2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bende profil fotomdaki kiza bakıyorum masaAllah yanaklari tam öpmelik birde masum masum bakıyor Allahim bana hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip et

Amin inşallah canım bende kız çocuklarını çok seviyorum
Senin profil fotona bakıyoduk az önce eşim de gördü dediki gerçek mi o
Biblo gibi maşallah Allah ne güzellikler yaratıyo
tam ısırmalık

Kızlar byram nedeniyle memlekete geldik cok fazla nete giremiyorum burda.aslında byramda ailelere müjde vermek istemistim ama olmadi malesef bat 11eylül olmasina ragmen 5gun once gelerek, benim umutlanmama firsat vermeden geldi adetim..hayırlısı bakalim yaa,ins bu ay goruruz cift cizgiyi hepimiz

Amin inşallah canım bende kız çocuklarını çok seviyorum
Senin profil fotona bakıyoduk az önce eşim de gördü dediki gerçek mi o
Biblo gibi maşallah Allah ne güzellikler yaratıyo
tam ısırmalık
aynen canım masaAllah Allahim bizede cennet kokulu guzellerden nasip etsin bende kız cocuk bebek cok seviyorum

sağlık olsun canim hakkimizda hayirlisi olsun insaAllah bu topicte cokca hamis haberi olur

sağlık olsun canim hakkimizda hayirlisi olsun insaAllah bu topicte cokca hamis haberi olur

Aminnn canim.hayırlısıyla olsun inss..Rabbim dualarimiza karsilik verir ins..zaten bu.sayfada eylül topiginden.gelenler de cok,umarım bi anda patır patır her gun hamiss haberleri veririz hepimiz Allahim dayanamıyorum bazen kndimi bebek magazasinda,bebek kiyafeti bebek arabası bebek besigi bakarken buluyorum, oyyy bide olsa ins var yaa ben artik 2,3 yillik ihtiyaçları alirim heralde

bende bakıyorum hep canim cogu kiyafetni aldim bile dogmamis bebeye don bictm yani eksik cok tabi daha ama heves işte aldik kvyle hep bir küçük koli doldu şu son siralar bakmiyorum netten artık icim dayanmıyor moralim bozuluyor diye zaten bir hayalimde var hamile oldugumu ogrendigim gibi bir tane kıyafet alicam o hatira olucak varligini ilk öğrendigimde aldigim diye

Ay masallah ne heves ben kitap bile alamadim gecen cocuk yetstrmeyle ilgili ikikere aldim elime geri biraktim.alamadim

Ay masallah ne heves ben kitap bile alamadim gecen cocuk yetstrmeyle ilgili ikikere aldim elime geri biraktim.alamadim

Ayy ben bişi dicem ama utanıyorum
Ben ilk ne aldım biliyomusunuz sabun :) gecenlerde bime gittim bakım malzemeleri falan gelmişti bi baktım bebek sabunu johnjons babynin :) bedtime sabunu :)bir tane kalmıs gözüme ilişti aldım hemen son kullanma tarihide 2018 rabbim dedim kullanmak meleğimi yıkamak nasip olsun inşallah :) eşimde sabun hastası bak dedim bu bebegimizin sakın kullanma farkında olmadan açar
onu yıkıcaz dedim ona aldım dedim

bizim burda e bebek acıldı kızlar mayıs ayında.
bizde mayısta baslamıstık bebek calısmalarına
ne zaman hamile kalsam o zaman gitcem dedim
hamile kaldıgımı ogrendiğim zaman gidicem inşallah :)
daha kapısından girmedim girmicemde içim acıyor

Ah ah insallah yaa insallah en kisa zamanda gelir ebislerimizde keyifle gonul rahatligiyla aliriz yaaaa bi olsunda neler neler yapariz

bende tam tersi almadan duramiyorm her begendigimi almıyorum ama aklim kaliyor batiricam adami bir hamile kaliyim

canim mint yesili kapli olanmi bende aldim ondan watsonsta cekim vardi indirimli almıştım ayy insaAllah kullanmak nasip olsun

Ooo maşallah sen ufaktan baslamissib bile,bn de almayi istiyorum ama hayal kırıklığı olmasin diye almiyorum.bi ogreniyim hamis oldugumu artik magazalardan zor çıkarım heralde bide ben hamile kıyafetlerini özellikle elbiseleri cok seviyorum, gecen uzub.elbise almıştım kendime onun da kalibindan dolayı e biraz da hafif gobek yptigimdan dolayı hamile havasi veriyor, hatta esimin arkadaşı dogru soyle kac ay kaldı diyormuş, hamile sanmis beni ciddi ciddi Ayy düşünmek bile ne kadar güzel bi de gercek olsa heralde bn uzun bi süre heyecandan uyuyamam.snra da bebis yuzunden uyuyamam zaten olsun varsin yeterki sağlıkla gelsin de uykucu ben, uykumdan fedakarlik ederim

bende almasamda gezerim bakarım karnimi tuta tuta magazalarda ohh
banada hamilemisin diyorlar gobegimcen dolayı yok diyorum göbek o bazilarina sakliyorum sizden dogrunca soylicem diyorum

aynen bende çok uykucuyum adımı uykucu şirin koydu jerkes uykuya dayanamıorum kesintisiz 15 saat uyurum fazla bile uyurum
ama bebegimgelsin uykularımı bölen tatlı bi ses :)

bundan canımmm 1 taen kalmıstı bebemm için kaptım
ben alirken bu yoktu olsa tabiki bu rengi alırdım olsun bunu da hamis kalinca alirm diyicem ama ben uni baby kullanmayi düşünüyorum sampuani falan

aynen bende çok uykucuyum adımı uykucu şirin koydu jerkes uykuya dayanamıorum kesintisiz 15 saat uyurum fazla bile uyurum
ama bebegimgelsin uykularımı bölen tatlı bi ses :)
bende uyku severim ama bebeme feda olsun

Ya benim bu ağrılar hala geçmedi
fare kemiriyo sanki içimi bi sağdan bi soldan bi rahat uyku çekemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…