2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayır böyle belirgin bir çizgi yoktu ama nedense hiç ümitli değilim karnımda ağrıyor garip bir ağrı. Şu 3 gün geçse de belli olsa. Test yapabilirim aslında ama korkuyorum.
benimde bat dündü hala gelen bir şey yok ama kasık ağrım var bende ümitli değilim adete 4 gün ve 2 gün kala test yaptım negatif çıktı artık yapmam gelmezse belki pazar günü yaparım diyorum. bende çizgiyi hep kontrol ederim ordan biliyorum ama benim normal zamanda bile hafif kahverengi çizgim vardır

Canım çok üzüldüm. Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah

Ninem sordum yarım kilo keçiboynuzu pekmezi 100 Gr siyah kuru üzüm 50 Gr arı polen 50 gram arı sutu 50 gram zencefil 50gr zerdecal 5 kaşık bal ayrıca hergun bir avuç kuru üzüm yesin dedi sabah aç karna akşam yatmadan iki saat önce yiyecekmis eskiden damatlarahazirlar onbeş gün yidirirmis

İnşallah güzel haberle gelirsin ben dün gittim 6+2 crl 6.6 cikti çok sukur haftasına göre çok iyi bende 4 ay önce 16 haftalikdi kaybettim diğer arkadasa geçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin haber verirmisin merak ettim

Ay inşallah hamilesindir :) Hatta hamileyizdir. Yapıcam sonra da negatif çıkarsa üzüleceğim diye yapmadım hala. Evde yok almak lazım yoksa çoktan yapardım Çizgi belirtiyse hamile olabilirim o zaman inşallah Rabbim.

bilmeden diyorsunuz da ben hastanelerde calistm....

He bir de şey aklıma geldi 2 aydır folik asit içiyorum o da yapmış olabilir mi acaba bu kahverengi çizgiyi?

bunu oluye yedirtsen dirilir zaten

lalecik cok merak ediyorm insallah duyarsn hemen bize yaz cikisnda

canım günaydın.varmı bir haber gelişme ?
Doktor mesaj atmış canım "cuma gel bakalım için rahat etsin ücretsiz de bakarım" demiş ben kist olabilir demiştiniz onu sordum boş yumurta vardı 26 milim iğne günü. Bir de bu ilaçlardan dolayı mi ara veriyoruz dedim bir de üç aydan fazla folik asit içtim bitti şu an elimde yenisi alma gerek mi dedim kadın pes etti gel dedi galiba gitsem mi bilemedim eşimle daha konuşamadık ne yapacağımızı. Çocuk var malum anlıyor karnında bebek var kardeşim mi olacak diyor dün kitapların arasında ultrason kağıdı bulmuş mutfakta ydi m unuttum orada olduğunu ben bile koştu geldi yanıma anne bebeğin resmini buldum diye

canım öncelikle çok geçmiş olsun.yaşadıklarını en iyi hissedenlerden biriyim.benimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla alındı.senin gibi bende kontrole gittiğimde öğrendim.eğer ilk kaybınsa araştırmıyorlar.kromozomal bozukluklar yada kan pıhtılaşması neden olur diyorlar.kalbi duran bebeklerin sağlıklı bebekler olmadığını ve anne bedeninin sağlıklı olmayan bebeği yabancı bir cisim olarak gördüğünü ve vücuttan atmaya çalıştığını söylemişti benim doktorum.Allah yardımcın olsun Rabbim aldıklarının yerine yenisini sağlıklısını gönderir inşallah tez vakitte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…