- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Olabilir canım eeee o zaman daha iyi tatlım bence olmayan bir şey çıkmaz Benim kide silikticatlatma ignesi vurulmadm ben canm baska uyeyle karstrms olablrmsn :)
daha evvelden kimyasal gebeliklermi de boyle silik cizgilerle ogrendgm icn cok heveslenemiyorm ben canim yaOlabilir canım eeee o zaman daha iyi tatlım bence olmayan bir şey çıkmaz Benim kide silikti
Amin canım sağolasın ya aslında biraz pimpirik yaptım ultrason kağıdındaki farklılığı görünce çünkü doktor hemşireye geçen hafta kese ne kadarmış dedi 4.33 mm olunca doktor o zaman bu hafta 11 mm felan olmalı dedi sonra ultrasonda 8.82 mm çıkınca bende hocam geçen hafta vajinal bakmıştınız dedim tamam deri normal dedi bana işte oradaki laflar felan biraz endişelendirdi beniendiselenmek yerine coook mutlu olmalisin,9.haftaya kadar kalp atisini duyamayan var
Ne mutlu sana daha 6 hafta olmadan kese gorulmus,kalp atisi duyulmus, bebis buyuyo masallah ona
Canım inş değildir dualarım seninledaha evvelden kimyasal gebeliklermi de boyle silik cizgilerle ogrendgm icn cok heveslenemiyorm ben canim ya
allah razi olsun, hamilelerin duasi kabul olurmusCanım inş değildir dualarım seninle
Sağolasın canım içim rahatladı destek vermek bile çok önemli Allah'ım inş sana da bu ay nasip etmiştir bebişini göstermiştir o çizgilerallah razi olsun, hamilelerin duasi kabul olurmus
Endiselenmeyin cnku onlarin konustgu degerler ortalama, her gebelik biriciktir. Bir annenin 2 farkli hamilelignde bile bir suru farklar gorulebiliyor. En zor kisimlari atlatmissn. Haftasi geride olsa bile yetisecektir ki bence geride degl iyi degerleri
Canın bende çok stres yaptım ama allah nasip etti resmen gün saydım bata kadar ama allah nasip edince ediyor herşeyin bir vakti zamanı var hep hayırlısını dileyelim stres yapmamaya çalışarak daha da stres yapıyoruzInsallaah canim.Az once annemle konusuyodum o da sordu var mi bisey diye de bende serzenis ettim planli programli olunca ne zormus diye taktikca stres yaptikca zora sokuyosun dedi. Allah insallah nasip edecek hepimize sadece accik vucudumuzu beynimizi gevsetmemiz gerekiyo diye dusunuyorum ama sor bana sen yapabiliyomusun diye hayiir tabiiki
inşallah canım haklı çıkarsın bu sefer ve bebektir belirtiler ama inan ben adet olacağım zannettim o kadarki ağrı yaşadım süt gelince prolaktin yükseldi zannettim ama allah nasip etti çok şükür allah sanada nasip etsin inşallahBak senin bu buyun belirtilerin gebelik.ayni ovudan sonra sag gosumden yarimdamla kadar boz akinti geldi..goguslerim ovudan sonra 4 5 gun gecti uclari yaniyor bide icten sizliyor..kackere uclarina dokundum banami oyle geliyor diye ama cok sicak gercekten.kasigimda diz kapama kadar sizlatiyor..3 4 gundurde kremsi akintim oluyir hirikcek kadar ama biz yum donemlerini degrrlendiremedik en son 2 3 gun oncesini degerlendirdik yumda...hamile olmam bi mucize olur.simdi bu belirtileri okuyunca bende belirti oluyor niyee bos cikiyor benim belirtilerim ya
Valla sinir sistemim alt ust oldu takmicam dedikce iki gundurde cok duygusalim aglamak icin bahane ariyorum simdi kitap okurken bile basladim cocuk gibi aglamaya Allah yardimcimiz olsunCanın bende çok stres yaptım ama allah nasip etti resmen gün saydım bata kadar ama allah nasip edince ediyor herşeyin bir vakti zamanı var hep hayırlısını dileyelim stres yapmamaya çalışarak daha da stres yapıyoruz
