2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tamam canim stres ypmamaya calisacagim ama vajinismusdum yeni yendim ve cok stresliydim Bu ay olmaz hamilelik olmaz heralda
Ayy şu vajinusmus olayını çok merak ediyorum neyseki atlatmışsın. Ve yeni evlisin canım bence evliliğinin tadını çıkar eğlenmene bak çalışmalarıda bırakma devam et, kafaya takmadığın zaman gelir bebişin. Kendinde belirtide arama hiç. Vakti gelince gelecektir. Hayırlıca gelsin inşallah.

Tamam ablam sagol Hayirlisi olsun :)
Tamam ablam sagol akisina birakayim hayirlisi olsun :)

Bildiğim kadarıyla nişan kanlı olur ama sizden daha tecrubesizim doğum nişanı da olabilir ama.dr unuza sormanız daha iyi

Slm hanımlar nasılsınız fazla giremiyorum bende bi değişiklik yok artık bat takibi falanda yapmayacağım söz verdim kendime

Canım elma suyu ve pekmezi karıştırıp mı içiyorsun . Üzüm ve kayısıyı birlikte mi kaynatıyorsun tarifleri yazarmısın elimizde bulunsun belki bebişim olursa bende yaparım.

Kızlar iyi geceler. İnşallah bekleyen herkese allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Daha önce yazdım adet oldum ben ayın 6 sında. Bütün belirtiler vardı ama tabi Şimdi yine bekliyorum.
Tüm takvimlerde söylenen yumurtlama gününden 2 gün sonra yumurtlamışım adet olunca hesapladım. O yüzden olmadı geçen ay. Bakalım bu ay adetin 18. Gününe kadar falan deneyeceğim olacak mı acaba
Akıntılar başladı yakında yumurtlama günüm galiba. Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…