2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim idrar yolu enfeksiyonu oldugumdan antibiyotik kullanmam gerekiyordu o yuzden persembe bhcg baktirdim 0,0 cikti. O yuzden bat aklima bile gelmiyo haliyle hamileligi dusunmeyince belirti de olmuyo:)
1 hafta onceden kandada olsa cikmazki canim zaten yUzde 90..hayirlisi olsun ins

Canım ya bende o bile yokkk hiççç bi hissiyatım yok ne kasık ağrısı ne göğüs şişmesi hassasiyeti yok valla
Canim benim hep oluyor ama bat donemi.. hic olmazsa belki suphelenirdim bu ay.ama degerlerimiz yeni duzeldi ve yum dan 2 gun once en zon iliski oldu cok zor bizimde tutmasi bu ay

kızlar merhaba nasılsınız neler yapıyorsunuz..ankarada tavsiye edebileceğiniz güzel bir hastane varmı hamişlik kontrolleri ve doğum için

canım bu Peygamber efendimizin mührü şerifi bunu okumana gerek yok tabi okuyabiliyosanda olur.buna hergün sabah ları bakıyosun enaz 7 tane salat çekiyosun allahın izni ileri kim ne niyetle yaparsa kabuloluyo.sahaflardan bul evine gözünün önüne as olurmu

tamamcanim, bilmiyordm insallah en yakin zamanda temin edeyim asayim. Allah razi olsn

Bugün bat günü ne gelen var ne giden. Son üç aydır ilk defa 28 günü tamamlayabildim. Umut doldum kızlar hep 3-5 gün erken olur umut bile edemezdim. Bir dış gebeliğim var dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Bugün test alırım nöbetçi eczaneden. Yarın sabah yapar atarım size kızlar

Maşallah allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.

İnşallah bebişşş vardırrr güzel haberlerini bekliyoruz

Eşiniz ve kendiniz için yaptığınız kürleri yazarmısïnız belki lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…