2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah canım yüzün gülsün bu seferr

Merhaba arkadaşlar; ben 4. tüp bebek denemesinde negatif sonuç alıp her şeyi zamana bırakmış durumdayım. Problem eşimin azlık ve hareketsizlik sorunu. Çok yakın bir arkadaşım önerdi ve iddialı bir şekilde yediğin ay hamilesin dedi. Bal Tarcın Çörekotu kürü icin. O kadar ilacın yapamadığını bu basit kür yapabilir mi bilmiyorum.Öylesine başladım.Yediğim ilk gün (reglimin 4.günüydü)kasıklarımda acayip belirgin bir hareketlilik hissettim.Korktum bu nedenle gün asırı yemeye başladım. 8. günde Göğüslerimde inanılmaz şişkinlik ve sağ kasığımda feci hareketlilik hissettim.Sanki göğüslerim patlayacak gibi hissettim.Sonraki gun normale dondu hersey.Sadece ara ara kasıgımda bisiler hissediyorum.10. gun karışımı bıraktım açıkçası.Biraz korktum etkilerinden. Daha önce hiç böyle bir yumurtlama dönemi geçirmemiştim açıkçası.Sonuçtan umutlu olduğumu söyleyemem ama bu kürün bişileri etkilediği kesin.En azından belirtileri çok keskindi.Umarım tüp bebeğin yapamadığını basarır ve mucizem gerçekleşir. Cünkü bekliyorum...Ocak ayının ilk haftası regl donemim.Bu kadar kuvvetli etkiler nedeniyle yumurta takibi yaptım ve 20 aralıkta net iki çizgiyi gördüm. Adetime yaklaşık 10 gün var. Dünden beri göğüslerimde feci sızlama hissi var ve acayip gazım var. Daha öncesinde adetime 1-2 gün kala olurdu. Ya psikolojik olarak oluştu yada bilemiyorum...Hayırlısı...

Hayrlisi olsn cnm tedaviden olumsuz sonuçlar alipta kendiliğinden hamile kalanda çok inş en kısa zamanda hamile kalırsın

Canim senin adina cok sevindim. Allah gonlune gore versin. Kismetse ve yaradan isterse olacaktir. Dualarimizla...

Bu cuma randevu aldim ben. Bi tarafim hemen git diyor diğer tarafim beklee...
Rabbim yardımcımiz olsun. ..
Pazartesi benimde ...Şuan inanır mısınız kaç haftalık onu dahi bilmiyorum. İlk gebeliğim sağlıksız oldu. Bu ikinci gebeliğim korktuğum için gidemiyorum resmen. Ama çokta merak ediyorum

Pazartesi benimde ...Şuan inanır mısınız kaç haftalık onu dahi bilmiyorum. İlk gebeliğim sağlıksız oldu. Bu ikinci gebeliğim korktuğum için gidemiyorum resmen. Ama çokta merak ediyorum

Ayni sıkıntıları bende yaşadım. O korkular hic bitmiyor fakat oku bol bol dua et. Hafta tahminin de mi yok :)) Rabbim kimseyi korktugu yere ugratmasin sonucu bizede yaz olurmuu???

12 kasımda en son regli günüm. 12 aralıkta olmam gerekiyordu. 11 aralıkta kan testi yaptırdım 6 çıktı. 17 aralıkta yaptırdım 163 çıktı. İnan bilmiyorum hiç bir tahminim yok. Bana dua et olur mu :) yazacağım sonucu :)

10 günde 1500'ü geçmiş olması lazım canım. Direk doktora gidip ultrasonda baktırabilirsin aslında. Dr'a gitmen zorsa kanda baktır sonra git cnm, için rahat etsin.

Doktora gitmek zor deil aslında. Cesaretim yok. Ayin 15 inde smear testi ve hormonal tum kan idrar testlerini yaptırdım. Sozde gebeliğe hazirlikti. Hamileymisim. :)) o sonuçlar cuma cikicak. O gune kadar bekliyim dedim.
Seninki ne kadarlik oldu? ?

Aramizda son adet tarihi cok yok:)) sadece bir hafta. Hadi hayirlisi.
Allah war...
Alllah yârr...
Güzel haberler duyariz inşallah birbirimizden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…