Çıkmadı sonuc kızlar sinir oldum aradim çalmiyor telefon mesai saatleride bitti zaten anca yarin ogrenicem böyle oldu ya kesin negatiftir
Aynen cnm internetten bakamiyonmu
yok canım allttan bakmadı zaten doktor youmlarında yazıyordu pek alltan bakan biri değil mecbur kalmadıkcaNe guzel canim bak rahatlamissindir.artik kafan daha rahat olur.alttan muayene ettimi korktugun olmamistir ins
vardır bundada bir hayır canim napiyim sağlık olsunSabır canım az kaldı
Bişey söyleyipde yapmayan insanlara bende çok uyuz oluyorum ama yapacak bişey yok... hayırlısı inşallah
Of bizde çatladık burda:) sabret yarına kadr ozmn canm yapcak bişey yokÇıkmadı sonuc kızlar sinir oldum aradim çalmiyor telefon mesai saatleride bitti zaten anca yarin ogrenicem böyle oldu ya kesin negatiftir
Tmm cnm yarn mi gidiceksinhayır canım doktorun ekranından görebilirsiniz dedi zaten gidicem doktorun yanına beraber bakarız anlatır bana nedir ne değildir
sorma canım ya sinir oldum neyse sağlık olsunOf bizde çatladık burda:) sabret yarına kadr ozmn canm yapcak bişey yok
yok canım çıkmaz dedi yarına bayramdan sonraya kaldıTmm cnm yarn mi gidiceksin
geç olsun güç olmasın canımsorma canım ya sinir oldum neyse sağlık olsun
Acilden gitsen rahatsım desen bi saate çıkardı yasorma canım ya sinir oldum neyse sağlık olsun
Hayrlsi cnm bişey çıkcagni sanmıyorum ama kafan da soru işareti kalmazyok canım çıkmaz dedi yarına bayramdan sonraya kaldı
özel yere gittm canım burasida 1 saate cikar demisti yalancilar neyse kötü dusunmiyim yinede bir aksilik falan cikmistirAcilden gitsen rahatsım desen bi saate çıkardı ya
bende profil fotomdaki kiza bakıyorum masaAllah yanaklari tam öpmelik birde masum masum bakıyor Allahim bana hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etProfil foto değişeyim diyorum fıstıktan vazgeçemiyorum
bende profil fotomdaki kiza bakıyorum masaAllah yanaklari tam öpmelik birde masum masum bakıyor Allahim bana hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip et
:) anladım cnm boşver takmaözel yere gittm canım burasida 1 saate cikar demisti yalancilar neyse kötü dusunmiyim yinede bir aksilik falan cikmistir
Benmde WhatsApp profil fotom bu yazı cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?