İnşallah canım yüzün gülsün bu seferrYok unutmadım cnm sen bayadır girmiyodun beni unutmuşun dur belki diye soyleyim dedim:) Allah razı olsun cnm ya bu sefer biraz dha ümitliyim hem kistim küçük hemde ikinci denemelerde tutan dha çok kişi var diye duymuştum
Canım naptın yaptın mı testAy inşallah canım yeni yıla hepberaber hamiş gireriz
Saol canisi ya bildiğiniz kur felan varsa yardimci olursaniz çok çok mutlu olirum
Hmm olabilir cnm olsun iyice iyileşmiş olursn dinlenir rahmindeDoktor 2 ay dedi canim. Rahimdeki perdeden dolayi da oyle demis olabilir tabii.
Hayrlisi olsn cnm tedaviden olumsuz sonuçlar alipta kendiliğinden hamile kalanda çok inş en kısa zamanda hamile kalırsınMerhaba arkadaşlar; ben 4. tüp bebek denemesinde negatif sonuç alıp her şeyi zamana bırakmış durumdayım. Problem eşimin azlık ve hareketsizlik sorunu. Çok yakın bir arkadaşım önerdi ve iddialı bir şekilde yediğin ay hamilesin dedi. Bal Tarcın Çörekotu kürü icin. O kadar ilacın yapamadığını bu basit kür yapabilir mi bilmiyorum.Öylesine başladım.Yediğim ilk gün (reglimin 4.günüydü)kasıklarımda acayip belirgin bir hareketlilik hissettim.Korktum bu nedenle gün asırı yemeye başladım. 8. günde Göğüslerimde inanılmaz şişkinlik ve sağ kasığımda feci hareketlilik hissettim.Sanki göğüslerim patlayacak gibi hissettim.Sonraki gun normale dondu hersey.Sadece ara ara kasıgımda bisiler hissediyorum.10. gun karışımı bıraktım açıkçası.Biraz korktum etkilerinden. Daha önce hiç böyle bir yumurtlama dönemi geçirmemiştim açıkçası.Sonuçtan umutlu olduğumu söyleyemem ama bu kürün bişileri etkilediği kesin.En azından belirtileri çok keskindi.Umarım tüp bebeğin yapamadığını basarır ve mucizem gerçekleşir. Cünkü bekliyorum...Ocak ayının ilk haftası regl donemim.Bu kadar kuvvetli etkiler nedeniyle yumurta takibi yaptım ve 20 aralıkta net iki çizgiyi gördüm. Adetime yaklaşık 10 gün var. Dünden beri göğüslerimde feci sızlama hissi var ve acayip gazım var. Daha öncesinde adetime 1-2 gün kala olurdu. Ya psikolojik olarak oluştu yada bilemiyorum...Hayırlısı...
İnşallah cnm çok zor gerçekten Rabbim herkese sabır versinİnşallah canım yüzün gülsün bu seferr
Cnm hocaya filan inanırmısin bilemm ama bildigin güzel bi hocaya git belki sübyan vardır muska yazıyo boynuna takıyosun eger sübyan varsa gece korkular artıyo ve düsmesine sebeb oluyolar kiminde kızların olmasını istemiyolar kimileri oglan benim ilk gebeligimde düsük oldub2 ay sonra ama beni gece cok korkutuyolardı hatta dövüyolardı beni hissediyodum uyanık gibi ama uyanık degildim ve bisey görmüyodum sadece dövüp havada ucurduklarını hissediyodum simdi anlatırken bile icimi korku kapladı yine neyse bi sehimiz var bizim oraya götürdü annem hoca dedii anneme senin gözün cıkmasın bu kızda coktan beri sübyan var eger gelmeseydi ikinci cocugunuda dusurcekti sonra bana bi dua yazdı haftayaa gel al dedi boynundan hic cıkarma dedi aldım taktım ve sükür korkularım gecti gebeligimde sorunsuz gecmis oldu suan oglum 4 yasında Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin ikinciyi istiyorum ama olmuyo nasip Rabbim ne zaman nasip ederse artık hayırlısinı nasip etsin yeterki
seni anlıyorm ben de bu sebeple bi türlü rahatlayamıyorm su kalp atışını bi duysammm
Aynen ben de cesaret edemiyorum ne büyük sevinç ve ne büyük korkuMeraba...
Sizinki kac haftalik acaba??
Ben henuz ultrasona bile girmeye cesaret edemedim de...
Aynen ben de cesaret edemiyorum ne büyük sevinç ve ne büyük korku
Canım hcg değerin kaç çıktı? 1500 üzerinde ultrasonda kese görünüyo diye biliyorum, ona göre kendini ayarlayabilirsinMeraba...
Sizinki kac haftalik acaba??
Ben henuz ultrasona bile girmeye cesaret edemedim de...
Pazartesi benimde ...Şuan inanır mısınız kaç haftalık onu dahi bilmiyorum. İlk gebeliğim sağlıksız oldu. Bu ikinci gebeliğim korktuğum için gidemiyorum resmen. Ama çokta merak ediyorumBu cuma randevu aldim ben. Bi tarafim hemen git diyor diğer tarafim beklee...
Rabbim yardımcımiz olsun. ..
Canım hcg değerin kaç çıktı? 1500 üzerinde ultrasonda kese görünüyo diye biliyorum, ona göre kendini ayarlayabilirsin
Pazartesi benimde ...Şuan inanır mısınız kaç haftalık onu dahi bilmiyorum. İlk gebeliğim sağlıksız oldu. Bu ikinci gebeliğim korktuğum için gidemiyorum resmen. Ama çokta merak ediyorum
10 günde 1500'ü geçmiş olması lazım canım. Direk doktora gidip ultrasonda baktırabilirsin aslında. Dr'a gitmen zorsa kanda baktır sonra git cnm, için rahat etsin.Ogreneli 10 gün oldu ama ilk ogrendigimde 99.75 idi. Simdi bilmiyorum. Tekrar kan mi wersem...
10 günde 1500'ü geçmiş olması lazım canım. Direk doktora gidip ultrasonda baktırabilirsin aslında. Dr'a gitmen zorsa kanda baktır sonra git cnm, için rahat etsin.
12 kasımda en son regli günüm. 12 aralıkta olmam gerekiyordu. 11 aralıkta kan testi yaptırdım 6 çıktı. 17 aralıkta yaptırdım 163 çıktı. İnan bilmiyorum hiç bir tahminim yok. Bana dua et olur mu :) yazacağım sonucu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?