2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar burayada yazayımmm çok şükür rahim temiz sağ ve sol yumurtalıklarda sorun yok Allaha şükür.
Folik asit verdi başladım içmeye :)
Hamd olsun sevindim canım sorun yoksa demek ki daha vakti gelmemis

Hamd olsun sevindim canım sorun yoksa demek ki daha vakti gelmemis
EVet canım Allah razı olsun
Doktor takma kafana daha çok yeni dedi parmaklarıyla saydı böyle mayıs haziran falan diye :)
1 yıl olmadan tedavi bile uygulamıyoruz ama önlem amaçlı gelmen güzel bişey dedi :)

Canım benim de kasımda 2 yıl olucak bende adet oldum bitiminde çektirmeyi düşünüyorum hastanede çalışıyorum zaten burda çektiricem ama biraz da korkuyorum anestezi mi alsam diye düşünüyorum.

Bazı yerler anestezisiz çok acıtıyomuş ama son teknoloji kullanan yerlerde anesteziye gerek olmuyomuş
Senin orası nasıl bilmem sen daha iyi bilirsin orda yaptıranlara sor istersen
kafana yatarsa çektirirsin inşallah bende bu ay bekliyimde ekimde düşünüyorum

Bugun muydu senin bat.ins hayirlisiyla beraber pozitiftir canim
Yok canım ben 40.gundeyim geciktm ama ara ara kanama gibi oldu baktm gecmiyor 12 gündür gittim kan verdim heyecanla sonucunu bekliyorum

Kızlar burayada yazayımmm çok şükür rahim temiz sağ ve sol yumurtalıklarda sorun yok Allaha şükür.
Folik asit verdi başladım içmeye :)

Ne guzel canim bak rahatlamissindir.artik kafan daha rahat olur.alttan muayene ettimi korktugun olmamistir ins

Yok canim hayirlisiyla beraber demek istedim.hayriyla birlikle gelsin yani bebislerimiz.benim daha bayramin son gunu.cok var
insaAllah olmazsin bebisin gelmiştir canım beklemek zor belirsizlik zor ya

Merhaba canım inşallah bu aylarda hepimiz güzel haberler alırız Allahın izniyle. . Benide eklerseniz sevinirim bat 21 eylül .. bu ay ovulasyon testi kullandım ama pozitif ı yakalayamadim yinede umut işte. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…