- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Ben zaten regl oldum :)) Diğer kızlar negatif görmesin inşallah. Hem senin de 1 hafta var daha belli olmaz belki vardır bebek.Aynen canım o zamana gün geçtikçe yaklaşıyoruz zaten. En kısa zamanda nasip olur inşallah. Şimdi dualarım sizlerle. İnşallah negatif sonuç görmem burda sizden hiç
Kesinlikle öyle. Olacağı varsa da olmuyo stres yüzünden. Ama ahanda buraya da yazıyorum. Ben bu kafaya takma işini bu ay halledicem. Geçen aya göre bu ay biraz daha iyiydim. Bu aya göre önümüzdeki ay daha iyi olcam eminim. Çünkü rahim filmine kadar kafama göre yaşycam. Şöyle bi gerçeği itiraf etmeliyim ki daha adetime bir hafta var, bir haftada adetim sürse iki hafta. Bir hafta sonra yumurtlama olsa üç hafta. Gözümde büyüdü sanki bu ay geçmycekmiş gibi. Hemşireden sonra üstümdeki ağırlık kalktı yinede. Kafam rahat olsun negatifse negatif demiştim. Şimdi rahatım. Artık ev temizliği benden sorulur adete kadar coşarım :))Insallaah canim.Az once annemle konusuyodum o da sordu var mi bisey diye de bende serzenis ettim planli programli olunca ne zormus diye taktikca stres yaptikca zora sokuyosun dedi. Allah insallah nasip edecek hepimize sadece accik vucudumuzu beynimizi gevsetmemiz gerekiyo diye dusunuyorum ama sor bana sen yapabiliyomusun diye hayiir tabiiki
Allah aşkına seninki 2 çıkmışken adet olmuşsun benimki sıfırın altında resmen :)) şampuan bitti içine su koyma, negatif sonuç, umut arama. Bittii anlıyomusun bitti :))Ben zaten regl oldum :)) Diğer kızlar negatif görmesin inşallah. Hem senin de 1 hafta var daha belli olmaz belki vardır bebek.
Batı boşver bugun yarın gelir benmki. Siz beni bırakın devam edin :)
İNŞ CNM ÜZÜLME SAKIN YALNIZ DEĞİLSİN BAK BİZ DE VARIZ :))soğan krüyle progestan dedi dr bana bakalım onu kullanacam bu ay da klomen bi halta yaramadı
Allah'tan umut kesilmez :)Allah aşkına seninki 2 çıkmışken adet olmuşsun benimki sıfırın altında resmen :)) şampuan bitti içine su koyma, negatif sonuç, umut arama. Bittii anlıyomusun bitti :))
Bi gün hepimiz muradımıza erecez inşallaholmaz anca beraber kanca beraber...
A101 var mı senin yakınında? Yarın arı sütü bal polen karışımı geliyormuş. Kadında yumurta kalitesini arttırıyormuş, erkekte de sperm kalitesini. Ben bulursam yarın alıcam hem kendim için hem eşim için. Biz deneyeceğiz bakalım faydası olur inşallah.Soğan kürünü ben eylülde kullanmıştım. 15 gün içtim sabah akşam aç karnına. Daha da içmedim. Doktor bu ay rahim duvarı kalınlaşması bebek iyi tutunması için estrofem vermişti. Nette okudum rahim duvarı inceltiyomuş soğan kürü. Ama bende pko var ve pkoya deli gibi soğan kürü öneriliyo. Estrofemle kalınlaşan duvar soğan suyuyla incelir mi diyorum kullansam :)) anlycan saçma sapannn iş. Tadından bulandım o yüzden içmycem. Civanperçemi hayıt otu kürü vs vs vs yaparm. Bu klomen geçen ay beni mahvetti. Bu ayda klomen + çatlatma iğnesi. Ay bildiğin gebelik belirtilerini yaşatıyo ya. Sürekli gaz sürekli saçma sapan şeyler. İlacı bırakıyorum ben zaten adet olaydım onu bekliyorum.
Sen adet mi oldun? Halta yaramadı dedinya sanırım bat geldi
Amin canım. Allah cümlemizden razi olsun. Sen de Allah a emanet ol. Güzel haberlerde buluşmak dileği ylebilmez miyim kuzum Allah razı olsun senden.belki hamile değiliz ama yeni gelen her ay umutlara gebeyiz.derdi veren Allah çaresini de verir mutlaka yeter ki umudu yürekten duayı da dilimizden düşürmeyelim.hepimiz için hayırlısı olsun.Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin tez zamanda.şunu da unutma ki görmeden çok sevdim seni.Allah'a emanet ol !!!
