- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Her ay bat gunu heycanla bekliyoruz kimimiz üzülüyor kimimiz seviniyoruz inş sende bu sefer sevinenler den olursun cnm ben ocakta ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam Rabbim bu yoldan bekleyen herkesin yüzünü güldursün inşallahKizlar bugun bat gunum ama henuz olmadim cok heyecanliyim..
Hadi bakalim kirmizilari gorme insalalhKizlar bugun bat gunum ama henuz olmadim cok heyecanliyim..
Amin canim ins. Ilk defa gecikiyor adetim buhun olmazsam tabi. Heyecanlandim ins bu sefer hamileyimdir.bakarsin ocaga kadar tup bebekten once sende hamile kalirsin bellimi olur:) yaa hayali bile guzel rabbim ins hayirlisiyla nasip eder bize ve tum isteyenlereHer ay bat gunu heycanla bekliyoruz kimimiz üzülüyor kimimiz seviniyoruz inş sende bu sefer sevinenler den olursun cnm ben ocakta ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam Rabbim bu yoldan bekleyen herkesin yüzünü güldursün inşallah
Insallah canim yaa. Dua edinn bu sefer olsunHadi bakalim kirmizilari gorme insalalh
Amin cnm ya inş öyle bi mucize gerceklesir:) bende hep test alırdım adetim gecikince hemen yaparm diye ya erken gelirdi ya tam gününde :) inş seninki hamilelikten geçikmistir cnmAmin canim ins. Ilk defa gecikiyor adetim buhun olmazsam tabi. Heyecanlandim ins bu sefer hamileyimdir.bakarsin ocaga kadar tup bebekten once sende hamile kalirsin bellimi olur:) yaa hayali bile guzel rabbim ins hayirlisiyla nasip eder bize ve tum isteyenlere
Aynen kuzu allahim kucaklarimizi bos birakmsin inş :) bal polen nerden bukabikirkm onlari alayimda tam olsun kiz valla keciboynzuu veriyorum koca kocaliktan cokti çok enerjik zor zaptediyom onu valla bi an korkuyorum :))))))İllaki bebiş için :) deli ya. Ben pko var diye içmiştim sende acaba kist mi var iltihap mı var Nebilm bu tür şeyler için içiliyo soğan kürü. Sonrasında temizlenmiş vücuda bebiş giriyo Allahın izniyle. Eşine bal polen arı sütü de getirebilirsin oda çok iyi gelir. Aslında hepsi hikaye veren Rabbim inşallah bı yaptıklarımızı vesile kılar gönderir melekleri
Sen içtiğinde sonuç almadin miBen derin bi nefes alıp bi dikişte içiyodum ne çok ne çok soğuk. bayağı mentollü naneli sakız vardı kutusunda. Soğan suyunu içince burnumdan nefes alsam çıkaracam biliyorum :) ağzımdan nefes alıyorum sakızı çiğneyince geçiyodu 15 gün içmiştm adetten sonra. Saraçoğlu diğer adete 10 gün kala vs için diyo devamında ama ben içmedim zaten umurumda yoktu zaten umutsuzluğumda beni yanıltmadı :))
Aynen bende öyle düşünüyorum doktor PKo demedi ultrasyn la da vakti ne kis nede miyom hiçbirşey yok dedi e2 çok düşük iste ben de bi ilaç verdi iki ay adetn 15 günleri kullan dedi adet olmaassan test yap olursnda bidahaki ay yine iç yine test yap adet olursan üçüncü gün gel dedi iste bakalim ilaç iyi gekckmi bebis için adi duphtastn diye :)Zaten soğan suyu pkolular için önerilen bir kür canım. Zaten ileri derecede değil sanırım. Soğan suyuda söker atar inşallah. İçtikten yarım saat içinde bişy yeme vücuduna karışsın ardından su falan bişeyde içme karışmasın birbirine. Hadi bakalım göster bu ay kendini)
Alemsin yaAynen kuzu allahim kucaklarimizi bos birakmsin inş :) bal polen nerden bukabikirkm onlari alayimda tam olsun kiz valla keciboynzuu veriyorum koca kocaliktan cokti çok enerjik zor zaptediyom onu valla bi an korkuyorum :))))))
Aynen doktorda öyle dems .. iIyiymis canim hiz falan 5 te guzel 4 un ustu sorunsuz kabul ediliyor zaten.rabbim ins en kisa zamanda verir
Gerçekten mi ?? Çok değil mis smearde hafif enfeksiyon çıktı ama çok kuruydum hayırlısı..Fitil kasik agrisi yapmaz cani..yine yapiyorsa enfeksiyon yapiyordurda oda gebelige engel deil cok ileri seviye deilse.ins hayirlisiyle tutmustur
Benimde umudum yok canım adet biteli 2 kere oldu sadece dunude degerlendiremedik zaten ve bazen aklima gelir bu cocuk olunca napicaz diye nasil macerali olucak acaba diyeCanm senin batla aynıyiz hemen hemen bende de tıkyok daha bi iliski tek oldu bu ay ümüdim yok zaten onunda hepsini icime bosalamadı oglan geldi hahah cok komikti nasıl dusa kosmusum hatırlamıyorum
insaAllah canım biz saglikli olalım sonra sağlıklı bebislerimiz gelsin
Adam gribim yikaninca daha kötü olurum diye düşünüp yanasmiyor bana diyorum olmam nolcak sanki diye yok yalan oldu bu ay canimcanim dun deglsebile bugunu degerlendrmeye calis onemli bir araliktasn
Ne güzel bişeyin yokmuş maşallah. Doktor verdyse vardır bi bildiği inşallah ilk kullanmanda olur bebişin canımB
Aynen bende öyle düşünüyorum doktor PKo demedi ultrasyn la da vakti ne kis nede miyom hiçbirşey yok dedi e2 çok düşük iste ben de bi ilaç verdi iki ay adetn 15 günleri kullan dedi adet olmaassan test yap olursnda bidahaki ay yine iç yine test yap adet olursan üçüncü gün gel dedi iste bakalim ilaç iyi gekckmi bebis için adi duphtastn diye :)
Ben adetimin ikinci günü başlamıştım normalde adet bitiminden 7 gün sonra başlanması gerekiyo tan etki etmesi için canım. Daha da içmedim zaten baska kürler deniyorumSen içtiğinde sonuç almadin mi
Aynen benimkide :)) doping oluyo işte iyidir olsun olsun :)) aktarda bulabilirsin canım aradığın herşeyi.Aynen kuzu allahim kucaklarimizi bos birakmsin inş :) bal polen nerden bukabikirkm onlari alayimda tam olsun kiz valla keciboynzuu veriyorum koca kocaliktan cokti çok enerjik zor zaptediyom onu valla bi an korkuyorum :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?