Sonundaaaaaaa :))))
Hosgeldin canim aramiza yeniden.
Birakma bizi. Daha anlatcak coook seyin var :)
Teşekkürler inşalla Allah razı olsunHayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırısınız inşallah
amin canm insallahAllah razı olsun. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sana da nasip etsin etsin en yakın zamanda.
Aynen sana katılıyorum kesinlikte adet belirti ile aynısını yaşadım gek farklı şey arada bir ateş basması yaşadım o kadarNot : çoğu arkadaş yeni burda sayfa ilk kuruldugu zamanlarda demiştim ki hamilr kaldığım zaman belirtilerimi yazıcam diye kesinliklr regl belirtisiyle aynı birebir hiç fark yok.. ikincisi kesinlikle göğüs ağrısı akıntı vs .. göğüsler ele veriyo.. bence regllr benzemez diye büyük konuşmuşum kesinliklr aynısı regl gelecek diye beklemiştim resmen 5 6 gün geçmişti ve test yapmıştım
Aynen sana katılıyorum kesinlikte adet belirti ile aynısını yaşadım gek farklı şey arada bir ateş basması yaşadım o kadar
İnşallah canım. Allah da sana sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah.Yasadiklarini sen biliyosun cok zor dile kolay.. Bizi neler bekliyor bilmiyorum 4 bebegimi kaybettim 5.olsun diye gozune bakiyorum. Su anki derdim hamile kalabilmek sonra ikiye katladimi deger sonra kese sonra kalp atisi.. Ben hepsinde kalp atisina kadar gelebildim. Ve saglikli olmayacaksa benim yalvarmalarima bakma Allahim diye agliyorum.. Insallah saglikli bi bebege tez zamanda hamile kalirsin canim.
Hemşire aramadı galiba benm sonuç yarına kaldı. Göğüs ve ara ara hafif kasık ağrım var. Kırmızılar geliyy geliyyy :)) alarm veriyoAma ama herkes karamsar olmus buralardaa karamsarlij yok stres yok insallah Rabbim nasip etmistir
Ben bi hamileyken çilek yiyenin çocuğu çilli olur lafını merak ediyorum aslı var mı diye :)) ayva yeyince gamzeli olurmuş tatlı mı tali olurmus daha neler neler :)Aa demekki hamileyken leke olur demeleri dogruymus canim cok sasirdim hep batil oldugunu dusunmustum.
Anladım canım. Rabbim hayırlı etsin. Ne desem boş. Seni çok iyi anlıyorum bil olur mu? İnşallah hakkında hayırlısı olur. Gün doğmadan neler doğar. İnşallahiğnenin 13.günü canım bugün.benim hiç umudum yok çünkü hayalet çizgi bile yok :) zaten 13.gün de çıkmadıysa bidaha çıkması mümkün değil.hayırlısı olsun ne diyeyim
Milyarları verseler tırnağı etmez Allahım hepsini korusunValla görevi ne olursa olsun insan gözünün önünde olmayınca merak ediyor. Kışın yollar kapanmıştı da 1 hafta aç kaldılar şurda boğazımdan geçmedi yediklerim. Maaşı fazla diye seviniyordu. Rahat geçiniriz devam edersem dedi. Sen yanımda olmadıktan sonra parayı napim ben dedim. Geldi çok şükür rahat geçiniyoruz sıkıntımız yok. İlk 3 ay bocaladık tabiki ama orda olmasından iyidir. Allahım da yardım etti.
İnşallah canımAllah razı olsun vallahi güzel bilgiler için.
Sana da sorunsuz rahat bir hamilelik dilerim. Allahım Sağlıcakla Bebeğini kucağına almayıda nasip etsin.
Canim daha catlatma igneni gecen pzts oldun. Hemen umutsuz olma belkide hamilesin dur bakalim canim.
essah mı ne kadar süre sonra ama çok bekleyince çoğunda olabiliyo diyolar
essah mı ne kadar süre sonra ama çok bekleyince çoğunda olabiliyo diyolar
Canım seni üzmek istemem ama bana da öyle oldu. 2 saat sonra çizgi çıktı ama regl oldum.vallahi canım öğlen gibi işte 1-2 saat önce gördüm.Çekmeceye atmıştım baktım ikinci cizgi belirmiş.
Vallahi bu çizginin varlığı bi dert yokluğu ayrı bir dert :)
Teste 10 dk sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor. Demekli olan bişey. dikkate almıyım dedim ama ne bilim...
Ama inşallah seninki hamileliğin habercisidir :)yok canım üzülmem ben... Şaşırdım oluyormuş demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?