2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar adet Döneminde ağrı kesici içmek zararlı mi gercekten? Ağrıdan duramıyorum ağrı kesici içmezsem
Canım benim doktorum zararlı değil demişti kendine acı çektirme demişti bende çikolata kisti de olduğu için çok sancılı geçiyordu ve arveles içiyordum

kader kısmet olduğunu bizlerde biliyoruz. doktorları daha realist sanıyordum ben canım. hormon testleri çok önemli fsh,lh,e2,prolaktin,progesteron vb. onlara bakıp yumurta tembelliğinin kaynağını bulması lazım bence. sadece ultrason muayenesi yeterli olmaz ki.

doktor tedaviye ara verse bile sen yine acaba ne yapsam da yumurtaları geliştirsem çatlassam diye birşeyler yapacaksın. kendin ve önemlisi çocuğunun kardeş isteği tetikleyecek bunu. sonra dr kontrolü olmadan yapacağın şeyler sorun olabilir mesela incir yemek prolaktin değerini artıyor benimki 31 sınırda bunu bildiğim için yiyemiyorum. bazı gerçekleri bilmek gerekiyor canım benim.

vee tabiki Allah büyük , rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin dualarımız kabul olsun inşallah

Hamile olan arkadaşlar hamileliğin ilk aylarında su gibi akıntınız oluyor muydu ben de çok oluyordA bazen altıma kaçırdım sanıyorum kokusuz rengi olmayan bir sıvı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…