bende gitsem mi acaba gel falan demedi ama
benim eşimde tutturmuş yeğenini görmeye gidelim diye adamı 2 sene zor ikna ettim bebeğe şimdi bebek hastası olduBende de yok canim
Karı Koca takılıyoruz
Hala arkadaşların bebekleri için hediye bakıyorum
Gezerken Allahım. Kendi çocuğuma aldığım günleri nasip et diyorum
Bebek arabasindaki bebelere bakıyorum
Bi de tv de güzel cocuk bebek görünce keşke benim olsan diyorum :)
Başka değişen bir şey yok
Galiba ikimiz de hemen hemen aynı süredir bebek çalışmaları yapıyoruzBende de yok canim
Karı Koca takılıyoruz
Hala arkadaşların bebekleri için hediye bakıyorum
Gezerken Allahım. Kendi çocuğuma aldığım günleri nasip et diyorum
Bebek arabasindaki bebelere bakıyorum
Bi de tv de güzel cocuk bebek görünce keşke benim olsan diyorum :)
Başka değişen bir şey yok
benim eşimde tutturmuş yeğenini görmeye gidelim diye adamı 2 sene zor ikna ettim bebeğe şimdi bebek hastası oldukendi bebeğimizi ne zaman sevicez bakalım
Valla ben calismymda esim vardiya amiri orasida tam 120 erkktn olusuyo oyle kalmayi birak onundn gecme ihtimalim yok Allah muhafazaolabilir yaw amannn madeni basmam lazım yumurtlamamda oda olmaz kardeşim çalışyorum ev hanımı olsam gider madende kalırdım
Galiba ikimiz de hemen hemen aynı süredir bebek çalışmaları yapıyoruzBu ay benim 11. ay olacak. Artık bir seneyi devirdik desek yeridir eşim yurt dışına gidecek, belik hatırlarsın. Bu ay o gitmeden son deneme anlayacağın. Bir dahaki deneme Allah nasip ederse 8-9 ay sonra olacak bu aydan da çok umudum olduğu söylenemez zaten. Hayırlısı bakalım
daha öğrenemedim doğrusu. çok erken yaptm testi, kan testi için beklemeye karar verdim. sık sık izin alamaıyorum. erken gidersem bHCG takibi için yeniden çağıracağını biliyorum. öyle karışık duygular içindeyimCanim sana baktim da su yeni hamis oldugunu ogrenensin demi test atmmissin iki tane :)
benimkide acele ediyorsun boşa stres yapıyorsun ilk aydan hamile kalacaksın dediBenimki de evlenir evlenmez bebek Yapacağız sandi 1.5 yıl bekledik
İlk denemede hamile kalacagim sanki 1.yıl. olacak
Adam ne düşünse olmuyor :)
benimkide acele ediyorsun boşa stres yapıyorsun ilk aydan hamile kalacaksın dedi
hatta ilk ilişki oldu 2 gün sonra hadi dedim yok yapmayalım dedi neden dedim tuttu o demesin mibirde ikincide tutar ikiz olur uğraşamayız dedi.. dedim cahil herif tutsa tekrar döllenir mi yumurta ikiz gebeliği öyle bir şey sanıyormuş
Aynen biz de Şubat'ta düşünmeye başlamıştıkHatırlıyorum tabiii ki canim
Benim de ilk konum şubatta açılmış ilk deneme o zaman başlamışiz martta hamile kalmak isteyenler diye :)
İkimiz için de hayırlısı Eeee eşin hiç mi donmeyqcek bu 9.ay boyunca
hahahaha istemsizce kahkaha attımbenimkide acele ediyorsun boşa stres yapıyorsun ilk aydan hamile kalacaksın dedi
hatta ilk ilişki oldu 2 gün sonra hadi dedim yok yapmayalım dedi neden dedim tuttu o demesin mibirde ikincide tutar ikiz olur uğraşamayız dedi.. dedim cahil herif tutsa tekrar döllenir mi yumurta ikiz gebeliği öyle bir şey sanıyormuş
Aynen biz de Şubat'ta düşünmeye başlamıştık
9. ay bizim denemeye başlayacağımız ay canım. Normalde 7-8 aylık bir süre için gidiyor ve malesef gelmeyecek. Çünkü uçakla bile 11 saat süren bir yere gidiyor eğitim- görev için. Belki yıllık iznimden kullanıp ben gideceğim 2 hafta
madendede dediğin kadar erkek vardırda misafirhaneleri var 6-7 kişi tek kalıyor iki defa yazın gittik kızımla kaldık geçen haftasonu bile gelemeyecekti kızla yanına gelelimmi dedim istemedi pehh işlerini al başına çal diyesim geliyo inanValla ben calismymda esim vardiya amiri orasida tam 120 erkktn olusuyo oyle kalmayi birak onundn gecme ihtimalim yok Allah muhafaza
Valla canim gece saat 12 de gebelik testi yaptim baktim silik ama seninkinden baya silikti sonra bi tanede daha yaptim oda silikti ayni sekilde esime dedim ki acile gidelim orda hemen kan verdim ozelde bir saate sonuclar cikti :) sonra iki gun sonra bi daha verdim sonucunuda internetten aldim gitmeye gerek kalmadan :) iki kati olmustu sonra beekledim 2 hafta keseyi gordum simdi 6 hafta bitti insallah kalbide duyarim ihmal etme canim git bi an once :)daha öğrenemedim doğrusu. çok erken yaptm testi, kan testi için beklemeye karar verdim. sık sık izin alamaıyorum. erken gidersem bHCG takibi için yeniden çağıracağını biliyorum. öyle karışık duygular içindeyim
benimkide gidecek nazlanıyor gidecekte hangi gün gidecek bakalımBu erkeklerdeki ozgüven de beni öldürecek
Benim eşim de sperm testine gidecek güya her ay ertteliyor ben olsa 10 kere gitmistim
senin eşinde alemmiş ya güldürdü beni yawbenimkide acele ediyorsun boşa stres yapıyorsun ilk aydan hamile kalacaksın dedi
benimkide gidecek nazlanıyor gidecekte hangi gün gidecek bakalım
3-4 Ocak gibi bekliyorum, hayırlısı canım sağolAnladım canım. Hayırlısı olsun bakalim bat ne zmaan
ya sormayın bir yumurtlama gününü öğrendi sürekli soruyor yumurtlama günün geldi mi diyehahahaha istemsizce kahkaha attımeşinizin hamileliğe dair müthiş fikirleri varr
3-4 Ocak gibi bekliyorum, hayırlısı canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?