- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Bu ay hiç sanmıyorum çünkü enfeksiyon icn fitil kullandm ama 5 6 gündür adet ağrısı gbi ağrı var gecmiyo canım sanirm bundan kaynaklı oda veya süt maydanoz buharı yapmıştım ondan ..@neseliii34 30 Aralık
@Ozlmugr 30 Aralık
friendlyfriendly 31 Aralık
Pariskizim 31 Aralık
@BarSer 31 Aralık
B Biravucmutluluk 31 Aralık
kizlar 1 hafta kaldi herhangi bi deisikliginiz varmi...benim bikacgun once siddetli kasik agrim vardi ama gecti.simdi sadcee bata dogru herzaman olan gogus sizlamam ve normal mens belirtilerim var.
Çok iyi yükselmis benm esiminde hız çok dusuk tü %35olmus hala ısrarla birşey ler yediriyorm.. morfoloji kruger %5 çıkmış doktoru iyi dems sence naslEvet kruger canim..gercekten bu takviyeler hizla arttriyor.bizim tam 3 ay olcak 0 oldugunu ogreneli.cok sukur duzeldi ins devamida gelir.esim 1 tane iciyor emodex oda zorumla.bugun sonucu gorunce aksam ben demeden bi baktim balida yiyor ilacida iciyor faydasini gorunce :) sok zorluyordun nolcak sanki 10 olcak diyordu.bende 1 2 bike olsa yeter diyordum.55.6 cok etkisi yapti gercekten :))
Maasallah canim antioksidan aldigi surece yani yaptiklarina devam ettigin surece deger dusmez diye dusunuyorum.Evet kruger canim..gercekten bu takviyeler hizla arttriyor.bizim tam 3 ay olcak 0 oldugunu ogreneli.cok sukur duzeldi ins devamida gelir.esim 1 tane iciyor emodex oda zorumla.bugun sonucu gorunce aksam ben demeden bi baktim balida yiyor ilacida iciyor faydasini gorunce :) sok zorluyordun nolcak sanki 10 olcak diyordu.bende 1 2 bike olsa yeter diyordum.55.6 cok etkisi yapti gercekten :))
Canim idrar yolu enfeksiyonu oldugumdan antibiyotik kullanmam gerekiyordu o yuzden persembe bhcg baktirdim 0,0 cikti. O yuzden bat aklima bile gelmiyo haliyle hamileligi dusunmeyince belirti de olmuyo:)@neseliii34 30 Aralık
@Ozlmugr 30 Aralık
Pariskizim 31 Aralık
@BarSer 31 Aralık
kizlar 1 hafta kaldi herhangi bi deisikliginiz varmi...benim bikacgun once siddetli kasik agrim vardi ama gecti.simdi sadcee bata dogru herzaman olan gogus sizlamam ve normal mens belirtilerim var.
Canım ya bende o bile yokkk hiççç bi hissiyatım yok ne kasık ağrısı ne göğüs şişmesi hassasiyeti yok valla@neseliii34 30 Aralık
@Ozlmugr 30 Aralık
Pariskizim 31 Aralık
@BarSer 31 Aralık
Bn iyiyim cnm giremiyrm fazla girip cikiyrm sinava calisyrm ya o yuzdn pek giremyrm sikinti yok gelisi guzel iliski var bu ay sanki olsun bebek diye bi mucadelem yok olursa olur dyrm demekki kafayi farkli biseylere vernce insan rahatlyr biraztatlım benim çok teşekkür ederim sen nasılsın
Hmm tmm cnm denicm onu dogru soyluyrsn burda ogrenmek sonucta sen yasamissin bna bildrysn bu daha cok insann icine siniyor bide tatli dille destek ve anlatim var daha guzel oluyrhahahha cok dogru bisey diyim mi ben biyoloji egtmi aldm ama cogu seyi burdan da ogrendm bana cok katkisi oldu. En onemlisi tecrubedir bi kerecanim sende belli ki bu ay gebelik yok hic ilacla falan ugrasma civanlercemi cayi ic. Sabah aksam 1 bardak, icine seker katma tadi cok kotu istersen bal katablrsn. Iltihap vs ne varsa sokuyo ve adet getiriyor hizlica ben bir iki adetten kesldm sebepszce hep bu yolla adet oldm
Oyssss boyle keyifli olmana mutlu oluyorum cnm bnm sen hamissin bize dua et bol bolBebisim sagliklysa eger dollenme olali maksimum 14 gun oldu. Erken gebelik belirtilermi yaziyorum:
YOK.
