2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu ay hiç sanmıyorum çünkü enfeksiyon icn fitil kullandm ama 5 6 gündür adet ağrısı gbi ağrı var gecmiyo canım sanirm bundan kaynaklı oda veya süt maydanoz buharı yapmıştım ondan ..

Çok iyi yükselmis benm esiminde hız çok dusuk tü %35olmus hala ısrarla birşey ler yediriyorm.. morfoloji kruger %5 çıkmış doktoru iyi dems sence nasl

Maasallah canim antioksidan aldigi surece yani yaptiklarina devam ettigin surece deger dusmez diye dusunuyorum.

Canim idrar yolu enfeksiyonu oldugumdan antibiyotik kullanmam gerekiyordu o yuzden persembe bhcg baktirdim 0,0 cikti. O yuzden bat aklima bile gelmiyo haliyle hamileligi dusunmeyince belirti de olmuyo:)

Canım ya bende o bile yokkk hiççç bi hissiyatım yok ne kasık ağrısı ne göğüs şişmesi hassasiyeti yok valla

tatlım benim çok teşekkür ederim sen nasılsın
Bn iyiyim cnm giremiyrm fazla girip cikiyrm sinava calisyrm ya o yuzdn pek giremyrm sikinti yok gelisi guzel iliski var bu ay sanki olsun bebek diye bi mucadelem yok olursa olur dyrm demekki kafayi farkli biseylere vernce insan rahatlyr biraz

Hmm tmm cnm denicm onu dogru soyluyrsn burda ogrenmek sonucta sen yasamissin bna bildrysn bu daha cok insann icine siniyor bide tatli dille destek ve anlatim var daha guzel oluyr

Oyssss boyle keyifli olmana mutlu oluyorum cnm bnm sen hamissin bize dua et bol bol
Zatn belirtilere pek aldanmiyrm artk belirtilere kalsa ikiz dogurmustm bn

michie hayirli olsun canim degerin bence cok iyi ben 3 gun gecince yaptim 63du icinu ferah tut. Allahin izniyle hayirli sonuclar alacaksin insallah. Allah isteyen herkesede nasip etsin insallah
allah razi olsn canim sagolasin, siz boyle yazdkca mutlu oluyorm.ferahliyorum. Allah hepmze saglkla kucagmza almak nasip etsn

Hmm tmm cnm denicm onu dogru soyluyrsn burda ogrenmek sonucta sen yasamissin bna bildrysn bu daha cok insann icine siniyor bide tatli dille destek ve anlatim var daha guzel oluyr
Oyssss boyle keyifli olmana mutlu oluyorum cnm bnm sen hamissin bize dua et bol bol
Zatn belirtilere pek aldanmiyrm artk belirtilere kalsa ikiz dogurmustm bn
tabi tecrube gbi kiymetlisi vsr mi
Ben ovulssyon testini ilk kez bu ay yaptm. Herkes yardmci oldu soyle yap buna dkkat et vs. Soncta da ise yaradi sanrm
ve bak cok haklsn, belirti isi yas arkadasim. Hic guven vermiyor dogru. Hep dua ediyorm her aksam yatarken her sabah kalkarken. İnsallah rabbim bize saglkli bebisler verir. Ozel bir sūre varsa bana soyle onu da okuyayim canim. Ben sadece bldgm dualari okuyorm.

Allahumme ya evvelu diye tesbih cekebilirsin caniminici bebis sahibi olmak isteyenlere niyet getirerek veya isim niyet ederek cekebildigin kadar

Kızlar batım 1 2 ocak klomen kullandım iğnesiz.. Hangi gün test yaptırmalıyım yumurta akını gördüm ama çatladı mı diye merak ediyorum çünkü hala kasıklarım agrıyor

Bu ay hiç sanmıyorum çünkü enfeksiyon icn fitil kullandm ama 5 6 gündür adet ağrısı gbi ağrı var gecmiyo canım sanirm bundan kaynaklı oda veya süt maydanoz buharı yapmıştım ondan ..
Fitil kasik agrisi yapmaz cani..yine yapiyorsa enfeksiyon yapiyordurda oda gebelige engel deil cok ileri seviye deilse.ins hayirlisiyle tutmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…