2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayy canım ne güzel ya Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin süper yaa gelmediler gelmediler bak 2 tane gelmis masaAllah canım benim
Sağol canım Allah razı olsun bundan aonrası bol duayla beklemek olucak eabbim iateyen herkese nasip etsin inşallah

canım 2 günde 2 katına çıkması lazım. haftalık değerden ziyade bu daha önemli çünkü geç veya erken gebelik olabilir. değerler haftasına uymayablr rakamsal olarak ama senin gelişme iyi gidiyor. bi daha ne zaman teste gideceksin

Hatunlar ameliyat oldugum icin bir suredir yoktum. Bu arada hamile olan arkadaslar varsa arada kacirdigim, herkesi tebrik ediyorum. Benim miyomlar ve polipler temizlendi. Rahimde tam ortada centik gibi bir yer varmis olmamasi gereken, orasi alinmis. Yumurtaliklar, tupler, kanallar hepsi de temizmis cok sukur. Doktor martta calismalara baslayabilirsiniz dedi. :) Su anda evde 2.8o yatiyorum. Cok fena gazim var cunku :)

Canım pazartesi randevum var doktoruna gorusecegim. Dua et olur mu her şey yolunda gitsin

Çok geçmiş olsn cnm yat dinlen tabi. Neden 2 ay beklicen cnm uzun bi süre degilmi

Canım pazartesi randevum var doktoruna gorusecegim. Dua et olur mu her şey yolunda gitsin
canım inşallah her şey yolunda gidecektir allahn izniyle üzülme. değerlerim yükselmiş yazacaksn mutlu mutlu.
ben perşembe baktrdm 87ydi. ben de bayağı merakla bekliyorm taa perşembe gününe çağrdı nasıl beklerm bilmem

çok geçmiş olsun, tertemiz olmuşsun ne güzel :)

Ben olsam yapmıştım vallahi test yap rahatla hemde varsa dikkatli ol

Geçmiyor inan ki günler. Ben bilerek gitmedim bir hafta bekleyeyim die. Ama pazartesi gideceğim bir haftayı geçti nerdeyse. 3 ay önce sağlıksız gebelik geçirdim bunda çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…