Hayırlısı olsun canım. Üzüldüm. Ama elden ne gelir. Sıkma canını olur mu? Hakkında hayırlısı.Deminden beri kasıklarım ağrıyo buraya yazacaktım o sırada hemşire aradı sonucu söyledi tabikiiiii negatif. 0.29
yacanmbenm resmini atsana valla merak ettm. Benmkiler de gt gte belirgnlesti olaylar olaylarvallahi canım öğlen gibi işte 1-2 saat önce gördüm.Çekmeceye atmıştım baktım ikinci cizgi belirmiş.
Vallahi bu çizginin varlığı bi dert yokluğu ayrı bir dert :)
Teste 10 dk sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor. Demekli olan bişey. dikkate almıyım dedim ama ne bilim...
15-20 dk dan sonra belirginleşenlerle umutlanmayın az sabredin bat bekleyin inşallah hemilesinirdir çok düşünüp stres yapmayın walla bu stresten olsa hamile kalamayız bu gidişle relax hatunlaryacanmbenm resmini atsana valla merak ettm. Benmkiler de gt gte belirgnlesti olaylar olaylar
Aynen canım can sıkacak bişy yok zaten zamana bırakıyorum artk hayırlısı olsunHayırlısı olsun canım. Üzüldüm. Ama elden ne gelir. Sıkma canını olur mu? Hakkında hayırlısı.
Haha kimse tutamaz seni kafalar rahat olsa hic bi sıkınti olmicak aslinda diger maclara insallah artikKesinlikle öyle. Olacağı varsa da olmuyo stres yüzünden. Ama ahanda buraya da yazıyorum. Ben bu kafaya takma işini bu ay halledicem. Geçen aya göre bu ay biraz daha iyiydim. Bu aya göre önümüzdeki ay daha iyi olcam eminim. Çünkü rahim filmine kadar kafama göre yaşycam. Şöyle bi gerçeği itiraf etmeliyim ki daha adetime bir hafta var, bir haftada adetim sürse iki hafta. Bir hafta sonra yumurtlama olsa üç hafta. Gözümde büyüdü sanki bu ay geçmycekmiş gibi. Hemşireden sonra üstümdeki ağırlık kalktı yinede. Kafam rahat olsun negatifse negatif demiştim. Şimdi rahatım. Artık ev temizliği benden sorulur adete kadar coşarım :))
Eşim şükür yarın gelecek inşallah demin gitti. Onunla beraber çıkarız. Var canım marketler. Geçen ay aktara gittiğimde bal polen arı sütü vs karışımı vardı bende dedim bu ayda olmazsa ilacı bırakıp ona baslycam diye. Ne var elimden geleni bitkisel olarak yapcm. Çok iyi geliyomuş evet kesinlikle. Alırsan haber ver canım bizde bakarız burda inşallahA101 var mı senin yakınında? Yarın arı sütü bal polen karışımı geliyormuş. Kadında yumurta kalitesini arttırıyormuş, erkekte de sperm kalitesini. Ben bulursam yarın alıcam hem kendim için hem eşim için. Biz deneyeceğiz bakalım faydası olur inşallah.
zaten silik cizgiler ilk 5 dkda cikti. Ama sure gectikce daha duzgun gozukuyor. Zaten artk bat bekliyorm. Hayrlisi diyorum. Sabah mutsuzdum bayagi bi hava aldm. Kendimi oyaladim iym smdi o moddan cktim. Nasipse olur diye dusunuyorm varsa ben uzulsem de var, yoksa ben ne yaparsam yapaym olmayacak...hepmz icn hayrlis8 olsn ve herkesin gonlune gore olsn insallah15-20 dk dan sonra belirginleşenlerle umutlanmayın az sabredin bat bekleyin inşallah hemilesinirdir çok düşünüp stres yapmayın walla bu stresten olsa hamile kalamayız bu gidişle relax hatunlar
Haha kimse tutamaz seni kafalar rahat olsa hic bi sıkınti olmicak aslinda diger maclara insallah artikbende sabirsizlaniyorum artiik ya
15-20 dk dan sonra belirginleşenlerle umutlanmayın az sabredin bat bekleyin inşallah hemilesinirdir çok düşünüp stres yapmayın walla bu stresten olsa hamile kalamayız bu gidişle relax hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?