Tamam canim stres ypmamaya calisacagim ama vajinismusdum yeni yendim ve cok stresliydim Bu ay olmaz hamilelik olmaz heraldaTabi çok erken. Stres yaparsan yumurtaların da etkilenir. Stres düşmanımız canım unutma. Çok aratmadan olur inşallah..
Ayy şu vajinusmus olayını çok merak ediyorum neyseki atlatmışsın. Ve yeni evlisin canım bence evliliğinin tadını çıkar eğlenmene bak çalışmalarıda bırakma devam et, kafaya takmadığın zaman gelir bebişin. Kendinde belirtide arama hiç. Vakti gelince gelecektir. Hayırlıca gelsin inşallah.Tamam canim stres ypmamaya calisacagim ama vajinismusdum yeni yendim ve cok stresliydim Bu ay olmaz hamilelik olmaz heralda
Tamam ablam sagol Hayirlisi olsun :)Ayy şu vajinusmus olayını çok merak ediyorum neyseki atlatmışsın. Ve yeni evlisin canım bence evliliğinin tadını çıkar eğlenmene bak çalışmalarıda bırakma devam et, kafaya takmadığın zaman gelir bebişin. Kendinde belirtide arama hiç. Vakti gelince gelecektir. Hayırlıca gelsin inşallah.
Tamam ablam sagol akisina birakayim hayirlisi olsun :)Ayy şu vajinusmus olayını çok merak ediyorum neyseki atlatmışsın. Ve yeni evlisin canım bence evliliğinin tadını çıkar eğlenmene bak çalışmalarıda bırakma devam et, kafaya takmadığın zaman gelir bebişin. Kendinde belirtide arama hiç. Vakti gelince gelecektir. Hayırlıca gelsin inşallah.
Bildiğim kadarıyla nişan kanlı olur ama sizden daha tecrubesizim doğum nişanı da olabilir ama.dr unuza sormanız daha iyi35+4 gebeyim. Bende iki gündür çok çok afedersiniz sarımtırak sümüksü balgam gibi bir akıntı geliyor. Yani normal mi bilemedim. Nişan falan illa kanlı mi olması lazım. Akıntı gelince altimda ıslaklık hissediyorum. Gidip bakıyorum o akıntı. 2 gündür çok yoğun . Gündüz 3-4 kere geliyor ve kendini hissettiriyor. Lütfen yardımcı olun normal mi yoksa nişan falan mı???
Amin canım sende sağol bi sıkıntın olursa gel yine biz burdayız. allah sıkıntıya düşürmesinde tabi yinedeTamam ablam sagol Hayirlisi olsun :)
Tamam ablam sagol akisina birakayim hayirlisi olsun :)
Pazartesi günü kontrolum var o zamanı beklemem lazım inşallah kotu birşey yoktur öyle umuyorumBildiğim kadarıyla nişan kanlı olur ama sizden daha tecrubesizim doğum nişanı da olabilir ama.dr unuza sormanız daha iyi
Canım elma suyu ve pekmezi karıştırıp mı içiyorsun . Üzüm ve kayısıyı birlikte mi kaynatıyorsun tarifleri yazarmısın elimizde bulunsun belki bebişim olursa bende yaparım.Yok değilmiş adete göre 6+2 ultrasyona Gore 6+6 hamile kaldigimda 56 kg dm bugün tartildim 59 olmusum görenler 3-4 aylık. Diyo ya doktor nefes almadan 24 saat yemek yiyom diyo Yoo dedim sabah pekmez elma suyu yemekden hemen önce bi. Kase yoğurt kahvaltı dedim su yerinede üzüm kaysı hoşafı iciyom dedim öğlen akşam yiyemiyom fazla bulantilardan dedim kim önerdi bunları dedi ninem dedim ne varsa eskilerde dedi bulantı olunca yarım bağırsak ayran suyu iciyom eşim dobusko diye alay ediyor ya
Beni de ekler misinz bat 13 Ocak
Torba yoksa pet şişeye koy sıcak suyu. Aman kendini üşütme bide enfeksiyon vs onlarla uğraşmayalım. Bizim evde kombi ısıtmıyo fazla. Kendini koru gerekirse pekmez falan iç sıcak tutsun canım
Karnım dün gece çok ağrıdı eşim goturyum diyo usuttummu ki gidiyimmi doktora sabah kustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?