Hamd olsun sevindim canım sorun yoksa demek ki daha vakti gelmemisKızlar burayada yazayımmm çok şükür rahim temiz sağ ve sol yumurtalıklarda sorun yok Allaha şükür.
Folik asit verdi başladım içmeye :)
Evet canım 2 tüp kan aldı sonuçlarım bayramdan sonraya kaldı artık geç olsunda güç olmasın :)Çok şükür cnm hormon tahlili yaptimi
EVet canım Allah razı olsunHamd olsun sevindim canım sorun yoksa demek ki daha vakti gelmemis
Canım benim de kasımda 2 yıl olucak bende adet oldum bitiminde çektirmeyi düşünüyorum hastanede çalışıyorum zaten burda çektiricem ama biraz da korkuyorum anestezi mi alsam diye düşünüyorum.
Canlar kan vermeye gidiyorum dua edin lütfen pozitif sonuc alayim
Yok canım ben 40.gundeyim geciktm ama ara ara kanama gibi oldu baktm gecmiyor 12 gündür gittim kan verdim heyecanla sonucunu bekliyorumBugun muydu senin bat.ins hayirlisiyla beraber pozitiftir canim
Kızlar burayada yazayımmm çok şükür rahim temiz sağ ve sol yumurtalıklarda sorun yok Allaha şükür.
Folik asit verdi başladım içmeye :)
Amin canım sağolİnşallah olur cnm
Babies16 sendemi kan verdin canım
insaAllah olmazsin bebisin gelmiştir canım beklemek zor belirsizlik zor yaYok canim hayirlisiyla beraber demek istedim.hayriyla birlikle gelsin yani bebislerimiz.benim daha bayramin son gunu.cok var
insaAllah olmazsin bebisin gelmiştir canım beklemek zor belirsizlik zor ya
İnşallah cnm ne zamn ogrencenYok canim ya misket kadar kuloduma pede geliyor ya da anca peçeteyle silince akinti gibi oluyor insaAllah idrar testleri yanilmistir ve kan testim pozitif cikar
Merhaba canım inşallah bu aylarda hepimiz güzel haberler alırız Allahın izniyle. . Benide eklerseniz sevinirim bat 21 eylül .. bu ay ovulasyon testi kullandım ama pozitif ı yakalayamadim yinede umut işte. .Evet hanimlar bu senenin bitmesin son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz
1. S selifor 3 Ekim
2. @Pinkhouselife61 29 Eylül
3.myzt 3-4 Ekim
4. @melekler-engelchen 1 Ekim
5. @Princess91
6. @glmserser
7. @zyekici
8. @sukrancemal
9.Mavi Boncugumm 8 Ekim
10. @cigdemmm26 6 Ekim
11. B bebegim-gel
12. @melegini_bekliyor 30 Eylül
13. @Arzuaktas 10 Eylül
14. @tostos16
15. @Selinokay 7 Ekim
16. @Dontsay
17.Amasyali05 1 Ekim
18. @nehir-arin 20 Eylül
19. @Weravurus 23 Eylül
20. @Asimisa 31 Ekim
21. @Sup3risi HAMILE
22. @Emineeemm 30 Eylül
23. @Assos
24. @Simmet
25. @madame wuu 18 Eylül
26. @ndemir
27. @nazlieylul 10 Eylül
28. @ilkinilkin 26 Eylül
29. @caninfistigi 18 Eylül
30. @EceCigdem 5 Ekim
31.Cennetim13 12 Ekim
32. @tugsem_10 6 Ekim
33. F Frkzhd 9 Ekim
Aynen cnm internetten bakamiyonmuEvet canım 2 tüp kan aldı sonuçlarım bayramdan sonraya kaldı artık geç olsunda güç olmasın :)
Amin :)Kızlar bende varımmmmm
Beni de ekleyin bat 3 Ekim
Hakkımız da hayırlısı neyse o olsun şimdiden
daha sonuç çıkmadı mg canımYok canim ya misket kadar kuloduma pede geliyor ya da anca peçeteyle silince akinti gibi oluyor insaAllah idrar testleri yanilmistir ve kan testim pozitif cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?