2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bidaha ki test ne zaman iki gün sonra mı canım. Yada bekleyebilirsen adetini bekle o gün yapınca daha net çıkar. Bence öyle olacak

Selam arkadaşlar uzun zamandır yoktumm aktif olabilir miyim bilmiyorum ama @Selinokay ın dediği hamile arkadaş benim❤
Canım çok sevindim hayırlı olsun seni çok merak etmiştim uzun süre yoktun profiline arada bakıyordum..batlarımız aynı günlere geldiği olmuştu oradan tanıyorum birlikte beklemiştik Allahım nasip etmiş bu duyguyu ne güzel sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah :)

kizlar Bata uc gun kaldi dun aksam uyuyacakken kasigima agri girdi sanci yani.. yumurtlama donemi sanci yasayanlar vardir belki ,onun gibi ayni ama adet oncesi olmamisti hic.. acaba usuttum mu yoksa baska bisi olabilirmi tecrubeli olanlardan yorum bekliyorum

Bidaha ki test ne zaman iki gün sonra mı canım. Yada bekleyebilirsen adetini bekle o gün yapınca daha net çıkar. Bence öyle olacak
bilmiyorm ki canim bat su diyemiyorm duzensizlk var bende ne yazkki...hrhalde cumartesiyi beklerm test icn cnku ovulasyonun ustunden ortalama 14 gun gecince regl olmam lazm benim ovulasyon 10unda oldu.yani 24u bat sayablrm

Bak senin bu buyun belirtilerin gebelik.ayni ovudan sonra sag gosumden yarimdamla kadar boz akinti geldi..goguslerim ovudan sonra 4 5 gun gecti uclari yaniyor bide icten sizliyor..kackere uclarina dokundum banami oyle geliyor diye ama cok sicak gercekten.kasigimda diz kapama kadar sizlatiyor..3 4 gundurde kremsi akintim oluyir camasirmda hirikcek kadar ama biz yum donemlerini degrrlendiremedik en son 2 3 gun oncesini degerlendirdik yumda...hamile olmam bi mucize olur.simdi bu belirtileri okuyunca bende belirti oluyor niyee bos cikiyor benim belirtilerim ya

tabi yani cizgiyi net gordun her sey tamam mi hayir aksine kalp atisini duyana kadar devam edicek bu aksiyon

Selam arkadaşlar uzun zamandır yoktumm aktif olabilir miyim bilmiyorum ama @Selinokay ın dediği hamile arkadaş benim❤

Ayyy yerim seniii. Çok sevindim canım. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Selinokay biri hamile dediğinde ilk aklıma sen geldin inanırmısın.
Fazla bekletme bizi arada gir yaz.

Kızlar ben doğru düzgün adet olmadım normalde 7 gün sürer şimdi 2 gün sürdü dayanamadım test aldım gebelikten olabilir dedi çevremdwkiler. Ama çok kararsızım yapsammı yapmasammı diye.

Kızlar iyi akşamlar bir sorum var dün doktora gittim bebiş 5 hafta 5 günlük kese 5 hafta 3 günlük görünüyor sizce sorun olabilir mi biraz kafam takıldı birde geçen hafta salı kese 4.33 mm idi bu hafta salı 8.82 mm olmuş az mı artmış acaba miniğim ise 2.2 mm bir de kalp atışını da gördük ultrasonda

Canım testini gördüm inş hamişsindir kan verdin mi atsana koyulaşan testini
ustteki dunun alttaki bugunun sabah hic gozukmuyordu yaptgmda.
Kan vermeye gtmiyorm Bir cesit eziyet bicimi olarak
Cumartesiyi beklemeye karar verdm

Eklentiler

• P_20161221_170623.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 62
1 hafta arti eksi onemli degil diyorlar canim

Amin canım Allah sanada yaşatsın tez zamanda

1 hafta arti eksi onemli degil diyorlar canim
Sağol canım bir an korktum bende bir hafta bile değil aslında 2 gün fark var canım senin de bebişin var herAlde yanlış okumadıysam o hamileliğinde de sana kanda plt ( trombosit ) sayına bakmışlar mıydı bir sürü şeye baktılar da ben de plt biraz yüksek çıkmış sınır 400 benimki 486 çıkmış östrojen içeren ilaçlar da ve denir eksikliğinde çıkıyormuş yüksek bir de kötü hastalıklar da üçüncüyü düşünmek istemiyorum da acaba crinone jel kullanıyorum o mu yükseltti onda östrojen var ya bir de 7 ay önce bakılan kanda plt değerime baktım 333 çıkmış

endiselenmek yerine coook mutlu olmalisin,9.haftaya kadar kalp atisini duyamayan var
Ne mutlu sana daha 6 hafta olmadan kese gorulmus,kalp atisi duyulmus, bebis buyuyo masallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…