bende tam tersi almadan duramiyorm her begendigimi almıyorum ama aklim kaliyor batiricam adami bir hamile kaliyim
olmadı acile git istersen canım Allah korusun kötü birsey olmasin bekleme git benceYa benim bu ağrılar hala geçmedi
fare kemiriyo sanki içimi bi sağdan bi soldan bi rahat uyku çekemedim
unisextevar sadece kizada var erkegede karışık yani canimEe unisex mi aliyorsunuz cinsiyeti bilmeden
unisextevar sadece kizada var erkegede karışık yani canim
olmadı acile git istersen canım Allah korusun kötü birsey olmasin bekleme git bence
ne güzel bir hatira canim insaAllah anneni ordugu yelegi giydirmek nasip olsun canım benimSiz baya acilmissinizbenimde annem ocakta korunmayi birakinca bi yelek ordu.kadin hevesle 9 aydir torun bekliyor.bi 9 ayda korunduk..bide ben yillar once bi arkadasimin bebegine ts li bi tulum almistim.uzerinde babamdan sevda yaziyor.kiza bebek gormege gittim.hediyesine vermeden eve gelmsiim.oylede elimde kaldi nerden bulcam bidaha trabzon sporlu babasi olan birini diyordum ki esim ts li simdi kendi bebegime almis oldum onu
agri kesici ictin mi hic canımKalkacak halim yok canım inşallah yoktur diye dua ediyorum bende uyumaya çalışıyorumhayırlısıyla şu adetim bitse doktora gidicem yine
Amin caAnimmm hepimize nasip olsun heveslendigimiz hersey hayirlisiyla.su arefe gunu bin ihlasi yaomak ostyorum besmelelimi o sadece ihlas mi okunuyor acabane güzel bir hatira canim insaAllah anneni ordugu yelegi giydirmek nasip olsun canım benim
Besmeleli canım bende okumak istiyorum nasip olur insaAllah Allahim kabul ederAmin caAnimmm hepimize nasip olsun heveslendigimiz hersey hayirlisiyla.su arefe gunu bin ihlasi yaomak ostyorum besmelelimi o sadece ihlas mi okunuyor acaba
senin aldıgın sütlü dimi morsevdan dan dolayımı bu rengi alırdınben alirken bu yoktu olsa tabiki bu rengi alırdım olsun bunu da hamis kalinca alirm diyicem ama ben uni baby kullanmayi düşünüyorum sampuani falan
canım benim hafifledi iyiyim yani sen neden düzelmedin kiYa benim bu ağrılar hala geçmedi
fare kemiriyo sanki içimi bi sağdan bi soldan bi rahat uyku çekemedim
Amin caAnimmm hepimize nasip olsun heveslendigimiz hersey hayirlisiyla.su arefe gunu bin ihlasi yaomak ostyorum besmelelimi o sadece ihlas mi okunuyor acaba
Yok canim sure oldugu icin okunmazreglken okuyabiliyor muyuz
Hoşgeldin Birtanem
aynen sütlü canım evet moruk seviyorumsenin aldıgın sütlü dimi morsevdan dan dolayımı bu rengi alırdın
alemsin ya
onuda alırız canım hepiciğinden alırız
agri kesici ictin mi hic canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?