2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim ablamın dr u var bende ona gidiyorum tobb hastanesindeydi bu sabah msj geldiki kendine muayenehane açmış tamer bilensoy tavsiye ederim çok bilgili ve çok ilgili

Sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim canim. Icimiz rahatladi :) artik doktorun dedigi hesaptan devam. Rabbim karsimiza birsey cikartir belki bebek icin o da bizim nasibimiz olur insallah

21 aralik yapayim diyorum canim :))
Takvime kaydetmişim ayın 21ine. İğnenin 14.günü diye. Test yap diyorum kendime güya :)) yarın 10.günüm. İğne etkisini göstermedi diye düşünüyorum. Ve etkisi varsa şuan hâlâ devam etmektedir. Ve HCG hormonu salgılıyodur. Erkenden test yapılsa bile pozitif çıkıp yanıltabilir. O yüzden ben yarın sabah test yapcm. Hiç aklımda yoktu birden geldi. Bakalım nolcak. Geçen aydan kalma gebelik testi vardı. Kesin negatif çıkacak iğnenin etkisi bile çıkmayacak bence. Varya karamsarlığın dibindeyim geçen ay nekadar umutluysam bu ay okadar umutsuzum sabah olaydı bi :)) eşimde yokya valla can sıkıntısından hepsi :))

Ignenin etkisi bazilarinda 11.gun bile oluyor. Ama ben daha oncede igne vurundugumdan biliyorum 11.gun denemistim senin gibi merak ettigin gibi ama silik cizgi bile cikmadi. Sonra 13.gun yaptim silik cizgi belirmisti. 14.gunde kan testiyle kanitlanmisti bi onceki hamileligimde.

Sen dene bakalim ne olacak :))

Ya bu belirti dediginiz şey, adet gününde adet sancısını cekip de kan gelmemesi mi oluyo ? Böyle mi oluyodu hamile hatunlar bi deyin hele. Normalde sancıyla kanamam gelirdi. Şimdi Agrım var ama gelen yok?

Iyi akşamlar kızlar bugün kuru incir aldım yarım kilo şimdi bunu bu şekilde mi yemem gerekiyor yoksa kürünü mü yapmam lazım?

Iyi akşamlar kızlar bugün kuru incir aldım yarım kilo şimdi bunu bu şekilde mi yemem gerekiyor yoksa kürünü mü yapmam lazım?

Ayy bakalım nolacak. Doğurdun mu bebeği bu ikinci bebiş çalışması mı

Sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim canim. Icimiz rahatladi :) artik doktorun dedigi hesaptan devam. Rabbim karsimiza birsey cikartir belki bebek icin o da bizim nasibimiz olur insallah
Sağ ol canım şükür temiz. Enfeksiyon vardı geçen ay ilaç vermişti o az da olsa devam ediyormuş ona ne yapabilirim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…