- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Ben de öyleyim hasretlik çekenler tayfasındanbu grup hep hasretlik çekenlerle dolu eşler genelde yannımızda yok benimkide haftada bir geliyo siz diyonuz ya gün aşırı yapn değerlendirin biz evlendiğimizdendir ayda 3max 4 ten fazla hiç birlikte bile olmadık%90 da hafta souna yumurtlamam denk gelmiyo zati hoş ben daha bu ay düşünmeye başladım ama olmazsa şayet benim işim çok zor onu biliyom
E süpermiş :) Az kalmış :) Hayırlısı canım benim ya, benim bu aydan sonra umudum kalmayacak baya bir süre. Bari sizlerden güzel haberler alayım.Hadi bakalım benim de 5 6 gun kaldi:)
o değil ben bir kere kimyasal geçirdim ya sorun bende değil baksana hamile kaldın tutunmadı bebek dedi. bende belki senden gelen sağlıksız spermler neden olmuştur dedim susup kaldı. işte kimine göre erken kimine göre sağlıklıyım yiğitliğe b.k sürdürmüyorlar ama bizim kollar kan vermekten delik deşik olsun kimin umrundaOlur daha erken diyor kime göre erken neye göre erken
erkeklerin bilmemesi normal aslında bende bu forumlarda çoğu şeyi öğreniyorum :)ya sormayın bir yumurtlama gününü öğrendi sürekli soruyor yumurtlama günün geldi mi diyeçok meraklı değil bu konularda bende dilim döndüğünce anlatıyorum ama ilk bebek deneme sürecimiz baya maceralı geçti
o değil ben bir kere kimyasal geçirdim ya sorun bende değil baksana hamile kaldın tutunmadı bebek dedi. bende belki senden gelen sağlıksız spermler neden olmuştur dedim susup kaldı. işte kimine göre erken kimine göre sağlıklıyım yiğitliğe b.k sürdürmüyorlar ama bizim kollar kan vermekten delik deşik olsun kimin umrunda
Allah kolaylık versin sizlerinde işi zor ama hiç belli olmaz biz gün aşırı yapıyozda ne oluyor tek günle bile hamile kalanlar var yeter ki yumurtlamaya denk gelsin...Ben de öyleyim hasretlik çekenler tayfasındanEşim 29 unda gidiyor 15 gün olmayacak. O yokken ya da onun döndüğü zaman da ben yurtdışına çıkıyorum iş için. Şuan reglim zaten ümitler şubat ayına kaldı. Zaten sürekli nöbetçi oluyorlar tutturamıyoruz bir türlü
Yaptım canım malesef negatıfSelam canım naptın test yaptınmı
o şekilde yetiştiriyorlar bu konuda erkek annelerine çok iş düşüyor oğullarına toz konduramayıp sorumluluk vermiyorlar sonra bütün yükü biz çekiyoruz ne yazık kio değil ben bir kere kimyasal geçirdim ya sorun bende değil baksana hamile kaldın tutunmadı bebek dedi. bende belki senden gelen sağlıksız spermler neden olmuştur dedim susup kaldı. işte kimine göre erken kimine göre sağlıklıyım yiğitliğe b.k sürdürmüyorlar ama bizim kollar kan vermekten delik deşik olsun kimin umrunda
gerçi doğru diyorsun bir çok şeyi burda öğrendikerkeklerin bilmemesi normal aslında bende bu forumlarda çoğu şeyi öğreniyorum :)
pıfffff gıcık bi durum yaaa herif seçememişiz biz walla bak dibimizde oturaydılar bu ne yaw kızım babasız büyüdü nerdeyse o yüzden 2. çocuk için öyle çok düşündümkü bu yükü kaldırabilirmiyim o da baba hasreti çekecek diye düşün düşün ..... işin bakalım bu ay netcez yarın bende sabah testimi yapim bari oldu oldu olmadı iş sakatBen de öyleyim hasretlik çekenler tayfasındanEşim 29 unda gidiyor 15 gün olmayacak. O yokken ya da onun döndüğü zaman da ben yurtdışına çıkıyorum iş için. Şuan reglim zaten ümitler şubat ayına kaldı. Zaten sürekli nöbetçi oluyorlar tutturamıyoruz bir türlü