Tek sorun kasiklarin sizlamasi,rahatszlk verici ama aci degil.bir de her yerde kahve telvesi kokmasi pis kahve fincanlarinin icindeki telveyi bile yeme istegi(normalde kahve telvesini hc sevmem, agzima gelse igrenrm ama bu bana kimyasal gecrdgm ay da olmustu) bir de esim goguslermn buyudgunu dusunuyor ama 75bedenimsalliyor bence dolaysyla size yardmci olamiyorm
Yeni gordum cnm insallah degerlendrmssindr zar zorda olsaCanlar uzayan şeffaf akıntı ne oluyordu yumurta catlayincami geliyordu baya yogun gelmiş acaba degerlendirsem mi bu geceyi gribim ama biraz halim var bebek icin değer
allah razi olsn canim sagolasin, siz boyle yazdkca mutlu oluyorm.ferahliyorum. Allah hepmze saglkla kucagmza almak nasip etsnmichie hayirli olsun canim degerin bence cok iyi ben 3 gun gecince yaptim 63du icinu ferah tut. Allahin izniyle hayirli sonuclar alacaksin insallah. Allah isteyen herkesede nasip etsin insallah
canim dun deglsebile bugunu degerlendrmeye calis onemli bir araliktasnCanlar uzayan şeffaf akıntı ne oluyordu yumurta catlayincami geliyordu baya yogun gelmiş acaba degerlendirsem mi bu geceyi gribim ama biraz halim var bebek icin değer
Hmm tmm cnm denicm onu dogru soyluyrsn burda ogrenmek sonucta sen yasamissin bna bildrysn bu daha cok insann icine siniyor bide tatli dille destek ve anlatim var daha guzel oluyr
tabi tecrube gbi kiymetlisi vsr miOyssss boyle keyifli olmana mutlu oluyorum cnm bnm sen hamissin bize dua et bol bol
Zatn belirtilere pek aldanmiyrm artk belirtilere kalsa ikiz dogurmustm bn
canım belliki yeni oluşan bir
canım ben leblebi ve Ayva yiyorum tavsiye ederimBulantilardan artmaya başladı önüne geçen varmı bulantı bastirmanin
allah razi olsn canim sagolasin, siz boyle yazdkca mutlu oluyorm.ferahliyorum. Allah hepmze saglkla kucagmza almak nasip etsn
Allahumme ya evvelu diye tesbih cekebilirsin caniminici bebis sahibi olmak isteyenlere niyet getirerek veya isim niyet ederek cekebildigin kadartabi tecrube gbi kiymetlisi vsr mi
Ben ovulssyon testini ilk kez bu ay yaptm. Herkes yardmci oldu soyle yap buna dkkat et vs. Soncta da ise yaradi sanrm
ve bak cok haklsn, belirti isi yas arkadasim. Hic guven vermiyor dogru. Hep dua ediyorm her aksam yatarken her sabah kalkarken. İnsallah rabbim bize saglkli bebisler verir. Ozel bir sūre varsa bana soyle onu da okuyayim canim. Ben sadece bldgm dualari okuyorm.
Fitil kasik agrisi yapmaz cani..yine yapiyorsa enfeksiyon yapiyordurda oda gebelige engel deil cok ileri seviye deilse.ins hayirlisiyle tutmusturBu ay hiç sanmıyorum çünkü enfeksiyon icn fitil kullandm ama 5 6 gündür adet ağrısı gbi ağrı var gecmiyo canım sanirm bundan kaynaklı oda veya süt maydanoz buharı yapmıştım ondan ..
Iyiymis canim hiz falan 5 te guzel 4 un ustu sorunsuz kabul ediliyor zaten.rabbim ins en kisa zamanda verirÇok iyi yükselmis benm esiminde hız çok dusuk tü %35olmus hala ısrarla birşey ler yediriyorm.. morfoloji kruger %5 çıkmış doktoru iyi dems sence nasl
Bizimde bal daha 1.5 kavono var emodexide birakmayoz.ins onlar bitene kadar gelir bebisMaasallah canim antioksidan aldigi surece yani yaptiklarina devam ettigin surece deger dusmez diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?