2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben de öyleyim hasretlik çekenler tayfasından Eşim 29 unda gidiyor 15 gün olmayacak. O yokken ya da onun döndüğü zaman da ben yurtdışına çıkıyorum iş için. Şuan reglim zaten ümitler şubat ayına kaldı. Zaten sürekli nöbetçi oluyorlar tutturamıyoruz bir türlü

Olur daha erken diyor kime göre erken neye göre erken
o değil ben bir kere kimyasal geçirdim ya sorun bende değil baksana hamile kaldın tutunmadı bebek dedi. bende belki senden gelen sağlıksız spermler neden olmuştur dedim susup kaldı. işte kimine göre erken kimine göre sağlıklıyım yiğitliğe b.k sürdürmüyorlar ama bizim kollar kan vermekten delik deşik olsun kimin umrunda

erkeklerin bilmemesi normal aslında bende bu forumlarda çoğu şeyi öğreniyorum :)

Çok iyi demissin:)

Ben hiç gebe de kalmadım ama değerler normal esim de bi yaptirsa belki.kafam rahatlatacak ve kalacagim

Allah kolaylık versin sizlerinde işi zor ama hiç belli olmaz biz gün aşırı yapıyozda ne oluyor tek günle bile hamile kalanlar var yeter ki yumurtlamaya denk gelsin...

o şekilde yetiştiriyorlar bu konuda erkek annelerine çok iş düşüyor oğullarına toz konduramayıp sorumluluk vermiyorlar sonra bütün yükü biz çekiyoruz ne yazık ki

erkeklerin bilmemesi normal aslında bende bu forumlarda çoğu şeyi öğreniyorum :)
gerçi doğru diyorsun bir çok şeyi burda öğrendik dün hormon tahlili yaptırdım doktorla muhabbet ediyoruz ben hormon isimlerini söylüyorum tıp fakültesinden terksin heralde dedi bende jinekolog olmak istiyordum kısmet olmadı çok okuyup araştırıyorum işte olduğu kadar dedim şaka bir yana fazla bilmekte iyi değil keşke daha bilgisizken hamile kalabilseydim bu kadar kafaya takmazdım

pıfffff gıcık bi durum yaaa herif seçememişiz biz walla bak dibimizde oturaydılar bu ne yaw kızım babasız büyüdü nerdeyse o yüzden 2. çocuk için öyle çok düşündümkü bu yükü kaldırabilirmiyim o da baba hasreti çekecek diye düşün düşün ..... işin bakalım bu ay netcez yarın bende sabah testimi yapim bari oldu oldu olmadı iş sakat

bencede bu internet olmasaydı mesela ilk hamileliğimde doktora gidiyordum yok serviks kısa yok böbreği büyük eve gelip araştyorurdum ondan sonrada günlerce ağlyordum ya zaten hormonlar tavan birde böyle abuk subuk şeyler okuyunca 9 ay kendime gelemedim

O kadar haklisinki annelerimize ozeniyorum annem gerdek gecesinden hamile kalanlardan hic beklemiyodum der her seferinde hatun uc gebelik gecirmis bi tanesi mecburi kurtajmis onlarda ne planlama ne yumurtladim mi aman iliski gunleri su olsun yokmus kafa rahat hamis kaliyolarmis

Aynen ya bi okadar hemen hamile kalan var bi okadarda ne yapsa kalamayan . İnş tez zamanda hamile olanlardan oluruz

Yok bnm kalck yer yok sennki farkli cnm kalack yer varms bide su tecavuze ugrayp hamile ksliyolar ina sasiryrm inanki

vay çok güzel hikaye gaza gelmek üzereyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…