2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba arkadaslar benim bat 25 aralik 3 yasinda bir kizim var . banada surpriz olacak hamile kalirsam yasmin kullaniyordum gecen ay biraktim esim hala ilaci aliyorum sanip hep korundugu halde yumurtlamamdan bir gun once korunmadi ilk iki gun saskinlikla gecti hayirlisi olsun bakalim kendimi nedense hamile gibi hissediyorum yumurtlamadan sonra 5 gundur bitmeyen kasik agrisi 2 gundur surekli aglama modunda olusum .ilkinde cok sakin olup 7 haftalikken hamile olusumu ogrenmisken simdi meraktan catliyorum gunler gecmiyor sanki

İnşallah valla canım çok sağol bugün kontrolde ne dedi dr ikiz değilmiymiş
Yok değilmiş adete göre 6+2 ultrasyona Gore 6+6 hamile kaldigimda 56 kg dm bugün tartildim 59 olmusum görenler 3-4 aylık. Diyo ya doktor nefes almadan 24 saat yemek yiyom diyo Yoo dedim sabah pekmez elma suyu yemekden hemen önce bi. Kase yoğurt kahvaltı dedim su yerinede üzüm kaysı hoşafı iciyom dedim öğlen akşam yiyemiyom fazla bulantilardan dedim kim önerdi bunları dedi ninem dedim ne varsa eskilerde dedi bulantı olunca yarım bağırsak ayran suyu iciyom eşim dobusko diye alay ediyor ya

Kizlar bnm bat yarin normal sartlarda sizin basinizi sisirirdim bn dimi ama hadi iyisiniz bata 3 gun kala kan testindeki o kocaman 0 kurtardi sizi yirttiniz yine en azindan iki gun
suan bat bekliyorum bu ay kurlere baslicam insallah Rabbm sifa niyetine nasip eder..

Moral yok aslinda zorla kendimi kasa kasa guluyorum ama onumuzdeki aya motivasyon olustryrm bi nevi...

Maşallah canım Allah nazarlardan korusun bi hamile kalıyom senden alıcam tioları

Canim nasilsin idrar testini yaptigin zamanlarda bende test yapmistim hatirladin mi negatif cikti demistim ayni belirtileri yasamistik benim adetim 3 gun gecti test yaptim pozitif :) belirti falan yasamak hikaye gercekte adet gecikmesi disindakiler insani yipratiyor sadece. Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda dualarim sizinle. Insallah saglikla sonlanir hamileligim

Allah razı olsun darısı isteyen herkese Allah hepimizin kucagimiza almayı nasip etsin 2 oğlum var 3 de kızı bulursak tamam demiştik nasip olmadı o kotu günlerim sizlerin sayesinde geçti şimdi Yüce mevlam yine nasip etti bir baba annem var eskiden köylerde ebelik yaparmış şimdi yanımda şunu yap şunu ye sunu yeme ayağını sıcak tut yatarken aynı yöne yatma daha neler neler yanimda neşe kaynağı şut ictirmez onun yerine yoğurt ye su içeceğine hoşaf suyu iç yemek az ama sık ye bulantı olursa tuzlu ye patetes haşlaması ye ayran suyu iç ama az daha neler görenler 3-4 aylık diyo Allah hepimize nasip etsin hayirlisiyla

Aaaaaa cok sevindim cnm ya gercktn cok mutlu oldum hayirli ve sagllikli olsun insallah cnm yok belirtilere inanmyrm bn cnm zaten 2 gun once kantestim negatifti simdi goguslerm sizlamaya basladi yarin bat kendini belli edyr sadece adet belirtilerime inanyrm onlar bni hic yaniltmadi cnm ama senn icin cok sevndm gercktn

Saol canim Allah razi olsun hic olmaz demilen zamanda oluyor cok kasmamak lazimmis gercekten. Allah sana da en yakin zamanda nasip etsin dualarimda olacaksin

Canm Rabbim saglikli sihhatli ve rahat bi hamilelikle 1 avazda o dogumla guzel bi yasam nadip etsin sana ve yavrularina bizlerede dua et insallah cnm

Ya isin bu tarafi daha kotu
hic test yapmadan brkliyorsun bati bi umudun oluyor bebek vardr diye geyecanli bi bekleme bu guzel
Ama test yaptn bebek yok adet olcgni bilip beklyn ya bu daha kotuymus ya bidaha erkn test yapmcm en azindan umudu bile guzeldi ya

Listeye baktimda hamislerimiz bekleyen anne adaylarindan cok olmusss oooohhhh masallah Rabbim arttrsn insallah o isimler hep bekleyenlerdi ya ne guzel vallahi insan gorunce bi gulumseme sevinc oluyo masallah

Senin yarın test sonucunu merak ettim bak. Şimdi çift çizgi silik falan görürsek neye yoracaz onu
Çift çizgi silik vs çıkarsa iğnenin etkisi halen devam ediyor'a yoracaz :)) ve bu beni mutlu edecek. İğneyi valla boşa kullandım diyorum hiç kasık ağrısı vs yapmaz mı ya. Geçen ay iğne olmadığı halde sancıdan geberen ben, bu ay tık yok :) haaa tek çizgi çıkarsa napcaz bide o var dimi. O zaman gebelik testi bile yapmam adetimi beklerim :))

Hadi bakalım saatler kaldı zaten ogrenecez :)) bilmiyorum ki iğne bende de kasik ağrısı yaptı canim

Ne guzel canım Allah ondan razı olsun. Ne varsa eskilerde var zaten. Ben teee Adıyaman'da memlekete 15 saat uzaktayım cevremde bırak büyüğü adam akıllı kimse yok bu konularıda herkesle konuşamıyorum anlamıyolar enn yakınım daki insan kardeşim dediğim insan bile ne çok takıntı yaptın diyodu artık bısey oldumu direkt buraya yazıyorum hiç bıknadan usanmadan konusuyoruz gemde hergun konumuzda aynı yani...

Hadi bakalım saatler kaldı zaten ogrenecez :)) bilmiyorum ki iğne bende de kasik ağrısı yaptı canim

Ne guzel işte bende hiç ağrı olmadı. Hamile arkadaslarım ağrım var midem bulanıyo vs diyolar ben ne guzel dıyorum ağrı varsa iyidir kendini hatrlatır. Gerçi gecen ay dunyanın ağrısını cektımde noldu sankı. Hayırlısı diyelim. Geçen ay eşime düşman gibiydim her lafına terstim resmen. Dedim ki bak 23 yaşındayım 23yıllık acımı sancımı bı kenara koy bide bu ayı koy bu ay daha ağır basıyo emin ol dedm anlayışla karşıladı sağolsun. Gerçi ağrı olunca ınsan belirti sayıyo gecen ay herseyı hamilelik belirtisi sandım. Bugunde su içmediğim halde 5 kez idrara gttm tutamıyorum kendimi. Demin acaba belirti mi dedim. Kes sesini Zehra gene başladın deyip susturdum bunlar hep sıkıntıdan yalnızlıktan canım :)) sabah yazacağm hatta resmni atarım

Oldu mu olacak mi derken herşey belirti gibi geliyor ben belirti olarak düşünmüyorum canım klomen ve iğne hormonunun etkileri bunlar vücud başta şok geciriyor ne verdiler bana diye :))

Bak yalnızsin da susturma kendini yok takmiyacam falan deme bunu derken bile takiyorsun demektir o yuzden içinden nasıl geliyorsa öyle davran :))

Şimdi sana cevap yazarken bile reklam var sitede bebek resmi ne yapiim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…