Bidaha ki test ne zaman iki gün sonra mı canım. Yada bekleyebilirsen adetini bekle o gün yapınca daha net çıkar. Bence öyle olacakzaten silik cizgiler ilk 5 dkda cikti. Ama sure gectikce daha duzgun gozukuyor. Zaten artk bat bekliyorm. Hayrlisi diyorum. Sabah mutsuzdum bayagi bi hava aldm. Kendimi oyaladim iym smdi o moddan cktim. Nasipse olur diye dusunuyorm varsa ben uzulsem de var, yoksa ben ne yaparsam yapaym olmayacak...hepmz icn hayrlis8 olsn ve herkesin gonlune gore olsn insallah
Sat 26 kasimdi ama benim duzensiz canim adetler takvime gore bat 31 aralik gozukuyo insallah gelnesin yaaMaçlar bizim işimiz :)))) bat ne zaman canım inşallah hiç gelmez kırmızılar
Canım çok sevindim hayırlı olsun seni çok merak etmiştim uzun süre yoktun profiline arada bakıyordum..batlarımız aynı günlere geldiği olmuştu oradan tanıyorum birlikte beklemiştik Allahım nasip etmiş bu duyguyu ne güzel sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah :)Selam arkadaşlar uzun zamandır yoktumm aktif olabilir miyim bilmiyorum ama @Selinokay ın dediği hamile arkadaş benim❤
bilmiyorm ki canim bat su diyemiyorm duzensizlk var bende ne yazkki...hrhalde cumartesiyi beklerm test icn cnku ovulasyonun ustunden ortalama 14 gun gecince regl olmam lazm benim ovulasyon 10unda oldu.yani 24u bat sayablrmBidaha ki test ne zaman iki gün sonra mı canım. Yada bekleyebilirsen adetini bekle o gün yapınca daha net çıkar. Bence öyle olacak
Bak senin bu buyun belirtilerin gebelik.ayni ovudan sonra sag gosumden yarimdamla kadar boz akinti geldi..goguslerim ovudan sonra 4 5 gun gecti uclari yaniyor bide icten sizliyor..kackere uclarina dokundum banami oyle geliyor diye ama cok sicak gercekten.kasigimda diz kapama kadar sizlatiyor..3 4 gundurde kremsi akintim oluyir camasirmda hirikcek kadar ama biz yum donemlerini degrrlendiremedik en son 2 3 gun oncesini degerlendirdik yumda...hamile olmam bi mucize olur.simdi bu belirtileri okuyunca bende belirti oluyor niyee bos cikiyor benim belirtilerim yaKızlar umarım size bir faydam dokunur 33 yaşındayım 2 yaşında oğlum var bu ikinci bebek olacak allah nasip ederse bu denememizin 5. Ayıydı ovu testi ile denememizin 2. Ayı ben sadece bundan 2 ay önce soğan kürü yaptım adetlerim düzenlidir hep. Bu ay. İlişki günlerim 10-12-13( ovu testi eşit koyulukta)akşam ilişki oldu +14(c te den daha koyuydu pikti - akşamda koyuydu ilişki olmadı) + 15(silikleşti çatladı yumurta)( hem sabah 6 da hemde gece ilişki oldu )+19 Yani üst üste 4 gün ilişki oldu.
Belirtilerime gelince göğsümden bir damla süt geldi. Ve ovulasyon gününden Bir kaç gün sonra göğsümde sızlama ve yanma oldu ama adete doğru geçti ne ağrı ne göğüs ucunda karartı olmadı Bat günş ve bir gün önceside inanılmaz bir kasık ağrısı yaşadım hatta adet olacağım kesin dedim ama batma şeklinde değil sürekli ağrı şeklinde bacaklarım bile sızlıyordu ağrıdan ve halende ağrımaya devam ediyor akımyı ise ovu sonrası bata kadar beyaz kremsi bir alıntı geldi dünden bu yanada şeffaf su gibi bir akıntı geliyor . İlişki öncesi eşime bitter çikolata ve sade yürk kahvesi içirdim ilişki sonrasındada belimin altına yastık aldım en az bir saat kalmadım umarım size bir faydam olur inşallah allahım en kısa zmaanda sizede nasip eder ovulasyon testini mutlaka öneririm
tabi yani cizgiyi net gordun her sey tamam mi hayir aksine kalp atisini duyana kadar devam edicek bu aksiyoncanımmichie kuzu haklı sanırım. Neyse biraz zaman verelim testlere ara verelim. İnşallah varsa zaten fazla değil 3-5 güne belli olacak.
