- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
Ya vallahi kendimden hic bisey anlamadim bu nedir ya cidden kafayi yicemarkadaslar ya adetim kisa surmustu zaten bitti temizlendim biteli oldu 4 gun kahverengi lekelenmeler var doktor dun herseyin temiz dedi ya bu doktor biseydn anlamyr yada bnde bi tihaflik var ya
Biliyorum canım daha önce çok konuştukkk unuttun mu yoksam beni :) inşallah bu sefer olur canım inşallahh yürekten dua ettim sanaAmin cnm bende 2.5 senedir bekliyorum ocakta ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam inş hayrlsiyla mutlu sona ulaşırım
Yok unutmadım cnm sen bayadır girmiyodun beni unutmuşun dur belki diye soyleyim dedim:) Allah razı olsun cnm ya bu sefer biraz dha ümitliyim hem kistim küçük hemde ikinci denemelerde tutan dha çok kişi var diye duymuştumBiliyorum canım daha önce çok konuştukkk unuttun mu yoksam beni :) inşallah bu sefer olur canım inşallahh yürekten dua ettim sana
Ne aldınız kızlarBende aldım canım senin yazını da okuduktan sonranasıl kullanacaksınız kızlar?
Kiz devlet hastanesinde hemen sonuc cikiyopazartesi nöbetim var sabah 7 akşam 6 okuldayımacile gitsem belki olur ama devlet hastanesi acilinde bakarlar mı ki ben hiç denk gelmemiştim ama baktıran var galiba dimi
Canim dr a git adetin 3.gunu kisti kontrol etsin. Ki senin vucudun kiste yatkin degil 3 aydir hic kist olmadi sanirim dimi? 3.gunu kontrolden sonra biraz ara vermek istdigini soyle bakalim dr.unun gorusu ne olacak..
canım acilen soğan kürüne başla. rahmin tekliyor nedense bi bakım yapman lazım :)Ya vallahi kendimden hic bisey anlamadim bu nedir ya cidden kafayi yicemarkadaslar ya adetim kisa surmustu zaten bitti temizlendim biteli oldu 4 gun kahverengi lekelenmeler var doktor dun herseyin temiz dedi ya bu doktor biseydn anlamyr yada bnde bi tihaflik var ya
yok tatlım öyle hemen korkma. bi lokmadan bişeycik olmazKizlar etle yapilmis cigkofteden bi lokma aldim suan gerildim resmen toxoplazma bi lokma cigkofteden.olurmu acil cevapppp lutfen
ne kadar oldu kahve kanama canımKizlar vallahi hala kanamam kahverengi grliyo hala adet kanamasina donmedi ve umutlanmaya basladim
Bende adet dznslzigi vardi iki ay olmuyodum olunca da beş gün sürüyor beş gün sonra yine oluyorum oda beş gün sürüyor yani hep boyle bende doktora gittim ultrastnda vakti ne kuş var nede miyom hicbir şey yok gayet temiz dedi hormon tahlili yaptik iste iki uç tanesi biraz sinir dişi onun için ilaç verdi pkoo felan demedi bu ilaco kullan eşinde sorun yoksa iki aya hamile kalirsin felan dedi esim de spermigrm verdi onda spr hatektszligi 5 birde sperm sysi düşük iste kurleri deniycem varikosel var birde 6 ay dene demiş doktor olmaassa gel amelytAynen cnm al al Allahn izniyle faydasını görürüz inş sende bi sorun varmiydi
Anladım cnm dediğin gbi bazı kürler varmış sperm harektliligini arttirdi diyorlardı inş siz de de ise yararBende adet dznslzigi vardi iki ay olmuyodum olunca da beş gün sürüyor beş gün sonra yine oluyorum oda beş gün sürüyor yani hep boyle bende doktora gittim ultrastnda vakti ne kuş var nede miyom hicbir şey yok gayet temiz dedi hormon tahlili yaptik iste iki uç tanesi biraz sinir dişi onun için ilaç verdi pkoo felan demedi bu ilaco kullan eşinde sorun yoksa iki aya hamile kalirsin felan dedi esim de spermigrm verdi onda spr hatektszligi 5 birde sperm sysi düşük iste kurleri deniycem varikosel var birde 6 ay dene demiş doktor olmaassa gel amelyt
Saol canisi ya bildiğiniz kur felan varsa yardimci olursaniz çok çok mutlu olirumAnladım cnm dediğin gbi bazı kürler varmış sperm harektliligini arttirdi diyorlardı inş siz de de ise yarar
Çok geçmiş olsn cnm yat dinlen tabi. Neden 2 ay beklicen cnm uzun bi süre degilmi
çok geçmiş olsun, tertemiz olmuşsun ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?