Vauuvv çok net canım benimde kopkoyu öıkmıştı ve aonuç hamileyim❤
Resmen kopkoyu maşallah harikaaaa tebrik ederim kan testi ile kesinleştir çok sevindim. Darısı biz isteyenlere inşallahhhh
Teşekkür ederim kızlar, erken gebelik testi değil, big kit'in normal ucuz gebelik testi aslında ben de şaşkınım bu kadar belli olmasına. İlk idrarla da yapmadım, öğleden sonra bi deniyim belki çıkar demiştin. ilk defa bi testim bu kadar koyu çıktı inşallah bu sefer vardırcanım gözn aydın, erken mi ovulasyonun ne kadar net gözükküyor maşallah
Ama gerçekler canm ya :) bakalim bende alcam inş güzel sonuçlar alirizAlemsin yaben arı sütü bal polen karisimi aldım eczaneden annem almış gerçi onu kullanım cnm bide aktardan bi karışım alcm onu kullancam ama böyle konular konuşmak yasak malesf inş görmezler :-D
Evet baktıranlar var buraya yazmışlar dene şansını için rahat etsin ki zaten merak etme hiççç sorun olmayacak sağlıkla büyüyecek göbüşünde ve doğacak bir melekpazartesi nöbetim var sabah 7 akşam 6 okuldayımacile gitsem belki olur ama devlet hastanesi acilinde bakarlar mı ki ben hiç denk gelmemiştim ama baktıran var galiba dimi
maşallah sizlere ya forum takipte denk geldim ikiz annesi olmak eminim çok keyiflidirrabbim kucagınıza almayı nasip etsin
maşallah maşallah ne güzel rabbim banada nasip etsin inşallah ::)
İnşallah canım bebek istediğim için 1 tanesine bile tamamım tabi şimdilik ama ikizi düşünemiyorum çılgınca bişeyinsan sevinçten deliye döner herhalde hemde 1 kız 1 erkek
Aynen bakalim hele bu ay kurlerle deniycem ilackmi da kullancam sonuclarimz inş güzel cikar :)Aynen benimkide :)) doping oluyo işte iyidir olsun olsun :)) aktarda bulabilirsin canım aradığın herşeyi.
İnşallah vardır canım ben reglim 5 gün geçince böyle çıkmıştı kan testinde öğrenirsinnTeşekkür ederim kızlar, erken gebelik testi değil, big kit'in normal ucuz gebelik testi aslında ben de şaşkınım bu kadar belli olmasına. İlk idrarla da yapmadım, öğleden sonra bi deniyim belki çıkar demiştin. ilk defa bi testim bu kadar koyu çıktı inşallah bu sefer vardır
İki kere kimyasal geçirdim canım o yüzden tedirginim, kan değerlerim yüksek çıkar inşallah, aminnnİnşallah vardır canım ben reglim 5 gün geçince böyle çıkmıştı kan testinde öğrenirsinn
Aynen cnm al al Allahn izniyle faydasını görürüz inş sende bi sorun varmiydiAma gerçekler canm ya :) bakalim bende alcam inş güzel sonuçlar aliriz
Ay inşallah canım yeni yıla hepberaber hamiş girerizİnşallah vardır canım dualarım seninle Allahım yüzümüzü güldürsün inşallahhhh merakla bekliyorum
Amin cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin bizlerede o güzel duyguyu tattirsin inşKızlar bakar mısınız geçtiğimiz ayların birine ikiz anneleri topiğind ne yazmışım ❤ rabbim kurban oldugum Allahım nasip etti isteyen herkesede versin inşallahhhh
İnşallah canım benim çok sağol rabbim sizindr yüzünü güldürsün en kısa zamanda 6 7 ay bekledimm sonunda nasip oldu siznlerinde olcak inşallahAmin cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin bizlerede o güzel duyguyu tattirsin inş
İnşallahhhh benim daha bat a 7 gün varAy inşallah canım yeni yıla hepberaber hamiş gireriz
ay ne güzel konuştnEvet baktıranlar var buraya yazmışlar dene şansını için rahat etsin ki zaten merak etme hiççç sorun olmayacak sağlıkla büyüyecek göbüşünde ve doğacak bir melekbizde inşallah kardeş yapıcaz ona
seni anlıyorm ben de bu sebeple bi türlü rahatlayamıyorm su kalp atışını bi duysammmİki kere kimyasal geçirdim canım o yüzden tedirginim, kan değerlerim yüksek çıkar inşallah, aminnn
Yaşayan anlar gerçekten. Orda keseyi görüp kalp atışını duymadan sevinemiycez galiba. Allah yardımcımız olsun michieseni anlıyorm ben de bu sebeple bi türlü rahatlayamıyorm su kalp atışını bi duysammm
Amin cnm bende 2.5 senedir bekliyorum ocakta ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam inş hayrlsiyla mutlu sona ulaşırımİnşallah canım benim çok sağol rabbim sizindr yüzünü güldürsün en kısa zamanda 6 7 ay bekledimm sonunda nasip oldu siznlerinde olcak inşallah
amin canım amin.Yaşayan anlar gerçekten. Orda keseyi görüp kalp atışını duymadan sevinemiycez galiba. Allah yardımcımız olsun michie
Yarın giderim sanırım canım, en kötü ihtimalle de pazartesi baktırırım. Tabi kiii, haberleşirizamin canım amin.
ne zaman kan testine gideceksn yarın sabah mı?
sonuçlar çıknca beni de etiketle kesn tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?