Yaa kolay hamilelik geçirir ve kolayca doğumun gerçekleşir inşallahKendiliğinden oldu canım, sülalede (anne tarafinda) ikiz de yok, ben o şaşkınlıkla tek yumurta mi çift mi doktora sormayı unuttum ama iki ayrı kesedeydi bebekler, büyük ihtimalle çift yumurta. Çok değişik bir duygu, tekmeleri şimdiden merak ediyorum.
Belirti olarak da şunu söyleyeyim acayip derecede susuyordum. Gece dilim damagim kuruyordu. Hormonlar ani ve aşırı yukseldiginden çok korkunç kabuslar görüyordum gebeliğin başında.
Kendiliğinden oldu canım, sülalede (anne tarafinda) ikiz de yok, ben o şaşkınlıkla tek yumurta mi çift mi doktora sormayı unuttum ama iki ayrı kesedeydi bebekler, büyük ihtimalle çift yumurta. Çok değişik bir duygu, tekmeleri şimdiden merak ediyorum.
Belirti olarak da şunu söyleyeyim acayip derecede susuyordum. Gece dilim damagim kuruyordu. Hormonlar ani ve aşırı yukseldiginden çok korkunç kabuslar görüyordum gebeliğin başında.
Ben fos çıktım :)
Sana kiziyorum ama simdi bak bati bekle cnm suan cikmamasi iyi bnce belkide suan kanda var idrarda yok sadece bekle veboyle olumsuz konusma tmm mi bnm bugun bat ama bnm durumu biliyn kan negatifti ve akintm var adet olcgmi biliyrm o yuzdn umutsuzum ama sen umutsuz olmcksn anlastkmi dua et lutfn bnde edcmResim atcm demiştim. Tam iğnenin 10.günü bugun. Çift çizgi çıksa en azından iğne hâlâ vücudumda derdim ama oda yok ilk iğnem ve ondan da ümidimi kestim artık. İğnenin etkisi geçtikten sonra önce kana sonra idrara geçermiş öyle diyolar ama ben inanmıyorum ben hiç hamile kalamycam heralde. Adetimi beklycem sadece canlarımfriendlyfriendly S SUU Nisaberatim Htckbrysl
Bugun adet olinca bnmkide en altta olck bnde uzuluyormilk mesajdaki bat tarihlerinde nickim yukarı yukarı çıktıkça keyifleniyorum
Sana kiziyorum ama simdi bak bati bekle cnm suan cikmamasi iyi bnce belkide suan kanda var idrarda yok sadece bekle veboyle olumsuz konusma tmm mi bnm bugun bat ama bnm durumu biliyn kan negatifti ve akintm var adet olcgmi biliyrm o yuzdn umutsuzum ama sen umutsuz olmcksn anlastkmi dua et lutfn bnde edcm
Canım daha erken bence ya. İnşallah hayırlı haber alırsın birkaç gün daha bekle bence. Ben iki ayda da iğnenin 18. Günü adet oldum insandan insana değişir ama iğneden ortalama 14gün sonra adet olunur diyor en azından o günü bekle bence. Ümitvar olalım inşallah hayr olurResim atcm demiştim. Tam iğnenin 10.günü bugun. Çift çizgi çıksa en azından iğne hâlâ vücudumda derdim ama oda yok ilk iğnem ve ondan da ümidimi kestim artık. İğnenin etkisi geçtikten sonra önce kana sonra idrara geçermiş öyle diyolar ama ben inanmıyorum ben hiç hamile kalamycam heralde. Adetimi beklycem sadece canlarımfriendlyfriendly S SUU Nisaberatim Htckbrysl
Canım daha erken bence ya. İnşallah hayırlı haber alırsın birkaç gün daha bekle bence. Ben iki ayda da iğnenin 18. Günü adet oldum insandan insana değişir ama iğneden ortalama 14gün sonra adet olunur diyor en azından o günü bekle bence. Ümitvar olalım inşallah hayr olur
Bugun bnm bat kasiklarim belim gogusum agryor kesin gelck ama sen yinede dua et lutfenAllah yardimciniz olsun Allah sizede en yakin zamanda bu duyguyu yasatsin
İnşallah gelmezzzzzzzzzzzz... Çatlama iğnesi olmuştun dimiBugun bnm bat kasiklarim belim gogusum agryor kesin gelck ama sen yinede dua et lutfen
Bugun bnm bat kasiklarim belim gogusum agryor kesin gelck ama sen yinede dua et lutfen
Yok bitnm bn igne ilac yokta bata 3 gun kla kan negatfti o yuzdnİnşallah gelmezzzzzzzzzzzz... Çatlama iğnesi olmuştun dimi
Hayırlısı canım. İnşallah olur. Bekleyelim beraber. Benim bat karışık walla yine ne gün olur bilmem her ay iki gün ileri atıyor diye düşünürsem ki bu ortalama 15 ocak olacak galiba. Hayırlısı artık. Bakalım bu ay da böyle deneyeceğiz gelecek ay gider mıyım doktora henüz düşünemiyorumErken zaten canım iğnenin etkisinin geçtiğini merak ediyodum gebelik şuan olsa bile kanda anca vardır oda yeni yeni oluyordur. Bakalım beklycez senin bat ne zaman
İnşallah hepimiz bekledğmze kavuşuruz artkBugun adet olinca bnmkide en altta olck bnde uzuluyorminsallah o tarihte hamidim dersnde halay ckerz bebegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?