Canım negatıf bu saatten sonra da tekrar yapmaya gerek yok yarın ıcın adet beklemeye basladım benNaptn yaptn mi testi bnm kafa biraz daginik bugun cnm snuc ne
bencede bu internet olmasaydı mesela ilk hamileliğimde doktora gidiyordum yok serviks kısa yok böbreği büyük eve gelip araştyorurdum ondan sonrada günlerce ağlyordum ya zaten hormonlar tavan birde böyle abuk subuk şeyler okuyunca 9 ay kendime gelemedimgerçi doğru diyorsun bir çok şeyi burda öğrendikdün hormon tahlili yaptırdım doktorla muhabbet ediyoruz ben hormon isimlerini söylüyorum tıp fakültesinden terksin heralde dedi bende jinekolog olmak istiyordum kısmet olmadı çok okuyup araştırıyorum işte olduğu kadar dedim şaka bir yana fazla bilmekte iyi değil keşke daha bilgisizken hamile kalabilseydim bu kadar kafaya takmazdım
O kadar haklisinki annelerimize ozeniyorum annem gerdek gecesinden hamile kalanlardan hic beklemiyodum der her seferinde hatun uc gebelik gecirmis bi tanesi mecburi kurtajmis onlarda ne planlama ne yumurtladim mi aman iliski gunleri su olsun yokmus kafa rahat hamis kaliyolarmisgerçi doğru diyorsun bir çok şeyi burda öğrendikdün hormon tahlili yaptırdım doktorla muhabbet ediyoruz ben hormon isimlerini söylüyorum tıp fakültesinden terksin heralde dedi bende jinekolog olmak istiyordum kısmet olmadı çok okuyup araştırıyorum işte olduğu kadar dedim şaka bir yana fazla bilmekte iyi değil keşke daha bilgisizken hamile kalabilseydim bu kadar kafaya takmazdım
Aynen ya bi okadar hemen hamile kalan var bi okadarda ne yapsa kalamayan . İnş tez zamanda hamile olanlardan oluruzO kadar haklisinki annelerimize ozeniyorum annem gerdek gecesinden hamile kalanlardan hic beklemiyodum der her seferinde hatun uc gebelik gecirmis bi tanesi mecburi kurtajmis onlarda ne planlama ne yumurtladim mi aman iliski gunleri su olsun yokmus kafa rahat hamis kaliyolarmis
Yok bnm kalck yer yok sennki farkli cnm kalack yer varms bide su tecavuze ugrayp hamile ksliyolar ina sasiryrm inankimadendede dediğin kadar erkek vardırda misafirhaneleri var 6-7 kişi tek kalıyor iki defa yazın gittik kızımla kaldık geçen haftasonu bile gelemeyecekti kızla yanına gelelimmi dedim istemedi pehh işlerini al başına çal diyesim geliyo inan
vay çok güzel hikaye gaza gelmek üzereyimmValla canim gece saat 12 de gebelik testi yaptim baktim silik ama seninkinden baya silikti sonra bi tanede daha yaptim oda silikti ayni sekilde esime dedim ki acile gidelim orda hemen kan verdim ozelde bir saate sonuclar cikti :) sonra iki gun sonra bi daha verdim sonucunuda internetten aldim gitmeye gerek kalmadan :) iki kati olmustu sonra beekledim 2 hafta keseyi gordum simdi 6 hafta bitti insallah kalbide duyarim ihmal etme canim git bi an once :)
E bence gel artik sana simdi folix asit vericek bak onu kullanmak icin gec kalmadan git cicugun gelisimi o ilaca baglivay çok güzel hikaye gaza gelmek üzereyimm
demek yumurtlamaya geliyor töbe töbe eşim şehirdışında benim canım ya maden ocağında o yüzden gitmemi çok istemiyor o daYok bnm kalck yer yok sennki farkli cnm kalack yer varms bide su tecavuze ugrayp hamile ksliyolar ina sasiryrm inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?