- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
Benim ablamın dr u var bende ona gidiyorum tobb hastanesindeydi bu sabah msj geldiki kendine muayenehane açmış tamer bilensoy tavsiye ederim çok bilgili ve çok ilgiliKızlar Ankara'da iyi bir kadın doğumcu var mı tanıdığınız? Özel hastane olabilir. Benim kuzenimin gittiği hastanede yenidoğan ünitesi yokmuş. Doktor 37den önce yaparsan devlete sevk ederiz demiş. Epidural yokmuş. Ya ben koskoca başkentte doğru düzgün hastane göremedim.
Teşekkür ederim canım
Evet oradayım
Ne zaman kan tahlili yaptırıyoz şekerim :))
Allah razi olsun canım. Konuştum sonuçlar iyi çıkmış şükür. Bir süre gitmeyi düşünmüyorum zaten istersen gel dedi ama biraz düşünmek istiyorum. Belki gelecek ay giderim kısmet. Sağ ol. Evet bugün ilk defa böyle gördüm doktoru yıllar sonra. Vermeyince mabud neylesin mahmut hesabı
Takvime kaydetmişim ayın 21ine. İğnenin 14.günü diye. Test yap diyorum kendime güya :)) yarın 10.günüm. İğne etkisini göstermedi diye düşünüyorum. Ve etkisi varsa şuan hâlâ devam etmektedir. Ve HCG hormonu salgılıyodur. Erkenden test yapılsa bile pozitif çıkıp yanıltabilir. O yüzden ben yarın sabah test yapcm. Hiç aklımda yoktu birden geldi. Bakalım nolcak. Geçen aydan kalma gebelik testi vardı. Kesin negatif çıkacak iğnenin etkisi bile çıkmayacak bence. Varya karamsarlığın dibindeyim geçen ay nekadar umutluysam bu ay okadar umutsuzum sabah olaydı bi :)) eşimde yokya valla can sıkıntısından hepsi :))21 aralik yapayim diyorum canim :))
Selam arkadaslar, kurtajdan ne kadar sonra korunmayi bitakmak gerek?
Takvime kaydetmişim ayın 21ine. İğnenin 14.günü diye. Test yap diyorum kendime güya :)) yarın 10.günüm. İğne etkisini göstermedi diye düşünüyorum. Ve etkisi varsa şuan hâlâ devam etmektedir. Ve HCG hormonu salgılıyodur. Erkenden test yapılsa bile pozitif çıkıp yanıltabilir. O yüzden ben yarın sabah test yapcm. Hiç aklımda yoktu birden geldi. Bakalım nolcak. Geçen aydan kalma gebelik testi vardı. Kesin negatif çıkacak iğnenin etkisi bile çıkmayacak bence. Varya karamsarlığın dibindeyim geçen ay nekadar umutluysam bu ay okadar umutsuzum sabah olaydı bi :)) eşimde yokya valla can sıkıntısından hepsi :))
O şekilde ye sabah öğle akşam 3-4 taneIyi akşamlar kızlar bugün kuru incir aldım yarım kilo şimdi bunu bu şekilde mi yemem gerekiyor yoksa kürünü mü yapmam lazım?
Ben bu ay yumurtlama döneminde yedim ama düzenli değil eğer bu ay adet olursam bidahaki ay sıkı takiple incir yicemO şekilde ye sabah öğle akşam 3-4 tane
Ayy bakalım nolacak. Doğurdun mu bebeği bu ikinci bebiş çalışması mıIgnenin etkisi bazilarinda 11.gun bile oluyor. Ama ben daha oncede igne vurundugumdan biliyorum 11.gun denemistim senin gibi merak ettigin gibi ama silik cizgi bile cikmadi. Sonra 13.gun yaptim silik cizgi belirmisti. 14.gunde kan testiyle kanitlanmisti bi onceki hamileligimde.
Sen dene bakalim ne olacak :))
Sana kalmış ister ye ister kaynatıp suyunu içIyi akşamlar kızlar bugün kuru incir aldım yarım kilo şimdi bunu bu şekilde mi yemem gerekiyor yoksa kürünü mü yapmam lazım?
Sağ ol canım şükür temiz. Enfeksiyon vardı geçen ay ilaç vermişti o az da olsa devam ediyormuş ona ne yapabilirim bilmiyorumSonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim canim. Icimiz rahatladi :) artik doktorun dedigi hesaptan devam. Rabbim karsimiza birsey cikartir belki bebek icin o da bizim nasibimiz olur insallah
İnşallah olmazsa hamile kalirsinBen bu ay yumurtlama döneminde yedim ama düzenli değil eğer bu ay adet olursam bidahaki ay sıkı takiple incir yicem
Ayy bakalım nolacak. Doğurdun mu bebeği bu ikinci bebiş çalışması mı
İnşallah valla canım çok sağol bugün kontrolde ne dedi dr ikiz değilmiymişİnşallah olmazsa hamile kalirsin
İnşallah canım en hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Rabbim :)Yok canım benim daha hiç bebeğim yok. İki tane düşük yaptım. Şubat 2017 yada haziran 2017 annesi olabilirdim ama kısmet değilmiş. Ama eylül 2017 olma şansımız olacak inşallah :))
İnşallah canım en hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Rabbim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?