2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya benim bu ağrılar hala geçmedi
fare kemiriyo sanki içimi bi sağdan bi soldan bi rahat uyku çekemedim
olmadı acile git istersen canım Allah korusun kötü birsey olmasin bekleme git bence

unisextevar sadece kizada var erkegede karışık yani canim

Siz baya acilmissiniz benimde annem ocakta korunmayi birakinca bi yelek ordu.kadin hevesle 9 aydir torun bekliyor.bi 9 ayda korunduk..bide ben yillar once bi arkadasimin bebegine ts li bi tulum almistim.uzerinde babamdan sevda yaziyor.kiza bebek gormege gittim.hediyesine vermeden eve gelmsiim.oylede elimde kaldi nerden bulcam bidaha trabzon sporlu babasi olan birini diyordum ki esim ts li simdi kendi bebegime almis oldum onu

ne güzel bir hatira canim insaAllah anneni ordugu yelegi giydirmek nasip olsun canım benim

Kalkacak halim yok canım inşallah yoktur diye dua ediyorum bende uyumaya çalışıyorum hayırlısıyla şu adetim bitse doktora gidicem yine
agri kesici ictin mi hic canım

ben alirken bu yoktu olsa tabiki bu rengi alırdım olsun bunu da hamis kalinca alirm diyicem ama ben uni baby kullanmayi düşünüyorum sampuani falan
senin aldıgın sütlü dimi morsevdan dan dolayımı bu rengi alırdın
alemsin ya
onuda alırız canım hepiciğinden alırız

Of ya kaçırdık bu mübarek günü
Bida taaaa 1 sene sonra ömrümüz olursa tutarız inşallah
myzt , ballim şuan çok şükür azaldı ama arada bi sızılar oluyo inşallah tamamen geçer bugün

Kizlar degisik bir sekilde akintim basladi. Sabh yataktan kalkiyorum resmen o islakligi hissediyorum. Akintim artti niye ki ? İltihaplandim mi acaba

agri kesici ictin mi hic canım

İçmedim gülüm geçen gün konuştuğumuz gibi vazgeçtim
azaldı şuan çok şükür ama arada bi iğne gibi batıyo sızlıyo bayramdan sonra doktora gidicem inşallah bişey yoktur bi baktırayım ultrasonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…