2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

benim eşimde tutturmuş yeğenini görmeye gidelim diye adamı 2 sene zor ikna ettim bebeğe şimdi bebek hastası oldukendi bebeğimizi ne zaman sevicez bakalım

Galiba ikimiz de hemen hemen aynı süredir bebek çalışmaları yapıyoruz Bu ay benim 11. ay olacak. Artık bir seneyi devirdik desek yeridir eşim yurt dışına gidecek, belki hatırlarsın. Bu ay o gitmeden son deneme anlayacağın. Bir dahaki deneme Allah nasip ederse 8-9 ay sonra olacak bu aydan da çok umudum olduğu söylenemez zaten. Hayırlısı bakalım

benim eşimde tutturmuş yeğenini görmeye gidelim diye adamı 2 sene zor ikna ettim bebeğe şimdi bebek hastası oldukendi bebeğimizi ne zaman sevicez bakalım

Benimki de evlenir evlenmez bebek Yapacağız sandi 1.5 yıl bekledik

İlk denemede hamile kalacagim sandi 1.yıl. olacak

Adam ne düşünse olmuyor :)

olabilir yaw amannn madeni basmam lazım yumurtlamamda oda olmaz kardeşim çalışyorum ev hanımı olsam gider madende kalırdım
Valla ben calismymda esim vardiya amiri orasida tam 120 erkktn olusuyo oyle kalmayi birak onundn gecme ihtimalim yok Allah muhafaza

Hatırlıyorum tabiii ki canim

Benim de ilk konum şubatta açılmış ilk deneme o zaman başlamışiz martta hamile kalmak isteyenler diye :)

İkimiz için de hayırlısı Eeee eşin hiç mi donmeyqcek bu 9.ay boyunca

Canim sana baktim da su yeni hamis oldugunu ogrenensin demi test atmmissin iki tane :)
daha öğrenemedim doğrusu. çok erken yaptm testi, kan testi için beklemeye karar verdim. sık sık izin alamaıyorum. erken gidersem bHCG takibi için yeniden çağıracağını biliyorum. öyle karışık duygular içindeyim

Benimki de evlenir evlenmez bebek Yapacağız sandi 1.5 yıl bekledik

İlk denemede hamile kalacagim sanki 1.yıl. olacak

Adam ne düşünse olmuyor :)
benimkide acele ediyorsun boşa stres yapıyorsun ilk aydan hamile kalacaksın dedi
hatta ilk ilişki oldu 2 gün sonra hadi dedim yok yapmayalım dedi neden dedim tuttu o demesin mi birde ikincide tutar ikiz olur uğraşamayız dedi.. dedim cahil herif tutsa tekrar döllenir mi yumurta ikiz gebeliği öyle bir şey sanıyormuş

Bu erkeklerdeki ozgüven de beni öldürecek

Benim eşim de sperm testine gidecek güya her ay ertteliyor ben olsa 10 kere gitmistim

Aynen biz de Şubat'ta düşünmeye başlamıştık

9. ay bizim denemeye başlayacağımız ay canım. Normalde 7-8 aylık bir süre için gidiyor ve malesef gelmeyecek. Çünkü uçakla bile 11 saat süren bir yere gidiyor eğitim- görev için. Belki yıllık iznimden kullanıp ben gideceğim 2 hafta

hahahaha istemsizce kahkaha attım eşinizin hamileliğe dair müthiş fikirleri varr

Anladım canım. Hayırlısı olsun bakalim bat ne zmaan

Valla ben calismymda esim vardiya amiri orasida tam 120 erkktn olusuyo oyle kalmayi birak onundn gecme ihtimalim yok Allah muhafaza
madendede dediğin kadar erkek vardırda misafirhaneleri var 6-7 kişi tek kalıyor iki defa yazın gittik kızımla kaldık geçen haftasonu bile gelemeyecekti kızla yanına gelelimmi dedim istemedi pehh işlerini al başına çal diyesim geliyo inan

Valla canim gece saat 12 de gebelik testi yaptim baktim silik ama seninkinden baya silikti sonra bi tanede daha yaptim oda silikti ayni sekilde esime dedim ki acile gidelim orda hemen kan verdim ozelde bir saate sonuclar cikti :) sonra iki gun sonra bi daha verdim sonucunuda internetten aldim gitmeye gerek kalmadan :) iki kati olmustu sonra beekledim 2 hafta keseyi gordum simdi 6 hafta bitti insallah kalbide duyarim ihmal etme canim git bi an once :)

senin eşinde alemmiş ya güldürdü beni yaw

hahahaha istemsizce kahkaha attım eşinizin hamileliğe dair müthiş fikirleri varr
ya sormayın bir yumurtlama gününü öğrendi sürekli soruyor yumurtlama günün geldi mi diye çok meraklı değil bu konularda bende dilim döndüğünce anlatıyorum ama ilk bebek deneme sürecimiz baya maceralı geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…