Her sey normal gidiuordu agrim sizim kanamam yokti hic kontrolde ogrendim. Allahim hicbirinizr yasatmasin insallah..
Bu bebek yerlesmeden snrami hcg salgiliyr yoksa dollenmeden sonrami
Benimki de gebelik varken silik çıkıyordu. Adet geçmeden lütfen kendini üzmegünaydın kızlar Bata 3 gün var evde gebelik testi olmadıgı için ovilasyon yapıyım dedim bu şekilde çıktı gebelik olsa koyu olurdu sanırım bu ayda yokkk
İnşallah güzel haberle gelirsin ben dün gittim 6+2 crl 6.6 cikti çok sukur haftasına göre çok iyi bende 4 ay önce 16 haftalikdi kaybettim diğer arkadasa geçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin haber verirmisin merak ettimgünaydın kızlar biz bugün 6+4 olduk birazdan kalp atışları için gidecem çok korkuyorum inşallah bir sorun yoktur sarisinbebek tatlım çok üzüldüm allah sabır versin benimde 4ay önce kaybım var elimizden bişey gelmiyor
Ay inşallah hamilesindir :) Hatta hamileyizdir. Yapıcam sonra da negatif çıkarsa üzüleceğim diye yapmadım hala. Evde yok almak lazım yoksa çoktan yapardımbenimde bat dündü hala gelen bir şey yok ama kasık ağrım var bende ümitli değilim adete 4 gün ve 2 gün kala test yaptım negatif çıktı artık yapmam gelmezse belki pazar günü yaparım diyorum. bende çizgiyi hep kontrol ederim ordan biliyorum ama benim normal zamanda bile hafif kahverengi çizgim vardır
bilmeden diyorsunuz da ben hastanelerde calistm....Ah canim ozelde sirf ozel oldugu icin ne yanlislarin uzeri ortuluyor hasta bilmeyince..aritmide 4 cocugun yüzü kesildi sezeryan sirasinda.hepsinin ailesini susuz kalmis icerde kendini cizmis dediler.zavallim hepsi yuttu..kac hasta hastane enfeksiyonu kapti..yarana iyi bakmamissin dediler..herseye bi kiliflari var.bilmeden buladar emin olma bence.cok iyi olsa kendi calistigim yer bize ucretsiz di hersey.kendim orda baktrirdim kendimi.ama ona ramen hic bizaman orda muayene olmadim ben.bikre tahlil yaotim onlar bile abuk subuk cikti yok troidim varmis yok sekerim varmis.sonra kac hastanede tekrar baktirdim hepsi normal cikti.okadar guvenme 1 milyara 2 milyara digum yaptran yerlere. 4 5 milyar aliyorsa neyse
Canım döllenme ile HCG salgılanıyor ancak yerleşmeyle Annenin önce kanına sonra İdrarına geçiyor.
He bir de şey aklıma geldi 2 aydır folik asit içiyorum o da yapmış olabilir mi acaba bu kahverengi çizgiyi?benimde bat dündü hala gelen bir şey yok ama kasık ağrım var bende ümitli değilim adete 4 gün ve 2 gün kala test yaptım negatif çıktı artık yapmam gelmezse belki pazar günü yaparım diyorum. bende çizgiyi hep kontrol ederim ordan biliyorum ama benim normal zamanda bile hafif kahverengi çizgim vardır
bunu oluye yedirtsen dirilir zatenNinem sordum yarım kilo keçiboynuzu pekmezi 100 Gr siyah kuru üzüm 50 Gr arı polen 50 gram arı sutu 50 gram zencefil 50gr zerdecal 5 kaşık bal ayrıca hergun bir avuç kuru üzüm yesin dedi sabah aç karna akşam yatmadan iki saat önce yiyecekmis eskiden damatlarahazirlar onbeş gün yidirirmis
lalecik cok merak ediyorm insallah duyarsn hemen bize yaz cikisndagünaydın kızlar biz bugün 6+4 olduk birazdan kalp atışları için gidecem çok korkuyorum inşallah bir sorun yoktur sarisinbebek tatlım çok üzüldüm allah sabır versin benimde 4ay önce kaybım var elimizden bişey gelmiyor
Sağ ol canım o hamilelik 4yıl önceydi şükür ki oglum kucağımda Allah razi olsun iyi dileklerin için bir daha nasip eder inşallah RabbimHayırlısı olsun bebegini sağlıkla kucagına alırsın inşallah.
canım günaydın.varmı bir haber gelişme ?Attim canım henüz dönüş yapmadı
bilmem ama bunu bi deneyin banada her gün uzum pekmezi ile elma suyunu karıştırp içiriyo dün doktor bile şaırdı sen hiç buyuk çocuk dogurdunmu diye :)bunu oluye yedirtsen dirilir zaten
Doktor mesaj atmış canım "cuma gel bakalım için rahat etsin ücretsiz de bakarım" demiş ben kist olabilir demiştiniz onu sordum boş yumurta vardı 26 milim iğne günü. Bir de bu ilaçlardan dolayı mi ara veriyoruz dedim bir de üç aydan fazla folik asit içtim bitti şu an elimde yenisi alma gerek mi dedim kadın pes etti gel dedi galiba gitsem mi bilemedimcanım günaydın.varmı bir haber gelişme ?
canım öncelikle çok geçmiş olsun.yaşadıklarını en iyi hissedenlerden biriyim.benimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla alındı.senin gibi bende kontrole gittiğimde öğrendim.eğer ilk kaybınsa araştırmıyorlar.kromozomal bozukluklar yada kan pıhtılaşması neden olur diyorlar.kalbi duran bebeklerin sağlıklı bebekler olmadığını ve anne bedeninin sağlıklı olmayan bebeği yabancı bir cisim olarak gördüğünü ve vücuttan atmaya çalıştığını söylemişti benim doktorum.Allah yardımcın olsun Rabbim aldıklarının yerine yenisini sağlıklısını gönderir inşallah tez vakitte...Selam kizlar . Ben de bu grubun hamilelerinden biriydim ama maalesef bebeklerimin kalbi durmus 8. Haftada, ustelik ikizlerdi, tek yumirta ikizikurtajla aldilar bebeklerimi. Aranizda bebegin kalbi durdugu icin kurtaj olanlar varsa tavsiye verebilirler mi neden olmus olabilir? Her sey normal gidiuordu agrim sizim kanamam yokti hic kontrolde ogrendim. Allahim hicbirinizr yasatmasin insallah..
çok geçmiş olsun bende 4 ay önce kaybettim aradılar taradılr bişey çıkmadı şimdi 6 haftalık hamileyim bunda çok korkuyom rabbim tekrar nasip etsin inşallahCanım çok üzüldüm. Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?