Sağol canım Allah razı olsun bundan aonrası bol duayla beklemek olucak eabbim iateyen herkese nasip etsin inşallahAyy canım ne güzel ya Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin süper yaa gelmediler gelmediler bak 2 tane gelmis masaAllah canım benim
Sağol canım Allah razı olsun sizlerede gönlünüzdeki gibi versin inşallahKocaman Maşallah.... tabiki de canım benim Rabbim en iyisini bilir...
canım 2 günde 2 katına çıkması lazım. haftalık değerden ziyade bu daha önemli çünkü geç veya erken gebelik olabilir. değerler haftasına uymayablr rakamsal olarak ama senin gelişme iyi gidiyor. bi daha ne zaman teste gideceksinMerhaba, en son adet tarihim 13 kasım. 11 aralıkta kan testi yaptırdım 6 çıktı. 17 aralikta 163 çıktı. Kaç haftalık değer iyi yükselmiş mi hiç bilgim yok. Haftaya salı kontrole gideceğim. Sizce nasıl ne dusunuyorsunuz ?
Canım pazartesi randevum var doktoruna gorusecegim. Dua et olur mu her şey yolunda gitsincanım 2 günde 2 katına çıkması lazım. haftalık değerden ziyade bu daha önemli çünkü geç veya erken gebelik olabilir. değerler haftasına uymayablr rakamsal olarak ama senin gelişme iyi gidiyor. bi daha ne zaman teste gideceksin
Çok geçmiş olsn cnm yat dinlen tabi. Neden 2 ay beklicen cnm uzun bi süre degilmiHatunlar ameliyat oldugum icin bir suredir yoktum. Bu arada hamile olan arkadaslar varsa arada kacirdigim, herkesi tebrik ediyorum. Benim miyomlar ve polipler temizlendi. Rahimde tam ortada centik gibi bir yer varmis olmamasi gereken, orasi alinmis. Yumurtaliklar, tupler, kanallar hepsi de temizmis cok sukur. Doktor martta calismalara baslayabilirsiniz dedi. :) Su anda evde 2.8o yatiyorum. Cok fena gazim var cunku :)
Vauuvv çok net canım benimde kopkoyu öıkmıştı ve aonuç hamileyim❤Kızlar reglime 5 gün var, bu şekilde çıktı, inşallah yanılmıyodur pazartesi kan testi yaptırıcam
canım inşallah her şey yolunda gidecektir allahn izniyle üzülme. değerlerim yükselmiş yazacaksn mutlu mutlu.Canım pazartesi randevum var doktoruna gorusecegim. Dua et olur mu her şey yolunda gitsin
Resmen kopkoyu maşallah harikaaaa tebrik ederim kan testi ile kesinleştir çok sevindim. Darısı biz isteyenlere inşallahhhhKızlar reglime 5 gün var, bu şekilde çıktı, inşallah yanılmıyodur pazartesi kan testi yaptırıcam
canım gözn aydın, erken mi ovulasyonun ne kadar net gözükküyor maşallahKızlar reglime 5 gün var, bu şekilde çıktı, inşallah yanılmıyodur pazartesi kan testi yaptırıcam
çok geçmiş olsun, tertemiz olmuşsun ne güzel :)Hatunlar ameliyat oldugum icin bir suredir yoktum. Bu arada hamile olan arkadaslar varsa arada kacirdigim, herkesi tebrik ediyorum. Benim miyomlar ve polipler temizlendi. Rahimde tam ortada centik gibi bir yer varmis olmamasi gereken, orasi alinmis. Yumurtaliklar, tupler, kanallar hepsi de temizmis cok sukur. Doktor martta calismalara baslayabilirsiniz dedi. :) Su anda evde 2.8o yatiyorum. Cok fena gazim var cunku :)
Ben olsam yapmıştım vallahi test yap rahatla hemde varsa dikkatli olKizlar Reglim 2 gün geçti şu an midem çok fena bulanıyor bulasik makinasini bosalttim yoruldum dizlerim titredi dermansiz kaldım goguslerimdeki ağrı sabit zaten ha bide 3 gündür kabızlık mevcut yani bütün belirtiler tam da test yapmaya korkuyorum pztesi ye kadar bekleyeyim diyorum
Geçmiyor inan ki günler. Ben bilerek gitmedim bir hafta bekleyeyim die. Ama pazartesi gideceğim bir haftayı geçti nerdeyse. 3 ay önce sağlıksız gebelik geçirdim bunda çok korkuyorumcanım inşallah her şey yolunda gidecektir allahn izniyle üzülme. değerlerim yükselmiş yazacaksn mutlu mutlu.
ben perşembe baktrdm 87ydi. ben de bayağı merakla bekliyorm taa perşembe gününe çağrdı nasıl beklerm bilmem
Pazartesi kan ver yine bence yükselişine bak mutlu olcanım inşallah her şey yolunda gidecektir allahn izniyle üzülme. değerlerim yükselmiş yazacaksn mutlu mutlu.
ben perşembe baktrdm 87ydi. ben de bayağı merakla bekliyorm taa perşembe gününe çağrdı nasıl beklerm bilmem
Ben de sabirsizlaniyorum aslında var mı bebis diye yapacam valla gaza geldimBen olsam yapmıştım vallahi test yap rahatla hemde varsa dikkatli ol
pazartesi nöbetim var sabah 7 akşam 6 okuldayımPazartesi kan ver yine bence yükselişine bak mutlu ol
İnşallah vardır canım dualarım seninle Allahım yüzümüzü güldürsün inşallahhhh merakla bekliyorumBen de sabirsizlaniyorum aslında var mı bebis diye yapacam valla gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?