Hayırlı olsun canım sağlıkla rabbim kucağına almayı nasipetsin.adetine kaçgün vardı canımKızlaaaaarrrrrrrrr dayanamadım şuan yaptım testiii ve silik çizgi
Hayirlisi olsun cnm ne diyim simdi igneden fln anlmyrm gec dollnme olayi olabilirmiDeminden beri kasıklarım ağrıyo buraya yazacaktım o sırada hemşire aradı sonucu söyledi tabikiiiii negatif. 0.29
Ayni bende prolaktine yoruyorum valla..11 ay olmadi ne yaptiysak..bu 12.ay..hcg ignesi serephone tedavisi.esime bitkisel tedaviler vitaminler...olmuyor malesef..yum dobemi yaptik olmdi..yumdan 2 gun once olanla hic olmaz.napalim hayirlisi artik.saolasininşallah canım haklı çıkarsın bu sefer ve bebektir belirtiler ama inan ben adet olacağım zannettim o kadarki ağrı yaşadım süt gelince prolaktin yükseldi zannettim ama allah nasip etti çok şükür allah sanada nasip etsin inşallah
Cnm senn bilgin vardr bana simdi bi akil ver benim adetin 1. Gunu sadece kahve geldi 2. Gunu normal kirmizi kanamam oldu bu gun 3. Gunu leke leke geliyo kirmizi yok gibi muhtemelen bu gece biter niye boyle oldu anlamiyorum da netse simdi bn adetten itibaren mi 13. 14. Gunleri degerlendrm bide adetim kisa surdu ya sadece 1 bucuk gun surdu yumurtlma erkn olabilirmiyacanmbenm resmini atsana valla merak ettm. Benmkiler de gt gte belirgnlesti olaylar olaylar
Selam arkadaşlar uzun zamandır yoktumm aktif olabilir miyim bilmiyorum ama @Selinokay ın dediği hamile arkadaş benim❤
Bnde oyleym bu ay ilk gun kahve leke ertesi gun normal adet bugunde damla damla bitti bklm sitrestn oluyo yaKızlar ben doğru düzgün adet olmadım normalde 7 gün sürer şimdi 2 gün sürdü dayanamadım test aldım gebelikten olabilir dedi çevremdwkiler. Ama çok kararsızım yapsammı yapmasammı diye.
canım aklına yerleşme kanaması geliyorsa öncelikle o değildir, yerleşme kanamasında 1 ped ancak doluyormuş. bayağı araştrmştm zamanındaCnm senn bilgin vardr bana simdi bi akil ver benim adetin 1. Gunu sadece kahve geldi 2. Gunu normal kirmizi kanamam oldu bu gun 3. Gunu leke leke geliyo kirmizi yok gibi muhtemelen bu gece biter niye boyle oldu anlamiyorum da netse simdi bn adetten itibaren mi 13. 14. Gunleri degerlendrm bide adetim kisa surdu ya sadece 1 bucuk gun surdu yumurtlma erkn olabilirmi
Yok bebegim aklimda yok o zatn suan regliyim bunu anliyorum zatn ama sitrestn erkn mi bitiyo oyle bisey yani zatn yerlesme kanamsi kirmizi olmaz dedgm gibi dun normal geldi zatn ama ovi test 1 kere kullndm dahada sitrese soktu bni bu ay o kadar onmli degil sinavim var onunla ilgilencem zatn bu ay olursada olmazsada o kadar muhim degil onumuzdeki aylar siki calisirim sadece adet kisa surunce yum. Zamanini etkilermi onu bilmyrmcanım aklına yerleşme kanaması geliyorsa öncelikle o değildir, yerleşme kanamasında 1 ped ancak doluyormuş. bayağı araştrmştm zamanında
sen artk ovülasyon testlerini kullanmaya başla, böyle kafadan tahmin yürütemiyoruz herkesde farklı 16.günde ovülasyon olan da var benm gibi 10.günde olan da
yok canm adet süresi ile yumurtlama zamanının bağlantısı yokYok bebegim aklimda yok o zatn suan regliyim bunu anliyorum zatn ama sitrestn erkn mi bitiyo oyle bisey yani zatn yerlesme kanamsi kirmizi olmaz dedgm gibi dun normal geldi zatn ama ovi test 1 kere kullndm dahada sitrese soktu bni bu ay o kadar onmli degil sinavim var onunla ilgilencem zatn bu ay olursada olmazsada o kadar muhim degil onumuzdeki aylar siki calisirim sadece adet kisa surunce yum. Zamanini etkilermi onu bilmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?