2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Not : çoğu arkadaş yeni burda sayfa ilk kuruldugu zamanlarda demiştim ki hamilr kaldığım zaman belirtilerimi yazıcam diye kesinliklr regl belirtisiyle aynı birebir hiç fark yok.. ikincisi kesinlikle göğüs ağrısı akıntı vs .. göğüsler ele veriyo.. bence regllr benzemez diye büyük konuşmuşum kesinliklr aynısı regl gelecek diye beklemiştim resmen 5 6 gün geçmişti ve test yapmıştım

Sonundaaaaaaa :))))
Hosgeldin canim aramiza yeniden.
Birakma bizi. Daha anlatcak coook seyin var :)

Haklısın canım bi kontrole gidelimde inşallah o zaman anlatcak şeylerimi söylerimİlk bi korku yediğim için hep endişeliyimHoşbuldum bu arada ❤

Kızlar umarım size bir faydam dokunur 33 yaşındayım 2 yaşında oğlum var bu ikinci bebek olacak allah nasip ederse bu denememizin 5. Ayıydı ovu testi ile denememizin 2. Ayı ben sadece bundan 2 ay önce soğan kürü yaptım adetlerim düzenlidir hep. Bu ay. İlişki günlerim 10-12-13( ovu testi eşit koyulukta)akşam ilişki oldu +14(c te den daha koyuydu pikti - akşamda koyuydu ilişki olmadı) + 15(silikleşti çatladı yumurta)( hem sabah 6 da hemde gece ilişki oldu )+19 Yani üst üste 4 gün ilişki oldu.
Belirtilerime gelince göğsümden bir damla süt geldi. Ve ovulasyon gününden Bir kaç gün sonra göğsümde sızlama ve yanma oldu ama adete doğru geçti ne ağrı ne göğüs ucunda karartı olmadı Bat günş ve bir gün önceside inanılmaz bir kasık ağrısı yaşadım hatta adet olacağım kesin dedim ama batma şeklinde değil sürekli ağrı şeklinde bacaklarım bile sızlıyordu ağrıdan ve halende ağrımaya devam ediyor akımyı ise ovu sonrası bata kadar beyaz kremsi bir alıntı geldi dünden bu yanada şeffaf su gibi bir akıntı geliyor . İlişki öncesi eşime bitter çikolata ve sade yürk kahvesi içirdim ilişki sonrasındada belimin altına yastık aldım en az bir saat kalmadım umarım size bir faydam olur inşallah allahım en kısa zmaanda sizede nasip eder ovulasyon testini mutlaka öneririm

Aynen sana katılıyorum kesinlikte adet belirti ile aynısını yaşadım gek farklı şey arada bir ateş basması yaşadım o kadar

Aynen sana katılıyorum kesinlikte adet belirti ile aynısını yaşadım gek farklı şey arada bir ateş basması yaşadım o kadar

Allah razı olsun vallahi güzel bilgiler için.
Sana da sorunsuz rahat bir hamilelik dilerim. Allahım Sağlıcakla Bebeğini kucağına almayıda nasip etsin.

İnşallah canım. Allah da sana sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah.

iğnenin 13.günü canım bugün.benim hiç umudum yok çünkü hayalet çizgi bile yok :) zaten 13.gün de çıkmadıysa bidaha çıkması mümkün değil.hayırlısı olsun ne diyeyim
Anladım canım. Rabbim hayırlı etsin. Ne desem boş. Seni çok iyi anlıyorum bil olur mu? İnşallah hakkında hayırlısı olur. Gün doğmadan neler doğar. İnşallah

Milyarları verseler tırnağı etmez Allahım hepsini korusun

Canim daha catlatma igneni gecen pzts oldun. Hemen umutsuz olma belkide hamilesin dur bakalim canim.

bugün çatlatma iğnesinin 10. günü yumurtlama dönemimiz de pek verimli geçmedi. geçen ay 13. gününde regl olmuştum yine öyle hissediyorum hayırlısı olsun.
doktor klomen için altı ay demişti bu 3. ayın sonuydu kendimi yorulmuş hissediyorum. regl olunca bu ay için doktora gitmeyesim var. vücudum dinlensin istiyorum ama böyle bir şey yanlışmı olur bilmiyorum.
inşallah senin mutlu haberini bekliyorum canım

essah mı ne kadar süre sonra ama çok bekleyince çoğunda olabiliyo diyolar

vallahi canım öğlen gibi işte 1-2 saat önce gördüm.Çekmeceye atmıştım baktım ikinci cizgi belirmiş.
Vallahi bu çizginin varlığı bi dert yokluğu ayrı bir dert :)
Teste 10 dk sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor. Demekli olan bişey. dikkate almıyım dedim ama ne bilim...

Canım seni üzmek istemem ama bana da öyle oldu. 2 saat sonra çizgi çıktı ama regl oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…