Zaten idrarda varla yok arası çizginin varlığıda şüpheli.
Bize daha fazlası lazım... Kese lazım... York sac lazım... Kalp atışı lazım...
Selam arkadaşlar uzun zamandır yoktumm aktif olabilir miyim bilmiyorum ama @Selinokay ın dediği hamile arkadaş benim❤
ustune gormus olabilirsinz test yapinKızlar ben doğru düzgün adet olmadım normalde 7 gün sürer şimdi 2 gün sürdü dayanamadım test aldım gebelikten olabilir dedi çevremdwkiler. Ama çok kararsızım yapsammı yapmasammı diye.
Canım testini gördüm inş hamişsindir kan verdin mi atsana koyulaşan testiniyacanmbenm resmini atsana valla merak ettm. Benmkiler de gt gte belirgnlesti olaylar olaylar
ustteki dunun alttaki bugunun sabah hic gozukmuyordu yaptgmda.Canım testini gördüm inş hamişsindir kan verdin mi atsana koyulaşan testini
1 hafta arti eksi onemli degil diyorlar canimKızlar iyi akşamlar bir sorum var dün doktora gittim bebiş 5 hafta 5 günlük kese 5 hafta 3 günlük görünüyor sizce sorun olabilir mi biraz kafam takıldı birde geçen hafta salı kese 4.33 mm idi bu hafta salı 8.82 mm olmuş az mı artmış acaba miniğim ise 2.2 mm bir de kalp atışını da gördük ultrasonda
Canım çizgi gayet net görünüyor çatlatma iğnesinin kaçıncı günüustteki dunun alttaki bugunun sabah hic gozukmuyordu yaptgmda.
Kan vermeye gtmiyorm Bir cesit eziyet bicimi olarak
Cumartesiyi beklemeye karar verdm
Amin canım Allah sanada yaşatsın tez zamandaARKADAŞLAR HAMİLE OLAN BAYANLR BURDA HAMİLEYİM DEDİĞİNİZDE BİZ GERCEKTEN COK SEVİNİYORIZ FESATLIK YAPMIYORUZ KEM GÖZLE BAKMIYORUZ YANİ EN AZINDAN ŞAHSEN SÖYLÜYORUM LÜTFEN BENDE PCO VAR VE BENDE SOĞAN KÜRÜ UYGULUYORUM BU AY BAT 13 OCAK LÜTFEN DUA EDİN
Sağol canım bir an korktum bende bir hafta bile değil aslında 2 gün fark var canım senin de bebişin var herAlde yanlış okumadıysam o hamileliğinde de sana kanda plt ( trombosit ) sayına bakmışlar mıydı bir sürü şeye baktılar da ben de plt biraz yüksek çıkmış sınır 400 benimki 486 çıkmış östrojen içeren ilaçlar da ve denir eksikliğinde çıkıyormuş yüksek bir de kötü hastalıklar da üçüncüyü düşünmek istemiyorum da acaba crinone jel kullanıyorum o mu yükseltti onda östrojen var ya bir de 7 ay önce bakılan kanda plt değerime baktım 333 çıkmış1 hafta arti eksi onemli degil diyorlar canim
catlatma ignesi vurulmadm ben canm baska uyeyle karstrms olablrmsn :)Canım çizgi gayet net görünüyor çatlatma iğnesinin kaçıncı günü
endiselenmek yerine coook mutlu olmalisin,9.haftaya kadar kalp atisini duyamayan varKızlar iyi akşamlar bir sorum var dün doktora gittim bebiş 5 hafta 5 günlük kese 5 hafta 3 günlük görünüyor sizce sorun olabilir mi biraz kafam takıldı birde geçen hafta salı kese 4.33 mm idi bu hafta salı 8.82 mm olmuş az mı artmış acaba miniğim ise 2.2 mm bir de kalp atışını da gördük ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?