2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yaa kolay hamilelik geçirir ve kolayca doğumun gerçekleşir inşallah

Resim atcm demiştim. Tam iğnenin 10.günü bugun. Çift çizgi çıksa en azından iğne hâlâ vücudumda derdim ama oda yok ilk iğnem ve ondan da ümidimi kestim artık. İğnenin etkisi geçtikten sonra önce kana sonra idrara geçermiş öyle diyolar ama ben inanmıyorum ben hiç hamile kalamycam heralde. Adetimi beklycem sadece canlarım friendlyfriendly S SUU Nisaberatim Htckbrysl

Eklentiler

• IMG_20161217_113303.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 53
Sana kiziyorum ama simdi bak bati bekle cnm suan cikmamasi iyi bnce belkide suan kanda var idrarda yok sadece bekle veboyle olumsuz konusma tmm mi bnm bugun bat ama bnm durumu biliyn kan negatifti ve akintm var adet olcgmi biliyrm o yuzdn umutsuzum ama sen umutsuz olmcksn anlastkmi dua et lutfn bnde edcm

bilmiyorum Allah hayırlısını versin. Eşimin görevden geleceği gün benim iğnemin 14.günü oluyo tam. Yalnızlıktan çatladım. Gönül isterki onu böyle bi hediyeyle karşılayım.. Ama Allah bilir canım duaların için Allah razı olsun sendenn

Canım daha erken bence ya. İnşallah hayırlı haber alırsın birkaç gün daha bekle bence. Ben iki ayda da iğnenin 18. Günü adet oldum insandan insana değişir ama iğneden ortalama 14gün sonra adet olunur diyor en azından o günü bekle bence. Ümitvar olalım inşallah hayr olur

Erken zaten canım iğnenin etkisinin geçtiğini merak ediyodum gebelik şuan olsa bile kanda anca vardır oda yeni yeni oluyordur. Bakalım beklycez senin bat ne zaman

Bugun bnm bat kasiklarim belim gogusum agryor kesin gelck ama sen yinede dua et lutfen

Valla hep aklimdasin hayirli haberlerini aliriz inşallah benimde adet agrim oluyordu ama gelmiyordu dinlenince geciyordu. Onun harici ne gogus agrisi ne baska bisey hissetmedim. Kendinize dikkat edin ayaginizi iyi giyinin usutmeyin Allahin izniyle olacak sizinde. Isteyen herkese dua ediyorum

Erken zaten canım iğnenin etkisinin geçtiğini merak ediyodum gebelik şuan olsa bile kanda anca vardır oda yeni yeni oluyordur. Bakalım beklycez senin bat ne zaman
Hayırlısı canım. İnşallah olur. Bekleyelim beraber. Benim bat karışık walla yine ne gün olur bilmem her ay iki gün ileri atıyor diye düşünürsem ki bu ortalama 15 ocak olacak galiba. Hayırlısı artık. Bakalım bu ay da böyle deneyeceğiz gelecek ay gider mıyım doktora henüz düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…