2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

şimdilik almayalım boş gaza gelmeyelim bence bat bekleyelim he mi

Deminden beri kasıklarım ağrıyo buraya yazacaktım o sırada hemşire aradı sonucu söyledi tabikiiiii negatif. 0.29

Canım ya gerçekten mi sonuç cok düşük. Çok üzüldüm. Ama üzülme allahın işine sual olmaz. İnşallah hayırlı zamanda sende muradına ereceksin.
Teselli etmek cok zor

Canım ya gerçekten mi sonuç cok düşük. Çok üzüldüm. Ama üzülme allahın işine sual olmaz. İnşallah hayırlı zamanda sende muradına ereceksin.
Teselli etmek cok zor
Bekliyo insan negatifi. Ama içimdeki umut hâlâ devam ediyo. Adet olaym kürlere başlıyorum doktora iki ay sonra gitmeyi düşünüyodum zaten. Kararım kesinleşti. Hayırlısı dedik. Buymuş hayırlısı tek tesellim bu. Eşimde bende hayırsızsa olmasın dedik canım. Negatife ne diyebilirim ki şimdi

Bir hafta var canım. Sanırım erken gelecek. İğneden dolayı olabilir. Bilmiyorum geçen ayda adetten bir hafta önce başlamıştı. İnşallah hamişsindir :)
Daha varmis canim kirmizilar gelene kadar bekleyelim. Yoksada Allah en hayirli zamanda nasip eder insallah uzulmek yok calismalar devam.Insallah canim ya vucudumda biseyler oluyo ama neden oluyo bilmiyorum progestan ilac kullaniyorum onun yan etkileriyle karisti hersey

Sanmam ağzımla değil kuş timsah yakalasam da 0.29 dan bebiş olmaz :)) umudum diğer aya kaldı. Sonraki aya sonraki aya.. Ne zaman nasipse artık. İnşallah bebiş yerleşecek yer arıyodur onun kıpırtısıdır :))

Anladım canım. Rabbim hayırlı etsin. Ne desem boş. Seni çok iyi anlıyorum bil olur mu? İnşallah hakkında hayırlısı olur. Gün doğmadan neler doğar. İnşallah
bilmez miyim kuzum Allah razı olsun senden.belki hamile değiliz ama yeni gelen her ay umutlara gebeyiz.derdi veren Allah çaresini de verir mutlaka yeter ki umudu yürekten duayı da dilimizden düşürmeyelim.hepimiz için hayırlısı olsun.Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin tez zamanda.şunu da unutma ki görmeden çok sevdim seni.Allah'a emanet ol !!!

hayırlısı olsun canım önümüzde çok güzel günler var inşallah.bugünde paso negatif çıktı yahu kara çarşamba resmen pıfffff
He kız dün okadar heveslendim oysaki. Olsun ya canımız sağolsun. Eşlerimiz sağolsun. Bebiş her türlü olur Allahın izniyle. Moral bozmak yok. Önümüzde yepyeni yıl var inşallah hayırlı haberler alırız her konuda

Insallaah canim.Az once annemle konusuyodum o da sordu var mi bisey diye de bende serzenis ettim planli programli olunca ne zormus diye taktikca stres yaptikca zora sokuyosun dedi. Allah insallah nasip edecek hepimize sadece accik vucudumuzu beynimizi gevsetmemiz gerekiyo diye dusunuyorum ama sor bana sen yapabiliyomusun diye hayiir tabiiki

İNŞ CNM ÜZÜLME SAKIN YALNIZ DEĞİLSİN BAK BİZ DE VARIZ :))soğan krüyle progestan dedi dr bana bakalım onu kullanacam bu ay da klomen bi halta yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…